Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 419.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Tamam doğru sim turnuvasına vakit ayıramıyoruz çünkü 2 kişiyiz ve tüm herşeyle uğraşıyoruz. Ama bu da doğru ki sim turnuvasında kimse istekli değil... Bu sebepten dolayı turnuavaya istekli olan arkadaşlar arasında 'OYUNİÇİNDE' bir turnuva kurulacak... Bu konuyu burada kapatmak istiyorum. 5 aydır etkinlik yok diyen arkadaşlara da gelen güncellemeyi sunmak istiyorum.. Çok çalışıyorum ama yine de size yardımcı olamıyorsan ticket atın ben kendi ellerim ile …

• Benutzer-Avatarbild

Tamam doğru sim turnuvasına vakit ayıramıyoruz çünkü 2 kişiyiz ve tüm herşeyle uğraşıyoruz. Ama bu da doğru ki sim turnuvasında kimse istekli değil... Bu sebepten dolayı turnuavaya istekli olan arkadaşlar arasında 'OYUNİÇİNDE' bir turnuva kurulacak... Bu konuyu burada kapatmak istiyorum. 5 aydır etkinlik yok diyen arkadaşlara da gelen güncellemeyi sunmak istiyorum.. Çok çalışıyorum ama yine de size yardımcı olamıyorsan ticket atın ben kendi ellerim ile almanlara iletirim. Problem değil. Her şeyd…

• Benutzer-Avatarbild

Güç atlamama sorununu hemen ilettim zaten.. Bende cevap bekliyorum..

• Benutzer-Avatarbild

SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar

Oguzhan Ozen - - Etkinlikler

Beitrag

ARKADAŞLAR SİMİLASYON TURNUVASINI 15. HAFTADA ASKIYA ALIYORUM... 15. HAFTA SKORLARINİLE BIRLIKTE TURNUVADA EN ÇOK MAÇ YAPAN VE PUANI EN FAZLA OLAN KİŞİLER İLE OYUN İÇİNDE TURNUVA DÜZENLENECEKTİR.. . TURNUVAYA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER (ilgisizlik ve bazı takımların maçlara çıkmaması sebebi ile bu kararı aldık)

• Benutzer-Avatarbild

Simülasyondaki hata düzeldi... Güzel mesajlarınız için teşekkürler hepsine cevap veremedim :))

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba değerli futbolcup menajerleri, herkesin uzun süredir beklediği güncelleme artık Türkiye de yayınlandı. Yepyeni güncellememiz ve artık eskisinden de hızlı sunucumuzla (server) en iyi oyun keyfini yaşayacaksınız. GÜNCELLEME HAKKINDA SORU / GÖRÜŞLERİNİZİ BU KONU ALTINDA BİLDİREBİLİRSİNİZ. GÜNCELLEMEMİZDE GÖZÜMDEN KAÇAN HATALARI YAKALARSANIZ LÜTFEN KONU ALTINA YAZINIZ. Güncellememiz herkese hayırlı olsun... İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

14. haftada tüm takımlara başarılar dilerim.

• Benutzer-Avatarbild

ölü oyunu canlandıramazmıyız

Oguzhan Ozen - - Sohbet

Beitrag

Gelecek güncelleme ile birlikte güzel bir reklam çalışması da yapmayı düşünüyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

Logo

Oguzhan Ozen - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Yükleme yaptıktan sonra sadece bekleyin er ya da geç yüklenecektir... Bazı durumlarda logo zaten yükleniyor ancak sizin tarayıcınızdaki bir problemden dolayı logo sadece size gözükmüyor. Bunu düzeltmek için de tarayıcınızın tarama geçmişini silip tekrar kontrol etmeniz gerekiyor.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von OsmanDALKILIC: „ admin bey daha ayın 5i bitmemiştir. Maçlar fikstürde 4-5 mayıs yazmaktadır herhangi bir saat dakika belirtilmemiştir. Ayrıca dünden beri yanıt bekledim adamdan yanıt vermiyor sisteme girip bakabilirsiniz bu suç olmamalı hizliresim.com/fU7tLR 12. hafta OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KULÜBÜ 3 - 0 61TRABZONSPOR061“ Çok fazla şeyle uğraştığımızdan dolayı bizde de bazen kafa kalmıyor... Şuan itibari ile 12. hafta sona ermiştir arkadaşlar 13. haftada herkese başarılar...

• Benutzer-Avatarbild

MULTI HESAP BİLDİRİM KONUSU | 2020

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Hayırlı günler , hayırlı haftalar arkadaşlar.“ Hayırlı haftalar hocam sizede

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von m.ekrem: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Arkadaşlar merhaba, Turnuvada epey zaman kat ettik... Unutulmuş maçlar oluyordu ve oynanması gereken tarihten sonra oynanıp paylaşılıyordu... Artık kesin olarak maçların oynanması gereken tarihlerde oynanıp o tarihlerde paylaşılan maçları fikstür sonuçlarına yazıcam. Düzenli olarak oynayan kişilere haksızlık olmaması için bunu yapıcam. Örneğin 11. Hafta şuandan itibaren bitmiştir. Bundan sonra paylaşılan 11. hafta maçları geçersiz sayılacaktır. 12. ha…

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Ahmet: „Tamam ya , meğer girilmiş. Sorry .“ 11. Haftayı yazdım... Burada lütfen sohbet olmasın.. Sohbet ve sorularınız için Forum sohbet konusunu kullanabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba arkadaşlar SİM TURNUVASINA katılanlar için bir kural ekledim en son mesajı lütfen okuyun. Sonradan ben görmedim vs. denilse bile kabul etmeyeceğim SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Arkadaşlar merhaba, Turnuvada epey zaman kat ettik... Unutulmuş maçlar oluyordu ve oynanması gereken tarihten sonra oynanıp paylaşılıyordu... Artık kesin olarak maçların oynanması gereken tarihlerde oynanıp o tarihlerde paylaşılan maçları fikstür sonuçlarına yazıcam. Düzenli olarak oynayan kişilere haksızlık olmaması için bunu yapıcam. Örneğin 11. Hafta şuandan itibaren bitmiştir. Bundan sonra paylaşılan 11. hafta maçları geçersiz sayılacaktır. 12. hafta maçları 4 mayıs ve 5 mayıs tarihlerinde o…

• Benutzer-Avatarbild

Sizler burada oldukça bende burada olucam..

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von bravemertxox: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Çeviriler bizi çok yordu... Ama hiç bir zaman yılmadık Sizin için.. ÇEVİRİler FİNİSH!“ Yeni güncelleme geliyor demek mi bu“ Evet hocam yakında inşallah

• Benutzer-Avatarbild

2020 | Futbolcup Oyuncu Yaş Atlama Tarihleri YENİ YAŞ ATLAMA TARİHLERİ

• Benutzer-Avatarbild

YENİ TARİHLER EKLENDİ!