Suchergebnisse
Suchergebnisse 761-779 von insgesamt 779.
-
Zitat von Umut-Melissa2012: „gecen hafta almanlara sundum ama imkansiz cevabi aldim malesef baska ülke den baska ülkeye asla oynanmaz dediler iletisim olmaz mis quote='Şevket','https://board.playzo.de/index.php/Thread/5938-Diğer-Ülke-Takımlarıyla-Turnuva-Karşılaşma/?postID=76726#post76726']Olur olmaz bilemem ama ilerleyen zamanlarda takımlarımız güçlenince diğer ülke takımlarıyla turnuva maçlarıyla karşılaşsak güzel olur :)“[/quote] Hayırlısı bakalım
-
oyun hakkında bilgi
BeitragYaş farkı değişmemiş iyi genç oyuncu sayısı 5 den 7 ye yükselmesi çok güzel oldu
-
oyun hakkında bilgi
BeitragBenim bildiğimde normal oyuncular 31 yaş kaleci 34 yaş güncellemeyle yaş farkı değiştimi bilmiyorum sorup öğrenmek lazım
-
Oyuna Banka Kurulması
BeitragTakımların biraz rahatlaması için banka kurulabilir düşük faizle tabi hem finans sıkıntısı çekmez isteyeceği bir oyuncuyu rahatlıkla alabilir mesela
-
Oyundaki Hatalar
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragAyrıca kulüp ve menajer logosunu onaylarmısın AFYONSPOR S.K
-
Oyundaki Hatalar
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragGol krallığı isratisliği 23:00 den 00:00 yükselmiş 1 saat sonraya
-
eski..
BeitragZitat von evrenaldo: „Bende şuanda telden katılıyorum“ Oynadığım tek oyun futbolcup oda kapanınca ev internetini kapattırmıştım zamanı gelince tekrar bağlatacam artık
-
eski..
BeitragForumda düzelirse iyi olacak inşallah telefondan girdiğim için karma karışık gözüküyor
-
Büyük takımlardan destek
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragGelirler artarsa iyi olacak herkes kazanır yeni sponsorluk olabilir her ligde şampiyon olan ve dereceye giren takımlara para ödülü olabilir özel turnuvalar da kupanın yanında ekstra para ödülüde verilmesi lazım benim düşüncem bu yönde herkesin kazanması