Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 701.
-
ana menu sorunu
BeitragBaşka tarayıcı yok böyle idare edeceğiz
-
transfer pazarı
BeitragZitat von evrenaldo: „Pazara koyulcak oyuncuların fiyatlarını sistem belirlesin tıpkı kopyalama gibi bu sayede herkes. Oyuncusuna istediği fiyatı koyamaz 200. 300m nedemek ya bukadar parayı 1 oyuncuya bağlamak olurmu oyun zaten zayıf bunu fırsata çevirmek olmaz bize yakışmaz oyunu eskiler ayakta tutacak düşüncesindeyim“ Transfer ticaret işidir sabit fiyatların olması oyun heyecanını yok eder tabii ki bu kadar yüksek fiyatlar olması rahatsız edici ama örnek veriyorum 50m değeri olan oyuncuyu 40a …
-
ana menu sorunu
BeitragBende de aynı sorun var
-
Genç kovma butonu
BeitragOlması lazım abi ben de mobilden giriyorum kadroya girip kontrat kısmına gelince oyuncunun yanında çarpı çıkıyor ona basıp kovabilirsin
-
oyun beni yanlış lige atadı
BeitragZor bir durum ama bir sonuç beklemen hata onlar dikkate alana kadar lig biter
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragHerkesin bayramı mübarek olsun
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von Eserbekler: „2. Nesil[/b] Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontra sonu Akça, Yaman FO 225 19 25.09.2018 Nedim, Serhat OD 230 18 29.09.2018 Gorczyca, Mariusz OR 120 17 14.11.2018 Erol, Ferdi FO 110 17 13.11.2018 Ipekçi, Deniz OL 40 16 27.11.2018 Eyice, Ekrem OH 70 17 26.11.2018 Yorumlarınızı alalım Şimdiden satılıktır ilgilenen olursa tekliflere açığım :)“ Güncellendi
-
Satılık Gençler
Eserbekler - - Satılık
BeitragKonu kilit lütfen
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragHadi bakalım
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAleykum selam bayrama geldik olacağını sanmıyorum bu saatten sonra. Zaten geçen sefer o kadar emek verilmişti çok fazla umursamadılar
-
BeitragSüper lig şampiyonluğu gelecekken ne hale düşürüyorlar geldiğimiz şu hale bak
-
BeitragGeçmiş olsun bu güncelleme çok kötü geldi
-
Genç Oyuncu Güçleri
BeitragZitat von Yavuzkls: „16 yas 65 güc fo geldi :))“ Mükemmel
-
Kulüp Asistanları
BeitragYazdıklarına katılıyorum değişiklik şart