Suchergebnisse
Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 425.
-
Foruma Katılma
BeitragŞimdilik burdaki arkadaşlardan ve çevrelerinden tanıdık varsa onu bekleyeceğiz.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÖmer oyunda turnuvadaki 8. takımı göremedim.
-
FO Satilik Alico Malico
BeitragÜstad kafandaki rakam nedir?
-
Foruma Katılma
Beitragİnşallah youtube , radyo gibi iletişim araçları ile reklam genis kitlelere ulaşılabilir ben başından bunu söylüyorum ama tabi zamanla olacak ama oyunda chat ile yönlendirme hemen yapılabilir
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragEserberkler çok güzel ifade etmişsin:) Benim altyapıda öyle sorma:)
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragKardesim çok şükür iyiyim. Bende ara ara girip takip ediyorum. Girdiğimde de gözlerim seni arıyor hemen:)
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragÖmer satmaman gerekiyor o futbolcuyu bence takımının yıldızı olur
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragArkadaşlar merhaba nasılsınız? Ömer kardeşim kaç gündür görüşemiyoruz iyisin dimi?
-
Ticket destege atilan mesaj sanirim kulübüm kısmındaki destekten girdiğinde sekme açılıyor ordan iletişim yardımcı kısmından olabilir ben bi kaç defa yazdım ordan sonra benim kayıtlı olduğum mail adresine döndüler ordan maillestik süreç bence senin öyle olacak ama mağduriyetin site tarafından telafi edilir yardımcı oluyorlar
-
Foruma Katılma
BeitragSabır ve hitabet çok önemli. Çünkü katılımcıların bir kısmının yaşınında çok küçük olduğunu düşünürsek bu arkadaşların anlatımları basit ve anlaşılır olması gerekiyor.
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragAynen takip ediyorum sürekli satış çok az.
-
Foruma Katılma
BeitragAynen üstadım söylediğin çok mantıklı. Oyun içerisinde sürekli durup online oyuna girenlere chat yapıp yönlendirme yapacak. Aslında bu yönetim tarafından hemen yapılabilir diye düşünüyorum.
-
Üstad bence senin kredi olayı çözülür sistem hatası olabiliyor bende bankacıyım. Hepimizin başına bu ve benzer olaylar gelebiliuor. O acidan bekle biraz.
-
Foruma Katılma
BeitragOyunun gazete bölümüne foruma aktif üye olmak kaydıyla oyuncu bagislatacagimı yazdım ben diğer üstadlardan da bunu bekliyorum belki böyle yaparak farkındalık oluşturabiliriz. Oyunda çevrim içi olanlara forumu öneriyorum ama maalesef çoğu kayıt olmayı bilmiyor yapamıyor anlatıyorum..
-
Büyük takımlardan destek
ercanmzl - - Futbolcup TR
BeitragArkadaşlar hepinize katılıyorum. Ama üstadın söylediği gibi forumu kullanamayanlar ve bilmeyenlerde var. Daha öncede bahsetmiştim otomatik foruma giriş sekmesinin bir şekilde açılması gerekiyor. Foruma katılmayı üye olmayı bilmiyenler için ara ara oyunun girişinde bilgilendirme mesajlarının olması aktifliği artıracağı kanaatindeyim.
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragÜstad senin kredi işi düzeldimi?
-
Büyük takımlardan destek
BeitragBiliyorum üstad çok desteğini gördüm tekrar teşekkür ederim. Bizde elimizden geldiğince futbolcu bağışı yapıp foruma katılımın artmasını saglayacaz.
-
Foruma Katılma
BeitragAynen üstad çok haklısın, çokta güzel bir öneri. Oyuncu fiyatları özelliklerine mevkilerine göre standart olursa pazar fiyatları düşer. ilerde belki böyle çalışmalar yapılabilir
-
Büyük takımlardan destek
BeitragBende yeni gelen arkadaşlara futbolcusu az yada olmayan oyunculara elimden geldiğince futbolcu verebilirim.
-
Foruma Katılma
Beitragİnşallah üstad biz yeni gelenlere mümkün olduğunca yardımcı olarak foruma yönlendircez. Ama transfer pazarının yüksekliği yeni gelenleri soğutuyor bu konuda seninle hemfikirim.