Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 425.
-
Kardeşim bayramını kutlar, hayirlara vesile olmasını dilerim. Buarada dinlenmeye başladın dimi:)
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragCümleten hayırlı bayramlar. Herşey gönlünüzce olsun inşallah.
-
Aynen üstadım:)Antrenmanlar icin cok iyi olacak. Maclar insallah çok gollü olsunda Kredi kazanalım:)Yüklenmesi ne zaman olur onuda öğrenmek lazım.
-
Ben bu sekilde yapıyorum. Sen bilirsin üstadım.
-
Gençlikten çıkarken daha fazla güçleri artmış olur üstadım. Sonuçta işine gelmeyenleri satarsın.Level 10 da full ilk günden başlarsın üstadım sen bilirsin
-
Fiyatlar uygun hakkaten ama parasi olan az kisi var
-
Aslinda versen faydası olur üstad ben 20 gündür kala veriyorum hergun artış oluyor benimde ayın 25 inde başlıyor gençlikten çıkma son zamanlarında faydalı oluyor
-
Proximuss satılık oyuncular
BeitragGucler guncellenmistir OD 235 22 DD 205 23 FO 190 20 OD 155 25
-
Üstad premium veriyormusun?
-
inşallah kisa zamanda atamalar olurda levelleri artırırsınız. 2. gelen gençlerde bende 16 yasa dikkat edecem hayırlısı artık ne diyelim:)
-
Aynen kardeşim ilk gelen gençler benimde öyle oldu takımı sahaya çıkarmak için aldık geçtik 2. gençlere dikkat edicez artık asistanların levelini artırmak lazım 2. gelen genclere
-
Akif şimdiden sanada hayırlı satışlar senin gençler hep temmuz ağustosa kalmış sen oyuna geçmi girmiştin?
-
Hayırlı satışlar:)
-
Çok şükür bende iyiyim.Oyuncular müthiş hayırlı satışlar dilerim.
-
Ömer kardeşim slm. nasılsın?Hayırlı satışlar:)
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragCümleten hayırlı akşamlar dostlar.
-
BeitragOD 230 22 DD 205 23 FO 190 20 OD 155 25 Futbolcular transfer pazarındadır.
-
BeitragDI satılmıştır.
-
BeitragGüncel
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragHayırlı Satışlar Eser:)