Suchergebnisse

Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 425.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

ercanmzl - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Şimdilik burdaki arkadaşlardan ve çevrelerinden tanıdık varsa onu bekleyeceğiz.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ercanmzl - - Klanlar

Beitrag

Ömer oyunda turnuvadaki 8. takımı göremedim.

• Benutzer-Avatarbild

FO Satilik Alico Malico

ercanmzl - - Satılık

Beitrag

Üstad kafandaki rakam nedir?

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

İnşallah youtube , radyo gibi iletişim araçları ile reklam genis kitlelere ulaşılabilir ben başından bunu söylüyorum ama tabi zamanla olacak ama oyunda chat ile yönlendirme hemen yapılabilir

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

ercanmzl - - Sohbet

Beitrag

Eserberkler çok güzel ifade etmişsin:) Benim altyapıda öyle sorma:)

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ercanmzl - - Klanlar

Beitrag

Kardesim çok şükür iyiyim. Bende ara ara girip takip ediyorum. Girdiğimde de gözlerim seni arıyor hemen:)

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

ercanmzl - - Sohbet

Beitrag

Ömer satmaman gerekiyor o futbolcuyu bence takımının yıldızı olur

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ercanmzl - - Klanlar

Beitrag

Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Ömer kardeşim kaç gündür görüşemiyoruz iyisin dimi?

• Benutzer-Avatarbild

Ticket destege atilan mesaj sanirim kulübüm kısmındaki destekten girdiğinde sekme açılıyor ordan iletişim yardımcı kısmından olabilir ben bi kaç defa yazdım ordan sonra benim kayıtlı olduğum mail adresine döndüler ordan maillestik süreç bence senin öyle olacak ama mağduriyetin site tarafından telafi edilir yardımcı oluyorlar

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

Sabır ve hitabet çok önemli. Çünkü katılımcıların bir kısmının yaşınında çok küçük olduğunu düşünürsek bu arkadaşların anlatımları basit ve anlaşılır olması gerekiyor.

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

ercanmzl - - Satılık

Beitrag

Aynen takip ediyorum sürekli satış çok az.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

Aynen üstadım söylediğin çok mantıklı. Oyun içerisinde sürekli durup online oyuna girenlere chat yapıp yönlendirme yapacak. Aslında bu yönetim tarafından hemen yapılabilir diye düşünüyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Üstad bence senin kredi olayı çözülür sistem hatası olabiliyor bende bankacıyım. Hepimizin başına bu ve benzer olaylar gelebiliuor. O acidan bekle biraz.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

Oyunun gazete bölümüne foruma aktif üye olmak kaydıyla oyuncu bagislatacagimı yazdım ben diğer üstadlardan da bunu bekliyorum belki böyle yaparak farkındalık oluşturabiliriz. Oyunda çevrim içi olanlara forumu öneriyorum ama maalesef çoğu kayıt olmayı bilmiyor yapamıyor anlatıyorum..

• Benutzer-Avatarbild

Büyük takımlardan destek

ercanmzl - - Futbolcup TR

Beitrag

Arkadaşlar hepinize katılıyorum. Ama üstadın söylediği gibi forumu kullanamayanlar ve bilmeyenlerde var. Daha öncede bahsetmiştim otomatik foruma giriş sekmesinin bir şekilde açılması gerekiyor. Foruma katılmayı üye olmayı bilmiyenler için ara ara oyunun girişinde bilgilendirme mesajlarının olması aktifliği artıracağı kanaatindeyim.

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

ercanmzl - - Satılık

Beitrag

Üstad senin kredi işi düzeldimi?

• Benutzer-Avatarbild

Büyük takımlardan destek

Beitrag

Biliyorum üstad çok desteğini gördüm tekrar teşekkür ederim. Bizde elimizden geldiğince futbolcu bağışı yapıp foruma katılımın artmasını saglayacaz.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

Aynen üstad çok haklısın, çokta güzel bir öneri. Oyuncu fiyatları özelliklerine mevkilerine göre standart olursa pazar fiyatları düşer. ilerde belki böyle çalışmalar yapılabilir

• Benutzer-Avatarbild

Büyük takımlardan destek

Beitrag

Bende yeni gelen arkadaşlara futbolcusu az yada olmayan oyunculara elimden geldiğince futbolcu verebilirim.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

İnşallah üstad biz yeni gelenlere mümkün olduğunca yardımcı olarak foruma yönlendircez. Ama transfer pazarının yüksekliği yeni gelenleri soğutuyor bu konuda seninle hemfikirim.