Suchergebnisse

Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 419.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „ Geç olsun.Temiz olsun.Hala buralardayız. :)“ Sen varsın diye biz varız abicim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von m.ekrem: „Hm bide oyunda bug var bazı oyuncular simülasyon da gözükmüyor bunlar nasıl maç yapicak aralarinda“ Bu konu ile ilgili daha detaylı olarak bana özelden yazarsan çok sevinirim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von m.ekrem: „Keşke fikstür un yanına tarihleri yazsaydin dahaiyi olurdu“ Bizim içinde çok iyi olurdu ancak sistem ancak bu kadarını karşılayabiliyor... Forumda ki Fikstür konusunda tarihleri de belirttik zaten

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Buradan anlaşalım, mesela diyelim ki, fikstüre göre maç günleri saat 12.00 da, veya 15.00 da, yada 17.00 da. Burada sözleşirsek herkes zamanını bilir ve aksama olmaz Oğuzhan. ne dersiniz ?“ Çok haklısın bununla ilgili çalışmalarımızı hemen başlattım. Fikirlere açığız...

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von oziboz: „Zitat von Oguzhan Ozen: „SİM TURNUVASI 2020 | Fikstür SİM TURNUVASI 2020 fikstürü çekildi! Turnuvaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.“ Hata veriyor.Link açılmıyor. Bu hatayı veriyor: 09ecf609-Ekran_Alıntısı.PNG“ Şuan bende bir hata yok... Başka bu hatayı alan arkadaşlar varmı acaba? turnuvax.com/onlineturnuva/r7o536b5

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Zitat von Oguzhan Ozen: „SİM TURNUVASI 2020 | Fikstür SİM TURNUVASI 2020 fikstürü çekildi! Turnuvaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.“ Oğuzhan, saat kaçta ve nasıl oynanacak. Bu turnuva neden turnuvalar sayfasında gözükmüyor ? Ben turnuvaya kayıtlıyım. Fikstürde tamam. Ama neden benim kayıtlı olduğum turnuvalar arasında gözükmüyor ? Açıklama için peşinen teşekkür ederim.“ Maçları, rakibiniz ile anlaşarak kendiniz yapacaksınız. Aşağıdaki konuda hafta hafta maçların tarihle…

• Benutzer-Avatarbild

https://board.playzo.de/index.php/Thread/109820-SİM-TURNUVASI-2020-Fikstür/ SİM TURNUVASI 2020 fikstürü çekildi! Turnuvaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.

• Benutzer-Avatarbild

SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar

Oguzhan Ozen - - Etkinlikler

Beitrag

Merhaba değerli forum üyeleri, Bu alanda turnuvada yaptığınız maçların skorlarını ekran görüntüsü alarak paylaşınız! BU KONU ALTINA SADECE SKOR PAYLAŞILACAKTIR SOHBET YASAKTIR!

• Benutzer-Avatarbild

SİM TURNUVASI 2020 | Fikstür

Beitrag

NOT: Her gün maç olmayacaktır. 1. Hafta ile 2. Hafta arasında 1 gün boş geçecektir. Örneğin; 1. Hafta 01.04-02.04 tarihleri arasında olacak. 2. Hafta ise 04.04-05.04 tarihleri arasında olacaktır. 03.04 tarihinde maç olmayacaktır. Bu şekilde 38. haftaya kadar sürecektir. FİKSTÜR Hafta : 1 Tarih : 01.04.2020 - 02.04.2020 Hafta : 2 Tarih : 04.04.2020 - 05.04.2020 Hafta : 3 Tarih : 07.04.2020 - 08.04.2020 Hafta : 4 Tarih : 10.04.2020 - 11.04.2020 Hafta : 5 Tarih : 13.04.2020 - 14.04.2020 Hafta : 6 T…

• Benutzer-Avatarbild

SİM TURNUVASI 2020 | Fikstür

Beitrag

Merhaba değerli forum üyeleri, Bildiğiniz üzere bir Simülasyon turnuvası düzenliyoruz. Bu turnuva için de güzel bir yapay zekalı turnuva sistemi oluşturacağımızı söylemiştik. Bugün sizlere bu sistem hakkında bilgi vereceğim. Öncelikle, aşağıda ki linkten turnuvamızın olduğu sayfaya giriş yapabilirsiniz. turnuvax.com/onlineturnuva/r7o536b5 Sayfaya giriş yaptığımızda karşımıza bir puan durumu çıkıyor. Buradan güncel puan durumunu takip edebilirsiniz. Puan Durumu sekmesinin yanında bulunan Fikstür …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Hop! Selamunaleykum. Nedir bu sessizlik :D“ Aleykumselam... Gündem belli

• Benutzer-Avatarbild

Buradayım :))

• Benutzer-Avatarbild

Günaydın herkese @melekmete hocam sana da hayırlı olsun başarılarının devamını diliyorum..

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Turnuvamız dolmuştur. İlginize teşekkür ederim. Çanakkale-2 Turnuvamızı inşallah 750.000 ödüllü yapacağız. Buradan ayrıca duyuru atacağım beyler. İyi akşamlar.“ Hayırlı olsun Ahmet abi.. Bana da nasip oldu turnuvana katılmak. Teşekkür ederim.

• Benutzer-Avatarbild

Hayırlı günler dilerim arkadaşlar...

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „ Or Ler için fiyat alabilir miyim“ Akın Üzgül 250M Aras Deniz 200M İkisi birlikte 420M

• Benutzer-Avatarbild

Batur, Göksenin - OL - 470 - 23 Üzgül, Akın - OR - 505 - 24 Deniz, Aras - OR - 485 - 23 Tanaoglu, Taylan - OD - 450 - 23 Hoca, Mutlu - OD - 425 - 22 Gencebay, Yurdakul - DD - 390 - 20 Tanaoglu, Baran - DD - 375 - 19 Duman, Korhan - OD - 325 - 19 (12.03.2020) Altinyildiz, İsmet - DD - 355 - 19 (13.03.2020)

• Benutzer-Avatarbild

Bu arada Almanlar tarafından moderatör hesaplarına hiç bir şekilde para akışı olmuyor. Kendimiz hesaplarımıza para da atamıyoruz çünkü Almanlar artık tüm moderatörleri denetliyor.

• Benutzer-Avatarbild

Etkinlikler için uğraşıyoruz ancak Almanlar 1M ödüllü tahmin etkinliğine bile öfleyip püflüyorlar. Elimizde olsa etkinlikleri yapıcaz. Şuan elimizde çeviriler var.. Bittiğinde oyuna güncelleme de gelecek.. Çalışmaya Devam Ediyoruz...

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „kaç aradan sonra selamlar Batuhan veya Oğuzhan acil ulaşın bana“ Hoşgeldin abi buyur