Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 52.

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

mm2 - - Archiwum

Beitrag

Zitat von Oldboy: „Chciałbym zauważyć że post konkursowy nr.4 jest zamknięty dla użytkowników. A czas trwania Czas trwania 27-30 grudnia (minimum 72 godziny) Dziś mamy 28 grudnia i nadal jest zamknięty. Pozdrawiam“ Admin wczoraj chyba nadal swieta kontynuowal, post mial byc otwarty jak pojawi sie komunikat w grze, dzisiaj jest juz wszystko tak jak byc powinno Oczywiscie nadal czas trwania nie bedzie krotszy niz 72 godziny, poprawilem date w pierwszym poscie kolejki. Pozdro

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 4

mm2 - - Archiwum

Beitrag

Czwarta kolejka "W nowy rok z FutbolCup"! Tym razem do wygrania 4 pakiety po 3 mln! Czas trwania 28-31 grudnia (minimum 72 godziny) Losowanie i ogłoszenie zwycięzców nastąpi 2 lub 3 stycznia na forum, i 3 stycznia w komunikacie w grze. Tym razem troszkę świątecznie: Nowy rok, nowe nadzieje... Czy według was nasza pierwsza reprezentacja ma szanse na awans do ME 2020? Odpowiedzcie krótko tak/nie lub wedle uznania rozwińcie swoją wypowiedź. Czwarta kolejka jest ostatnią przed wielkim finałem, w kt…

• Benutzer-Avatarbild

Ogłoszenia

mm2 - - Konkursy

Beitrag

Wyniki losowania uczestniczących w trzeciej kolejce: (zasada losowania była następująca: spisanie wszystkich uczestników kolejki, sprawdzenie zgodności tekstu z wymaganiami i wylosowanie na popularnej stronie do której linku wkleić nie mogę, ale jak wyszukacie randomizer to pierwsze wyszukanie wam wyjaśni jaka to strona) Pierwsza trójka czyli Aztecky, tryma oraz adek89 wygrywają pakiety monet w wysokości 2 mln. Gracze mają czas na przesłanie informacji (pw do mnie na forum lub w grze z nazwą klu…

• Benutzer-Avatarbild

Ogłoszenia

mm2 - - Konkursy

Beitrag

Losowanie które miało zostać przeprowadzone dzisiaj zostanie przeprowadzone jutro, święta są, musicie wybaczyć Pozdrawiam :)

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 3

mm2 - - Archiwum

Beitrag

Oficjalnie trzecia kolejka została zakończona. Dziękujemy wszystkim za udział. Wylosowani uczestnicy którzy zostaną nagrodzeni zostaną ogłoszeni 25 grudnia tutaj na forum, oraz ponownie podani 27 grudnia przy okazji komunikatu w grze otwierającego czwartą, czyli ostatnią kolejkę przed wielkim finałem.

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 3

mm2 - - Archiwum

Beitrag

aughfd.jpg Trzecia kolejka "W nowy rok z FutbolCup"! Tym razem do wygrania 3 pakiety 2 mln! Czas trwania 20-23 grudnia (minimum 72 godziny) Losowanie i ogłoszenie zwycięzców nastąpi 25 grudnia na forum, i 27 grudnia w komunikacie w grze. Tym razem troszkę świątecznie: Jakie jest twoje piłkarskie życzenie na nowy rok? Może dotyczyć klubu, reprezentacji, konkretnego zawodnika. Może to być również twoje indywidualne piłkarskie życzenie dla samego siebie. Masz problem z rejestracją na forum ? ! Zajr…

• Benutzer-Avatarbild

Ogłoszenia

mm2 - - Konkursy

Beitrag

Wyniki losowania uczestniczących w drugiej kolejce: (zasada losowania była następująca: spisanie wszystkich uczestników kolejki, sprawdzenie zgodności tekstu z wymaganiami i wylosowanie na popularnej stronie do której linku wkleić nie mogę, ale jak wyszukacie randomizer to pierwsze wyszukanie wam wyjaśni jaka to strona) Pierwsza trójka czyli kamillowad, Protection oraz cpt-nemo wygrywają pakiety monet w wysokości 1,5 mln. Gracze mają czas na przesłanie informacji (pw do mnie na forum lub w grze …

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 2

mm2 - - Archiwum

Beitrag

Oficjalnie druga kolejka została zakończona. Dziękujemy wszystkim za udział. Wylosowani uczestnicy którzy zostaną nagrodzeni zostaną ogłoszeni 18 grudnia tutaj na forum, oraz ponownie podani 20 grudnia przy okazji komunikatu w grze otwierającego trzecią kolejkę.

