Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 419.

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar transfer pazarında bildiğiniz gibi bir çok aktif olmayan takımlar var ve bu takımlar yüzünden tekliflerimizin çoğu karşılıksız kalıyor veya bekletiliyoruz. Bizde bu konuda bir çalışma yapmaya karar verdik. Transfer pazarındaki aktif olmayan takımları bize bildirdiğiniz takdirde kontrol edildikten sonra oyuncuları pazardan silinecektir. İyi oyunlar. Futbolcup TR Yönetim Ekibi

• Benutzer-Avatarbild

OYUNCU KİRALAMA SİSTEMİ | 2020

Oguzhan Ozen - - Kiralık

Beitrag

BURADA KİRALIK OLARAK BİLDİRİLEN OYUNCULAR YAZACAKTIR.

• Benutzer-Avatarbild

OYUNCU KİRALAMA SİSTEMİ | 2020

Oguzhan Ozen - - Kiralık

Beitrag

Merhaba Arkadaşlar , istek ve önerilerinizi elimizden geldiğince gereken yerlere iletmeye çalışıyoruz ,yetkimiz kadarıyla da yapmaya gayret ediyoruz. Uzun süredir herkesin öneri olarak sunduğu Oyuncu Kiralama yöntemini bizim kontrolümüzde bu başlık altında yapıyoruz. Bu başlık altına sadece oyuncuyu alan kişi yazsın , kesinlikle başka hiçbir yorum görmek istemiyorum. Aşşağda vereceğim bilgileri doldurup , ona uygun şekilde oyuncunuzu kiralayabilirsiniz. Konuya yazılmayan kiralama işlemlerinde sı…

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP TR | YÖNETİM EKİBİ YÖNETİCİ Oğuzhan Özen SNAKES Susurlukspor2 - - SOSYAL MEDYA ve GAZETE EKİBİ -

• Benutzer-Avatarbild

Yaş atlama sisteminde hatalar olabilir düzeltilecek..

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar sistemde bazı hatalar olabilir. Hataları tespit ettikçe listede düzeltmeler yapacağım..

• Benutzer-Avatarbild

Turnuvanın Tamamlanmaması

Oguzhan Ozen - - Oyun Hatalari

Beitrag

Sorun iletildi.

• Benutzer-Avatarbild

Spor Toto 1.Lig

Beitrag

Zitat von management: „Sorun düzeldi. Arkadaşlar yenı lige atanmış ve şu anda ligdeki takım sayısı normale döndü..“ Sorun çözüldü ... Konu Kilit

• Benutzer-Avatarbild

MULTI HESAP BİLDİRİM KONUSU | 2020

Oguzhan Ozen - - Haberler

Beitrag

MULTİ HESAPLAR BİLDİRİM Arkadaşlar merhaba uzun süredir multi hesaplar konusunda birçok şikayet aldık, almaya devam ediyoruz. Öncelikle şunu söylememiz gerekir ki multi hesapların tespiti konusunda kullanıcılar bizim en büyük yardımcılarımızdır. 1) Peki nedir bu multi hesap diyaloğu? * Arkadaşlar multi hesaplar aynı IP üzerinden hesaplara giriş sağlayan 2 farklı takım arasında gecen her türlü kredi, oyuncu ve para transferine denir. Yani aranızda hiçbir şekilde bağlantı olmaması beklenir sizlerd…

• Benutzer-Avatarbild

Spor Toto 1.Lig

Beitrag

Sorun iletildi.

• Benutzer-Avatarbild

OL 430 21 OD 390 20 KL 540 22 OR 450 21 OR 470 22 FO 445 22 OD 425 21

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba Değerli Futbolcup TR Menajerleri! Futbolcup oyuncuların yaş atlama tarihlerini sizlere sunmak istiyorum. Oyuncuların Yaş Atlama Tarihleri - Cumartesi, 9. Mayıs 2020, 07:48:00 - Pazartesi, 8. Haziran 2020, 16:24:00 - Perşembe, 9. Temmuz 2020, 02:00:00 - Cumartesi, 8. Ağustos 2020, 11:36:00 - Pazartesi, 7. Eylül 2020, 21:12:00 - Perşembe, 8. Ekim 2020, 06:48:00 - Cumartesi, 7. Kasım 2020, 17:24:00 - Salı, 8. Aralık 2020, 03:00:00 - Perşembe, 7. Ocak 2021, 12:36:00 - Cumartesi, 6. Şubat 202…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von oziboz: „yeni konu açmayayım diye buraya yazdım. turnuva bölümünde cadılar bayramı turnuvası gözüküyor hala. herkezde mi aynı yoksa sadece bende mi kaldı anlamadm. JJBC3x.png“ Sorun iletildi.

• Benutzer-Avatarbild

Sorun iletildi.

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar bazı olumsuzluklar nedeni ile bu etkinliği askıya almak zorunda kaldık. Başka etkinliklerde tekrar buluşmak üzere... KONU KİLİT

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Gençfenerbhçe: „Yani 1 rakam yazmam yeterlimi“ Herşeyin açık ve net bir şekilde okunduğunu düşünüyorum

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Gençfenerbhçe: „Seri numarası 1.ile 30 arası yazmam gerekiyor. Bu kısma napmam lazın çözemedim“ Biletinizin veritabanımdaki sırasını size soruyorum orada

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von OZWOLF97: „Benimde bir sorum olacak ben nasıl yapacağım tam anlayamadım da yardımcı olabilir misiniz bir formda birden fazla bilet almak için ne yapmam lazım nasıl yazmam lazım“ Birden fazla form oluşturabildiğin için her bilet için farklı form yollayabilirsin.

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi | 07.12.2019

Oguzhan Ozen - - Etkinlikler

Beitrag

Değerli Futbolcup Forum Üyeleri, 07.11.2019 ve 07.12.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan ve forumda aktif bir rol oynayan arkadaşımız @OZWOLF97 dir. Kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 40m para ödülü - Aralık ayında 1 defa Günün Menajeri Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması gerekir. - Düzenli olarak foruma giriş sağlaması

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von antinkuntin: „Menajer; Cemalbıugra.. Akdeniz, Korcan OD 220 yaş 20 Genclikten çıkış 06.12.2019'den yeni anlaşma“ Menajer adınızın yanlış olması nedeni ile priminiz yatırılamamıştır.