Zitat von Marques: „ilk başta 12.yorum çıkmıştı fakat o yorum benim olduğu için tekrar çektim. Ama birdahakine kazanırsam alırım haberiniz olsun. KAZANAN ŞANSLI KİŞİ ; 3.SAYFA 20.YORUMU İLE: MustiSRSY“ Tebrik ederim hayırlı olsun
Zitat von quarizma19: „Çekim işleminde “ Note: Your payment has been declined and can not be processed. Please contact your credit card issuer or try again later.” Hatası alıyorum sürekli anlamadım bi sorun var gibi sanki banka kartı ile ödeme yapmak mümkün mü acaba ?“ Ben banka kartıyla aldım. Online satışa açık mı banka kartı
Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Şevket: „Zitat von AkinUzgul: „Bide bi sorum olucak arkadaşlar. Mesela benim kalecimin top yakalamasi 990.5 antrenman versem çoğalır mi 1000e kadar çıkar mı? 2 gün antrenman verdiğim hâlde hâlâ 990.5 de anlamadım.“ 990 da kalsın diğer antremana geç“ Fitness veriyorum şimdi“ Tamam 1000 olacak diye uğraşma güç kaybı olur
Zitat von AkinUzgul: „Bide bi sorum olucak arkadaşlar. Mesela benim kalecimin top yakalamasi 990.5 antrenman versem çoğalır mi 1000e kadar çıkar mı? 2 gün antrenman verdiğim hâlde hâlâ 990.5 de anlamadım.“ 990 da kalsın diğer antremana geç
Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von Şevket: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von Marques: „50'den fazla mesaj var arkadaşlar :)“ Bu yorumdan sonra tam olarak 46 yorum kaldı :D“ Ha gayret kaldı 45 :D“ geri mi sayıyoruz yoksa? 43 :D“ Olabilir 42