Suchergebnisse
Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 419.
-
Arkadaşlar transfer pazarında bildiğiniz gibi bir çok aktif olmayan takımlar var ve bu takımlar yüzünden tekliflerimizin çoğu karşılıksız kalıyor veya bekletiliyoruz. Bizde bu konuda bir çalışma yapmaya karar verdik. Transfer pazarındaki aktif olmayan takımları bize bildirdiğiniz takdirde kontrol edildikten sonra oyuncuları pazardan silinecektir. İyi oyunlar. Futbolcup TR Yönetim Ekibi
-
OYUNCU KİRALAMA SİSTEMİ | 2020
Oguzhan Ozen - - Kiralık
BeitragBURADA KİRALIK OLARAK BİLDİRİLEN OYUNCULAR YAZACAKTIR.
-
OYUNCU KİRALAMA SİSTEMİ | 2020
Oguzhan Ozen - - Kiralık
BeitragMerhaba Arkadaşlar , istek ve önerilerinizi elimizden geldiğince gereken yerlere iletmeye çalışıyoruz ,yetkimiz kadarıyla da yapmaya gayret ediyoruz. Uzun süredir herkesin öneri olarak sunduğu Oyuncu Kiralama yöntemini bizim kontrolümüzde bu başlık altında yapıyoruz. Bu başlık altına sadece oyuncuyu alan kişi yazsın , kesinlikle başka hiçbir yorum görmek istemiyorum. Aşşağda vereceğim bilgileri doldurup , ona uygun şekilde oyuncunuzu kiralayabilirsiniz. Konuya yazılmayan kiralama işlemlerinde sı…
-
Turnuvanın Tamamlanmaması
BeitragSorun iletildi.
-
Spor Toto 1.Lig
BeitragZitat von management: „Sorun düzeldi. Arkadaşlar yenı lige atanmış ve şu anda ligdeki takım sayısı normale döndü..“ Sorun çözüldü ... Konu Kilit
-
MULTI HESAP BİLDİRİM KONUSU | 2020
Oguzhan Ozen - - Haberler
BeitragMULTİ HESAPLAR BİLDİRİM Arkadaşlar merhaba uzun süredir multi hesaplar konusunda birçok şikayet aldık, almaya devam ediyoruz. Öncelikle şunu söylememiz gerekir ki multi hesapların tespiti konusunda kullanıcılar bizim en büyük yardımcılarımızdır. 1) Peki nedir bu multi hesap diyaloğu? * Arkadaşlar multi hesaplar aynı IP üzerinden hesaplara giriş sağlayan 2 farklı takım arasında gecen her türlü kredi, oyuncu ve para transferine denir. Yani aranızda hiçbir şekilde bağlantı olmaması beklenir sizlerd…
-
Spor Toto 1.Lig
BeitragSorun iletildi.
-
Merhaba Değerli Futbolcup TR Menajerleri! Futbolcup oyuncuların yaş atlama tarihlerini sizlere sunmak istiyorum. Oyuncuların Yaş Atlama Tarihleri - Cumartesi, 9. Mayıs 2020, 07:48:00 - Pazartesi, 8. Haziran 2020, 16:24:00 - Perşembe, 9. Temmuz 2020, 02:00:00 - Cumartesi, 8. Ağustos 2020, 11:36:00 - Pazartesi, 7. Eylül 2020, 21:12:00 - Perşembe, 8. Ekim 2020, 06:48:00 - Cumartesi, 7. Kasım 2020, 17:24:00 - Salı, 8. Aralık 2020, 03:00:00 - Perşembe, 7. Ocak 2021, 12:36:00 - Cumartesi, 6. Şubat 202…
-
lig takım hatası
BeitragZitat von oziboz: „yeni konu açmayayım diye buraya yazdım. turnuva bölümünde cadılar bayramı turnuvası gözüküyor hala. herkezde mi aynı yoksa sadece bende mi kaldı anlamadm. JJBC3x.png“ Sorun iletildi.
-
lig takım hatası
BeitragSorun iletildi.
-
Forum Ayın Üyesi | 07.12.2019
BeitragDeğerli Futbolcup Forum Üyeleri, 07.11.2019 ve 07.12.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan ve forumda aktif bir rol oynayan arkadaşımız @OZWOLF97 dir. Kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 40m para ödülü - Aralık ayında 1 defa Günün Menajeri Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması gerekir. - Düzenli olarak foruma giriş sağlaması