Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 779.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÖdüller yatmışmı bende de bişey yok yine de teşekkürler
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamun aleyküm arkadaşlar
-
Zitat von melekmete: „Zitat von Şevket: „Zitat von melekmete: „arkadaşlar tersoyum bütçem yeterli değil...elde kalmış işe yaramayan muayyer futbolcu varsa talibim...kör topal hepsi olur.. saygılarımla.....“ Hangi ligdesin 325 oh 20 yaşında işine yararsa senin olsun oyuncu pazarda takım adı: AFYONSPOR S.K “ tşk ediyorum çok sağol güzel insan“ Rica ederim hayırlı olsun ihtiyacını karşılar biraz iyi oyunlar
-
ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU
Şevket - - Etkinlikler
BeitragZitat von Mutlu43: „Admin senin bu oyunda uğraşların dan dolayı teşekkürler“ Aynen çok büyük emeği var helal olsun
-
Antreman Sahası Seviyesi
Beitrag3/4 İdeali bence Antreman sahası seviyesini 4/4 yapmana gerek yok yinede sen bilirsin
-
Sözleşme
BeitragZitat von RedForever: „Merhaba merak ettigim bi konu hakkinda bilgi almak istiyorum 29 yasindaki bi oyuncuya en fazla kac sezon sozlesme onermeliyiz bi siniri varmi? 29 yasindaki bi oyuncuya ilk once 2 yil teklif yapip 31 yasina gelince 6 sezonluk teklif dahami vermeliyiz bu sozlesme hakkinda tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum iyi oyunlar iyi forumlar“ Cevabını vermişsin zaten 29 yaşında 2 yıllık 31 yaşında 6 yıllık
-
ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU
Şevket - - Etkinlikler
BeitragTakım adı : AFYONSPOR S.K Menajer adı : svkt24 Kredili turnuva mı , yoksa kredisiz mi ? : Kredisiz
-
Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Şevket: „Zitat von AkinUzgul: „Ayin 8inde ligim bitti ama hâlâ atanmadim yeni lige ne kadar sürer bu atanma işi?“ Bazen 1 haftayı buluyor lig ataması“ Insallah o kadar surmez :D“ İnşallah hangi lige çıktıysan o lig gruplarını takip et. En yakın ligi bitecek olan gruptan birine atanabilirsin
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur
-
Forum Ayın Üyesi ! 07.04.2019
Şevket - - Etkinlikler
BeitragHayırlı olsun