Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 844.

• Benutzer-Avatarbild

60 sekund z menadżerem

kameleon - - FUTBOLCUP I ŚWIAT

Beitrag

ghrmHqU.png 60 sekund z menadżerem - lokario 1. Jakie masz hobby? Aktualnie został Futbolcup, ale zamierzam wrócić do aktywności sportowej; amatorskiej, z synem (tenis ziemny, piłka nożna) i akwarystyki. 2. Co sprawia Ci największą radość? Zdecydowanie uśmiech na twarzy moich dzieci. 3. Zawsze znajdę czas na? Ustawienie treningu na futbolcup 4. Twoja przygoda z futbolcup… Pamiętasz jej początki? To było jakoś w 2012 roku chyba. Pamiętam, że grałem w traviana (dużo za dużo) i szukałem czegoś mnie…

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

kameleon - - Fun i rozrywka

Beitrag

1238

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1234

• Benutzer-Avatarbild

60 sekund z menadżerem

Beitrag

kXnrtWY.png 60 sekund z menadżerem - XiVv 1. Jak zacząłeś swoją przygodę z FutbolCup? Podczas jednej z przerw międzysemestralnych na studiach z nudów wpisałem adres gry, w którą przed laty grałem z kuzynem. Jak się okazało dalej żyła, a raczej przechodziła zmartwychwstanie, więc w tak losowy sposób odbył się mój powrót do gry. A wtedy przed laty zapewne szukaliśmy gierki w tematyce piłkarskiej, nie było tego zbyt wiele. 2. Jaki jest twój przepis na sukces w grze? Nie czuję się kompetentny do udz…

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1229

• Benutzer-Avatarbild

60 sekund z menadżerem

Beitrag

jsQM0Bo.png 60 sekund z menadżerem - Piotr12 1. Wymień trzy słowa, które najlepiej opisują Twoją osobę: Poważny wiek, mimo wszystko młody duchem, czasem pracowity a czasem leniwy 2. Jeśli miałbyś się określić jakimś zwierzęciem - co by to było? Niedźwiedź - lubię spać 3. Twoja ulubiona potrawa i dlaczego? Kurczak pieczony – smaki dzieciństwa 4. Jak wygląda obecnie sytuacja w twoim stowarzyszeniu UTF oraz jakie macie dalsze cele na przyszłość? UTF to prawie sami poważni ludzie, ( dojrzali wiekowo…

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1227

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1224

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1219

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 9

kameleon - - Ekstraklasa

Beitrag

Zapraszam do oględzin nowo powstałej ekstraklasy oraz dyskusji na temat potencjalnego jej faworyta qUFSmjY.png

• Benutzer-Avatarbild

60 sekund z menadżerem

Beitrag

BU3YPSs.png 60 sekund z menadżerem - Dodosio 1. Jakie masz hobby? Zdecydowanie sport: haratanie w gałę na pierwszym miejscu, potem bieganie, siatkówka, tenis stołowy, rower. Z uwagi jednak na to, że zostałem szczęśliwym tatą (synkowie mają teraz 2,5 i 4 latka) ostatnio brak mi czasu na systematyczną aktywność. Sytuacja jednak powoli się poprawia 2. Jak wyobrażasz sobie życie po śmierci? Czy uważasz, że ono istnieje? Jako osoba wierząca jak najbardziej uważam że istnieje. Nie zaprzątam sobie jedn…

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1216

• Benutzer-Avatarbild

60 sekund z menadżerem

Beitrag

8DosSIx.png 60 sekund z menadżerem - Kiełpik 1. Kim jako dziecko chciałeś zostać w przyszłości? Chirurgiem. 2. Jakie miejsce określiłbyś, jako swoje ulubione i dlaczego? Terespol Pomorski - rodzinną wieś, zawsze łezka w oku się kręci gdy tam przyjeżdżam. 3. W jaki sposób pozbywasz się stresu? Albo zajmuje się sprawami wynikającymi z swoich prezesowych obowiązków w WDFC albo lubię sobie w coś pograć albo oglądam wrestling. Idzie wiosna, więc wskoczę na rower. 4. Jeżeli grasz w FutbolCup, to czy m…

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1214

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1211

• Benutzer-Avatarbild

60 sekund z menadżerem

Beitrag

voXK3sn.png 60 sekund z menadżerem - woooojtaaaas 1. Jesteś jedną z najważniejszych postaci w tej grze, jak sobie z tym radzisz? Daje Ci to radość, czy wręcz przeciwnie - przymusza do niechcianej pracy? Zależy od dnia, ponieważ doglądam konta / projektów po pracy, wieczorami. Czasem po prostu człowiekowi się nie chce, szczególnie na zapatrywanie się na grę przez górę ;p Ale zawsze mogę liczyć na wsparcie, za co BARDZO DZIĘKUJĘ! 2. Skąd wziął się pomysł na nazwę twojego klubu? Mieszkam na wiosce,…

• Benutzer-Avatarbild

Legendy FutbolCup

Beitrag

1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - zybiss 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - Założyciel FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan 15. Football Club Arsenal Londyn - miki8888 16. KS Dynów - dynoviak 1…

• Benutzer-Avatarbild

Masz czy nie masz

Beitrag

nie masz dzisiaj dobry humor?

• Benutzer-Avatarbild

60 sekund z menadżerem

Beitrag

url]nOSOiq6.png 60 sekund z menadżerem - SpecialOne 1. Jak zacząłeś swoją przygodę z FutbolCup? Znajomy powiedział mi że startuje nowy serwer, więc zaczęliśmy tą przygodę która trwa do dziś. 2. Najciekawsza osoba poznana na FutbolCup? Poznałem mnóstwo ciekawych osób w FutbolCup ciężko mi wymienić tylko jedną, dlatego wybacz nie zrobię tego! 3. Jaki jest twój przepis na sukces w grze? Przepis na sukces to cierpliwość i wykonywanie założonego planu krok po kroku, każdy sukces wymaga czasu. 4. Opis…

• Benutzer-Avatarbild

60 sekund z menadżerem

Beitrag

Seria dziesięciu pytań, dzięki którym będziecie mogli bliżej poznać danego menadżera