Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 701.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragOyun stili çok mantıksız centilmen yine bir nebze ama agresif ve sert/riskli arasında neredeyse fark yok bence bunu 5 çeşit yapıp kademe kademe arttırmak lazım. Ayrıca sert oynayan takımlara da sakatladığı oyuncu kadar ceza verilsin bence sportmenliğe aykırı hareketten gerçekçi olur
-
Bence de yanlış bir uygulama ayrica böyle bir değişikliğin bir anda olması daha da yanlış ben uzun süreci düşünerek plan yapıyordum böyle olunca daha çok lig kurulacak ve daha az takım ile mücadele edilecek ve daha çok şampiyon çıkacak kısa zamanda buna hazırlanmak imkansız olacak benim için ve bir çok kişi bu durumda olacak
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragTakım adı beklerlerr pazarda bakabilirsin
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragIyi günler fena değil sen nasılsın
-
Gelir gelmesi güzel tabii ama oyuncu sayısı artmaz ise bir anlamı olmaz dolmaz o turnuvalar
-
Yardım
Eserbekler - - Sohbet
BeitragTebrikler ama hala uzak değilsin lig çıkmak için şansın devam ediyor
-
Yardım
Eserbekler - - Sohbet
BeitragHayırlı olsun Puan durumundaki yerimden bellidir cıkmak gibi bir hedefim yok eyvallah
-
Yardım
Eserbekler - - Sohbet
BeitragAs kalecime teklif yapmışsın neyse ben 150likle oynarım sıkıntı yok
-
Yardım
Eserbekler - - Sohbet
BeitragTakım adı beklerlerr bak istersen
-
Satılık Gençler
Eserbekler - - Satılık
BeitragSöz falan vermedim lütfen insanlara yanlış bilgi aktarma başkasının teklifini kabul etmiştim sen teklif verene kadar anlaşmış sana daha iyilerini yetiştireceğim merak etme
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragAynen öyle
-
Satılık Gençler
Eserbekler - - Satılık
BeitragOyalanmadan sattım bütün gençleri abi ucuza verince alıcı bulmak zor olmadı
-
Satılık Gençler
Eserbekler - - Satılık
BeitragSağol Abi
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragGeldiği günler kötü oldu yoksa ilk defa 40 üstü oyuncu geldi