• Benutzer-Avatarbild

Najwyższa 11

mm2 - - Retro

Beitrag

22.10.2013, nie pamiętam czy była to moja najwyższa 11 ale jest to najwyższa jaka mam udokumentowana :D 0w9nRU.png

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 2

mm2 - - Archiwum

Beitrag

48038541_2547651515261846_4186435890496667648_n.png Druga kolejka "W nowy rok z FutbolCup"! Tym razem do wygrania 3 pakiety 1,5 mln! Czas trwania 13-16 grudnia (minimum 72 godziny) Losowanie i ogłoszenie zwycięzców nastąpi 18 grudnia na forum, i 20 grudnia w komunikacie w grze. Tym razem znów pytanie piłkarskie: Zakończyła się faza grupowa Ligi Mistrzów 2018/19. Kto jest według Ciebie faworytem do tryumfu? Możesz odpowiedzieć krótko, możesz uzasadnić. Masz problem z rejestracją na forum ? ! Zajr…

• Benutzer-Avatarbild

Ogłoszenia

mm2 - - Konkursy

Beitrag

Wyniki losowania uczestniczących w pierwszej kolejce: (zasada losowania była następująca: spisanie wszystkich uczestników pierwszej kolejki, sprawdzenie zgodności tekstu z wymaganiami i wylosowanie na popularnej stronie do której linku wkleić nie mogę, ale jak wyszukacie randomizer to pierwsze wyszukanie wam wyjaśni jaka to strona) Pierwsza trójka czyli TheSpecialShaft, Jareeczek oraz Sobek wygrywają pakiety monet w wysokości 1 mln. Gracze mają czas na przesłanie informacji (pw do mnie na forum …

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

mm2 - - Archiwum

Beitrag

Jeśli twierdzicie, ze losowanie może być nieuczciwe bądź traktowane jako nagradzanie znajomych to zakończymy może dzisiaj ta zabawę? Nie róbmy jaj z pogrzebu panowie, nie mam żadnego interesu w tym, by próbować pozbyć się moderatora za to, by przekazać komukolwiek czegokolwiek po znajomości. Streamować i nagrywać wcześniejszych rund nie zamierzam. Finał tak jak napisałem będzie nagrany i upubliczniony dla Was.

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

mm2 - - Archiwum

Beitrag

Plan jest prosty: spisanie wszystkich uczestników, sprawdzenie zgodności postów z treścią kolejki (to już mam zrobione) i wrzucenie w program do losowania (random.org), pierwsza wylosowana trojka w tym przypadku wygrywa. Losowanie finałowe za podpowiedzią Heterokratesa zostanie nagrane i wrzucone dla was do wglądu.

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 1

mm2 - - Archiwum

Beitrag

Oficjalnie pierwsza kolejka została zakończona. Dziękujemy wszystkim za udział. Wylosowani uczestnicy którzy zostaną nagrodzeni zostaną ogłoszeni 11 grudnia tutaj na forum, oraz ponownie podani 13 grudnia przy okazji komunikatu w grze otwierającego drugą kolejkę.

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

mm2 - - Archiwum

Beitrag

Zitat von GL7: „Wydaje mi się, że zwycięzcy powinni być wybierani przez użytkowników oraz powinna się liczyć najciekawsza wypowiedz a nie tak jak jest, ale to tylko moje skromne zdanie.“ Od początku mój (jako głównego organizatora) zamysł był taki, by w tej zabawie pytania i odpowiedzi były proste i szybkie. Zabawy dla bardziej kreatywnych, gdzie potrzebne będzie poświecenie większej ilości czasu, i rozwinięcie swojej wypowiedzi na pewno się pojawią w najbliższych miesiącach. Pozdrawiam mm2

• Benutzer-Avatarbild

Ogłoszenia

mm2 - - Konkursy

Beitrag

Przypominam, że aby móc wziąć udział w konkursie i skomentować post konkursowy wymagane jest posiadanie konta na forum, inaczej nie ma opcji na udział. Link do FAQ rejestracji znajduje się tutaj: https://board.playzo.de/index.php/Thread/44286-Rejestracja/

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 1

mm2 - - Archiwum

Beitrag

W nowy rok z FutbolCup, pula 50 milionów! Zapraszamy do udziału w pierwszej kolejce "W nowy rok z FutbolCup". Czas trwania: od 6 grudnia do 9 grudnia (minimum 72 godziny) Na start do wygrania 3 pakiety po 1 mln. Nagrody z tygodnia na tydzień będą rosnąć! Przypominam, że zwycięzcy są wybierani w drodze losowania, także czas zostawienia komentarza nie ma znaczenia. Na początek krótkie pytanie: Kto według Ciebie był najlepszym zawodnikiem w 2018 roku? Możesz odpowiedzieć krótko, możesz uzasadnić. O…

• Benutzer-Avatarbild

Ogłoszenia

mm2 - - Konkursy

Beitrag

9h8faf.jpg Zapraszamy serdecznie do zabawy: W nowy rok z FutbolCup! Do wygrania jest niemalże 50 milionów! Udział w danej kolejce polega na zostawieniu odpowiedniego komentarza pod wyznaczonym do tego postem konkursowym. Kolejność zostawienia komentarza nie ma znaczenia, zwycięzcy są wyłaniani w drodze losowania. Nad poprawnością i uczciwością uczestników oraz prawidłowego przebiegu losowania czuwam ja, jako prowadzący czyli mm2. Jedynym koniecznym warunkiem wzięcia udziału jest posiadanie konta…

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

mm2 - - Liga towarzyska

Beitrag

Zitat von Oldboy: „Gratuluję Pomorzanin Cychry za zdobycie majstra 1 ligi:-)“ Dzieki Maniek Tak sie zlozylo ze najrowniejsza forma akurat u mnie ;p Sprobuje zapolowac na kolejnego w przyszlym sezonie, ale mam nadzieje ze bedziecie mi to mocno utrudniac Pozdro ;p

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

mm2 - - Liga towarzyska

Beitrag

Dwumecz na remis :p Dzieki rowniez za meczyk, cos czuje ze jeszcze bedzie ciekawie w tym sezonie