Suchergebnisse
Suchergebnisse 321-340 von insgesamt 425.
-
500 FO 26 SATILIK
BeitragDostum ben şuan alamam rakam yuksektir. ama forumda alacak kişiler için bir fikir oluşturması için yazdım.
-
Aynen bende aynısından alacaktım kur farkından rakam kredi tutarındaki yazan rakamdan yüksek çıkıyor dikkatimi çekti
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBuarada oyunun bilgilendirme sayfasında forum aktifliği için turnuvalara katılım konusunda yanlış okumadıysam özel oyuncu yazıyor bunu tam anlamadım futbolcu bağışı mi olacak?
-
TURNUVA
ercanmzl - - Turnuvalar
BeitragSon 3 takım bekleniyor:)
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragİbrahim oyuncuları sattın sanırım hiç sesin çıkmıyor:)
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragEser bu oyunda şimdilik tek şansım gözlemci:)Diğerleri bakalım kendilerini geliştirmeye çalışıyor 2 sezon daha lazım muhtemelen
-
Button57 sana birşey sormak istiyorum kredi alırken kredi kartı ile kredi alımında kredi ücreti yazandan euro ile alındığı için daha fazla oluyor. Normal hesap kanalıyla yada diğer ödeme kanallarıyla alınanlardan daha fazlaya geliyor?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÖmer kardeşim nasılsın? 8. takımdan haber varmı? Buarada herkese iyi oyunlar
-
500 FO 26 SATILIK
BeitragDostum ne kadar istiyorsun?
-
Bankayı ara itiraz girişi yap üstad. Eğer vaktin olursa bankaya git göndermiş olduğum paranın geri iadesini istiyorum dersin. Onlarda itiraz girişi yaparlar. Ondan sonra bekleyeceksin.
-
BeitragÜmit 721 FO seni kurtarmış hakkaten yoksa hakkaten boşa kürek sallardın haklisin. Benim gözlemci 2 gün yollayınca getirmiyor:) Genelde 3 gün yollayınca getiriyor ama son zamanlarda hep 160 lik getiriyor o konuda şanslıyım:)
-
BeitragŞevket üstadım seninde oyuncu gelişimin baya ilginç:)
-
BeitragEser kovmamış olman beni şaşırttı:) Ama güvenip kovmamanda iyi olmuş en azından hatasını telafi etmiş
-
Aynen ustad sana tavsiyem kredi kartı ile alman
-
BeitragEser beni şaşırttın:)
-
BeitragAynen seninki hakkaten çok tembelmis. Benim genç antröner gibi:) Ben belli bir süreden sonra kovdum sende iyi yapmışsın