Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-52 von insgesamt 52.

• Benutzer-Avatarbild

FAQ Zmiana hasła i ustawienia konta

mm2 - - FAQ Gry

Beitrag

Sporo osób pyta, jak zmienić nasze hasło, adres e-mail lub usunąć klub? Nie ma w tym nic trudnego. Aby zmienić hasło, klikamy w opcje "Zapomniałeś hasła?" na stronie logowania: 0L3n51.png Wypełniamy wszystkie pola, przepisujemy kod z obrazka i zatwierdzamy. Dane otrzymamy na adres e-mail, na który konto było rejestrowane. Aby wejść w nasze ustawienia, wystarczy na stronie logowania kliknąć w Ustawienia konta: 0L3VeQ.png Następnie logujemy się wpisując swoje dane tutaj: 0L3M26.png Po zalogowaniu …

• Benutzer-Avatarbild

Cena "Kup Teraz" [ZGŁOSZONE]

mm2 - - Pomysły i propozycje

Beitrag

Wedlug mnie byla by to super opcja, kiedys juz byl taki pomysl, ale nie zostal wprowadzony, mam nadzieje ze tym razem sie uda Pomysl przekazemy do administracji. Jesli rozpatrza to pozytywnie to z kolejnymi aktualizacjami moze zostac wprowadzony w zycie. Pozdrawiam, Team FC

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

mm2 - - Liga towarzyska

Beitrag

Czy tylko ja mam problem z tym zeby klub 2137 przyjal zaproszenie na MT? Wyslalem dwa razy zaproszenie, pw i zero odzewu...

• Benutzer-Avatarbild

Niemiecki film [ZGŁOSZONE]

mm2 - - Pomysły i propozycje

Beitrag

Masz racje, nie wyglada to spojnie. Przekazemy sugestie i zobaczymy jak sprawa sie potoczy. Pozdrawiam. Team FC.pl :)

• Benutzer-Avatarbild

Przyspieszenie budowy credits

mm2 - - Pytania i pomoc

Beitrag

15cr zawsze placisz za jeden pelny dzien budowy, wiec jesli przykladowo : budujesz 3 sektory stadionu na raz, budowa trwa lacznie 6 dni wiec z automatu po rozpoczeciu musisz zaplacic 75cr za 5 pelnych dni do konca budujac 3 sektory osobno, budowa kazdego trwa 2 dni wiec po sekundzie od rozpoczecia budowy kazdego z nich zostaje jeden pelny dzien do konca, wiec placisz 15cr Podobnie jest rowniez z budynkami w siedzibie, rowniez placi sie za pelne dni do zakonczenia. (post przenioslem do odpowienie…

• Benutzer-Avatarbild

Okno wiadomości

mm2 - - FAQ Forum

Beitrag

Okno wiadomości Krótki opis poszczególnych funkcji w oknie tekstu, : nO6ZjEJ.png Od lewej: funkcja source umożliwia nam zmiany w bardziej zaawansowanym edytorze z kodowaniami, strzałka w lewo cofa ostatnią akcje, strzałka w prawo pozwala nam ponowić cofniętą akcje. ZRPuebv Od lewej: pogrubienie, kursywa, podkreślenie, przekreślenie, dodanie liczby pierwiastka, dodanie liczby potęgi. kuB6rAt.png Od lewej: wyliczanie, punktowanie, wyrównanie do lewej, wyśrodkowanie, wyrównanie do prawej, justyfika…

• Benutzer-Avatarbild

Opcja szukaj, dodawanie postów oraz tworzenie tematów Opcja szukaj Na początku przygody z forum ciężko się odnaleźć, stąd warto skorzystać z opcji szukaj by znaleźć używając słów kluczowych to, czego aktualnie potrzebujemy. Opcja ta znajduje się w prawym górnym rogu forum jeMTJ20.png W polu tekstu wpisujemy słowo klucz szukane przez nas, czyli np. trening, kadra, stadion. Pierwsza "fajeczka" oznacza szukanie naszego słowa tylko w tytułach tematów, druga przeszukuje posty. Klikając w tekst na dol…

• Benutzer-Avatarbild

Język, avatar i sygnatura

mm2 - - FAQ Forum

Beitrag

Zmiana języka, jak dodać avatar i sygnaturę Rejestracja Po rejestracji można zmienić język forum, niestety nasz język narodowy jest niedostępny, więc do wyboru pozostają inne. W tym celu klikamy w opcję EknUpLX.png Rozwijamy opcje językowe klikając na flagę, i wybieramy preferowany przez nas język. xWm7u5Q.png Potwierdzamy zmiany przyciskiem q11M08X.png Dodawanie avataru i sygnatury Aby dodać avatar lub sygnaturę należy w tym samym menu ustawień wejść w poniższe linki, avatar musi spełniać wymag…

• Benutzer-Avatarbild

mm2 - - FAQ Forum

Beitrag

Rejestracja na forum Rejestracja na forum jest prosta i szybka. Klikamy w przycisk na forum (w lewym górnym rogu) uYPBHQy.png który przenosi nas na panel rejestracji, aby przejść do rejestracji naciskamy przycisk PnUlLRI.png następnie podajemy nick jakiego chcemy używać, przechodzimy dalej BgbNvHR.png podajemy adres e-mail, ponownie klikamy ten sam przycisk i podajemy teraz hasło, przy pomocy którego będziecie się logować do swojego konta na forum, poniżej należy je powtórzyć w celu sprawdzenia …

• Benutzer-Avatarbild

Bug - samouczek zaawansowany.

mm2 - - Komunikaty o błędach

Beitrag

Wydaje mi się, że po prostu nie odebrałeś "nagrody" z samouczka za zbudowanie tablicy i rozpocząłeś budowę kolejnego sektora stadionu, myślę, że po zakończeniu budowy będziesz mógł kliknąć "dalej" aby przejść ten etap w samouczku. Zakończyć budowę natychmiast możesz za pomocą credits. Daj znać później czy miałem racje, czy faktycznie jest to błąd. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Stadion

mm2 - - Pytania i pomoc

Beitrag

Tak, wiaze sie to z kosztami, jest to 10% ceny danej budowy. W niedlugim czasie informacja zostanie dodana do FAQ gry. Temat zamykam. Team Futbolcup.pl

• Benutzer-Avatarbild

Nasze kluby

mm2 - - Bar sportowy

Beitrag

kiedys: myslanr2-Mysla Dargomysl aktualnie mmysla92-Pomorzanin Cychry, na forum mm2