Suchergebnisse

Suchergebnisse 301-308 von insgesamt 308.

• Benutzer-Avatarbild

Stadion

Oldboy - - Pytania i pomoc

Beitrag

Czy przerwanie budowy sektora stadionu wiąże się z kosztami?? Czy wszystkie pieniądze wracają na konto?? Brakuje tej wzmianki w FAQ dlatego pytam. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Pracownicy [ZGŁOSZONE]

Oldboy - - Pomysły i propozycje

Beitrag

Co myślicie o tym aby zastanowić się nad aktualizacją zakładki ,Pracownicy'? Konkretnie chodzi o to żeby zaktualizować poszczególne nazwy i zdjęcia pracowników które od lat są jak z horroru Np Fizjoterapeuta,bukmacher czy nawet szef restauracji 264te7q.jpg s324ua.png 155m6nb.png Nie chce nic nikomu narzucać ale podam kilka przykładów jak to można by zmienić. Prawnik-Biuro adwokackie II trener-asystent managera Szperacz-Scout Szef sklepu kibica- Centrum Kibica Bukmacher- Centrum Bukmacherskie Tre…

• Benutzer-Avatarbild

Ilość zawodników w kadrze.

Beitrag

No to lipa, może kiedyś zwiększą limit dzięki premium konto na 35 zawodników kadry. Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Ilość zawodników w kadrze.

Beitrag

Jak to jest z zawodnikami w kadrze i poza nią,kto trenuje? Czy trenują wszyscy czy tylko zawodnicy z kadry?? I jak sprawa wygląda po zakupie premium konta? Pisze tak:cytat:konto premium Podwyższa limit zawodników z 35 do 50 To jest podwyższenie zawodników w kadrze czy zostaje 25 w kadrze i 25 poza nią?? Czy limit się zwiększa kadry do 35 lub 50 i oni trenują??czy może będą wszyscy mogli trenować??

• Benutzer-Avatarbild

Opis klubu

Beitrag

Ok,poprostu nie mogłem nigdzie takiej wzmianki znaleźć. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Opis klubu

Beitrag

Czy w opisie klubu mogę dodać link do zewnętrznej strony www.?? W OWU i regulaminie gry nie natrafiłem na taką wzmiankę a jedynie o ochronie danych osobowych.

• Benutzer-Avatarbild

Nasze gazetki klubowe

Oldboy - - Fun i rozrywka

Beitrag

Newell's Old Boys futbolcup.pl/index.php?w=3501&…ss&action=index&clubId=20 Będę wdzięczny za każdą subskrypcje potrzebną do proporczyka.

• Benutzer-Avatarbild

Chat,IRC.

Beitrag

Witam,czy w grze będzie dostępny chat lub jakikolwiek oficjalny kanał IRC?? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę...no chyba że na smartfony nie działa.