Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 246.
-
ana menu sorunu
BeitragArkadaşlar dün chat te sorunu çözdük sizlerle de çözelim. Kullandığınız tarayıcı ile ilgili bir problem.
-
LİG ATAMASI GERÇEKLEŞMEDİ
BeitragArkadaşlar her ikinizde sorun yaşıyorsnız eğer özelden bana menajer isimlerinizi ve takım isimlerinizi atar mısınız?
-
ana menu sorunu
BeitragZitat von juninho123: „ekranda daha once olmayan bır kayıklık mevcut resımde goruldugu gıbı nedenı ıle alakalı bır fıkrı olan varsa sevınırım“ Resim yok tekrar yükleyebilir misin?
-
250 Üstü FO Arıyorum
Dilovası - - Oyuncu Arama
BeitragArkadaşlar 250 ve üstü FO arıyorum uygun fiyat önerebilecek arkadaşlar ile konusabiliriz
-
oyun beni yanlış lige atadı
BeitragCevabı bekliyorum. Normal mi diye sordum lig düşürülmesi kontrol etsinler bakalım
-
PASİF TAKIMLAR
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Ben geçmişte oynarken 2010 yılında kullandığımız takımlarımız vardı kuzenlerin ama biz hep bir birimizin takımlarına aynı bilgisayardan girip antrenman filan taktık veriyorduk bir birimize bağlantılıydı yani birbirimize birimiz giremedimi takıma diğerine haber verip girip antrenmanları yaptırıyorduk o yüzden hep kapanıyordu takımlarımız şimdi o takımları geri alabilirm…
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von MustiSRSY: „Fikstürde bir sıkıntı var bugünkü maçlarındaki oynanmamış gösteriyor aktif olarakta dünkü maçları gösteriyor“ Son güncellemeden sonra liginiz bitmediyse bu problem doğaldır.
-
Kredi İndirimi
BeitragArkadaşlar dün 26.25 Euro olan 1500 kredi fiyatlarını 16.50 Euroya kadar indirdik. Bu demek oluyor ki yaklaşık 2 yıllık premium üyeliğiniz yaklaşık 120 Tl ye karşılamış oluyorsunuz. Aylık 5 TL vermiş oluyorsunuz. Bu desteğimize sizlerde kredi alarak karşılık verirseniz kısa sürede oyundaki bir çok eksiği gidermek için gerekli finansmanı sağlamış oluruz diye düşünüyorum.
-
PASİF TAKIMLAR
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Ben geçmişte oynarken 2010 yılında kullandığımız takımlarımız vardı kuzenlerin ama biz hep bir birimizin takımlarına aynı bilgisayardan girip antrenman filan taktık veriyorduk bir birimize bağlantılıydı yani birbirimize birimiz giremedimi takıma diğerine haber verip girip antrenmanları yaptırıyorduk o yüzden hep kapanıyordu takımlarımız şimdi o takımları geri alabilirmiyiz takım adları ÜÇ BEŞ ÇİLEKEŞLER -ADANALILAR - …
-
Kredi ücreti hatası
BeitragZitat von BergamaBelediyespor: „Oyunun geleceği için kredi alımı haricinde kesinlikle mobil uygulamaya geçilip reklam verilmesi şart. O zaman kredi zaten satılır. Aksi takdirde emeklerimiz zamanımız boşa çıkacak ileride.“ Ekim Kasım gibi mobil uygulamamız hakkında tekrardan girişimlerimiz olacak. Şu anda Almanca dışındaki dillerde problem yaşıyoruz.
-
Hazırlık maçı hatası
BeitragZitat von memoli4179: „Zitat von Dilovası: „Zitat von memoli4179: „Benim de hazırlık maçı sorunum var. 18 ağustos ve bugün 19 ağustos. Konu var diye yeni konu açmak istemedim. Takım adı Mabetsiz Şehir İlgilenebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...“ sorun nedir tam olarak?“ Hazırlık maçı takılı kalmıştı. Son iki günün maçları yansımıyordu. Ama şu an için düzelmiş. Maç gelirleri de yansımış. İlginiz için teşekkürler.“ İyi oyunlar
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Dilovası: „Zitat von MustiSRSY: „birde canlı sohbetin yerinde online olan kişileri gösterse ne güzel olurdu :)“ mantıklı :)“ Yorumum gorunmuyormu ligim ile ilgili bi hatayi dile getirdim bir bakarsaniz cok iyi olur“ hocam senin problemin sadece gösterge sorunu merak etme ligin aynen devam ediyor. Bir sonraki lige yerleştirildiğinde problemin ortadan kalkacak.
-
Kredi ücreti hatası
BeitragArkadaşlar merkez Almanyada olduğu için bizlerden daha yüksek alınıyor gibi görülsede aslında Türkiye de indirimli fiyat uygulanıyor. Ama sizler için konuştum ve ücreti daha da indirdim. 26. Euro olan 1500 lük krediler artık 16 euro ya düşürülmüştür. 119Tl olarak güncellenmiştir. Lütfen sizlerde kredileri daha fazla kullanarak bu çabamızı destekleyin.
-
BeitragZitat von İbrA11: „destek kısmı hep yabancı dil bir şey anlamıyorum“ tamamdır ben kontrol ediyorum.
-
Genç takım
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Takımların genç takımları olsa onlarda ayrı bir liğ içerisinde maçlar yapsa takımlara ek gelir olsa daha iyi olmazmı hem takımda oyuncu yetiştirme olur onlarda ayrı bir antrenman alsa daha iyi olmazmı“ Sanmıyorum o kadar detaylı şeyler olacağını
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragArkadaşlar bayram turnuvaları ilerleyen aylarda yapılacak. şimdilik oyunun genel bugları ile ilgileniyoruz. Siz merak etmeyin oyunda düzen bir sağlansın ben bu Almanlara Kadir gecesi turnuvası bile açtırırım Ama öncelik buglar arkadaşlar
-
PASİF TAKIMLAR
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Ben geçmişte oynarken 2010 yılında kullandığımız takımlarımız vardı kuzenlerin ama biz hep bir birimizin takımlarına aynı bilgisayardan girip antrenman filan taktık veriyorduk bir birimize bağlantılıydı yani birbirimize birimiz giremedimi takıma diğerine haber verip girip antrenmanları yaptırıyorduk o yüzden hep kapanıyordu takımlarımız şimdi o takımları geri alabilirmiyiz takım adları ÜÇ BEŞ ÇİLEKEŞLER -ADANALILAR - ŞEYTAN ÜÇGENİ diye takımlarımız vardı bunları geri…
-
BeitragIbra dostum öncelikle senden destek kısmına bir Ticket açmanı rica edeceğim. Daha sonra da bana bir önceki liginin sıralamasını ekran fotoğrafı şeklinde özelden göndermeni.
-
Kredi ücreti hatası
BeitragZitat von BergamaBelediyespor: „Herkese iyi oyunlar. Arkadaşlar kredi almak istiyorum örneğin 1500 kredi 199,99 TL diyor fakat almaya kalkışınca 26,25 euro diyor yani oda baya bir fark ediyor. Yani euro 6,88 tl hesaplayınca 180,60 tutuyor ama ücret 119,99 tl yazıyor başlıkta. Beni aydınlatırmısınız teşekkürler.“ Sorununuz ile ilgili bilgilendirmeyi yapacağız yönetimden cevap alınca