Suchergebnisse
Suchergebnisse 401-419 von insgesamt 419.
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
OguzhanOzen - - Satılık
BeitragZitat von aknuzgl: „Kulübümün adı Fetih1453 FC. 2.Amatör Lig Aydın dayım, oyunda yanıyım ucuza kalıtelı oyuncvulara ıhtıyacım var, yardımcı olursan cok makbule gecer kardesım ^^“ Kendisi benim arkadasim olur :))
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
OguzhanOzen - - Satılık
BeitragZitat von MustiSRSY: „Yani şuan için elimde fazla oyuncum yok gençlerin haricinde 3 oyuncum var ama olursa yardımcı olurum kesin“ Peki hocam sagolun suan 100 k ya verebilecegin bir oyuncu varmi
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
OguzhanOzen - - Satılık
BeitragHocam kullanmadıgın oyunculara talibim destek olmak istersen buralardayım
-
Dd
OguzhanOzen - - Sohbet
Beitragkusura bakma kardeş bende yok
-
Zitat von Marques: „Hala menejer ismini yazmayan arkadaşlar var , dikkat edelim arkadaşlar.“ hocam bende yazmamıstım alıntı yapıp yazdım sıkıntı olurmu?
-
Ucuza Kaleci
OguzhanOzen - - Satılık
BeitragMerhaba arkadaşlar ucuza kaleci veya farklı oyuncu verebilecek birileri varmı? 2. Amatör Lig deyim
-
Zitat von OguzhanOzen: „14.12.2018 20:30 GÖZTEPE A.Ş. 1-1 BURSASPOR 15.12.2018 13:30 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0-2 AYTEMİZ ALANYASPOR 15.12.2018 13:30 DEMİR GRUP SİVASSPOR 2-1 MKE ANKARAGÜCÜ 15.12.2018 16:00 ATİKER KONYASPOR 2-2 KASIMPAŞA A.Ş. 15.12.2018 19:00 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 1-1 GALATASARAY A.Ş. 16.12.2018 13:30 EVKUR YENİ MALATYASPOR 1-2 ANTALYASPOR A.Ş. 16.12.2018 16:00 KAYSERİSPOR 2-1 AKHİSARSPOR 16.12.2018 19:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. 1-1 TRABZONSPOR A.Ş. 17.12.2018 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. 2-0 BÜYÜKŞ…
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
BeitragZitat von Marques: „kafanıza takılan başka birşey olursa burdanda oyundan da mesaj atabilirsin. iyi oyunlar :)“ Tesekkur ederim iyi oyuncalr hocam
-
14.12.2018 20:30 GÖZTEPE A.Ş. 1-1 BURSASPOR 15.12.2018 13:30 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0-2 AYTEMİZ ALANYASPOR 15.12.2018 13:30 DEMİR GRUP SİVASSPOR 2-1 MKE ANKARAGÜCÜ 15.12.2018 16:00 ATİKER KONYASPOR 2-2 KASIMPAŞA A.Ş. 15.12.2018 19:00 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 1-1 GALATASARAY A.Ş. 16.12.2018 13:30 EVKUR YENİ MALATYASPOR 1-2 ANTALYASPOR A.Ş. 16.12.2018 16:00 KAYSERİSPOR 2-1 AKHİSARSPOR 16.12.2018 19:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. 1-1 TRABZONSPOR A.Ş. 17.12.2018 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. 2-0 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPO…
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
BeitragZitat von Marques: „SÜPER LİG 16. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ her hafta süper ligde oynanan macların skor tahminini yapıyorsun. skorlarını bildiğin maclarda 2 m alıyorsun maç başına bilirsen. nasıl yapıldığını linke girdiğinde aşşağıda yorum yapan arkadaslardan örnek bakabilirsin. ödülün sistemden yatırılır otomatik olarak“ Anladım hocam sagolun
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
BeitragZitat von Marques: „tahmin yarışmasını takip et, oradan kazanacağın para çok önemli senin seviyedeki takımlar için“ Link vs. atarmisin hocam bide detayli anlatirmisin nasil birsey?
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
BeitragZitat von Marques: „bir kaç lig üstte olsan illa aracı felan bulup birşeyler ayalardık ama ilk ligte olman kötü oldu malesef. aramızda 5 lig var tanıdıklarımda hep üst ligde“ Sağlık olsun ne diyelim hocam bakıcaz başımızın çaresine :))
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
BeitragZitat von Marques: „hazırlık macı yap büyük takımlarla devre araına kadar para biriktirip 2 3 tane yüksek adam alsan senin işini görür onlar birde antremanı ihmal etme antreman verirsen çok hepsinin üstüne geçersin onlar ilgilenmiyorsa şayet.“ Desteğin icin sagol hocam düşünmen yetti. Eger yardim edebilecek tanidiklariniz varsa aracı olursaniz cok sevinirim. İyi günler hocam. Başarılar
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
BeitragZitat von Marques: „Zitat von OguzhanOzen: „Zitat von Marques: „ne kadar eksiğin var ?“ Hocam başlarken şansima kötü takım cikti valla. Suan en güçlü oyuncum KL 60 gücünde ..“ benim ligimi göremiyorsun ki sen ?(“ Anladım hocam sağlık olsun ligden cikamam bu gidisle zaten. Üzüldüm tek şey ligde AFK kalan hesap acip birakan takimkar benim ustumde
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
BeitragZitat von Marques: „ne kadar eksiğin var ?“ Hocam başlarken şansima kötü takım cikti valla. Suan en güçlü oyuncum KL 60 gücünde ..
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
BeitragZitat von Marques: „Oğuzhan konunu gördüm , yazıcaktım o ara bir işim cıktı sonra aklımdan cıkmış. hangi ligdesin?“ 2. Amatör hocam.
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
Beitrag.
-
FAZLALIK OYUNCU !!!!
OguzhanOzen - - Sohbet
BeitragÖzenFC YARDIMLARINIZI BEKLİYOR !! Öncelikle merhaba ben Oğuzhan. Oyuna uzun süre sonra tekrardan başlamaya karar verdim. Kullanmadığınız futbolcuları hediye etmek isteyenler DM' lerinizi bekliyorum. Takım Adı : ÖzenFC Menejer Adı : Oguzhan Özen