Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 701.
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
BeitragBunun tek sebebi olamaz zaten
-
Satılık Gençler
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von Eserbekler: „beklerlerr takımının alt yapidan yetiştirip Futbolcup'a kazandırdığı oyuncular transfer pazarında Özkan, Ali OD 300 23 “ Güncel
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von Eserbekler: „2. Nesil[/b] Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontra sonu Akça, Yaman FO 200 19 25.09.2018 Nedim, Serhat OD 200 18 29.09.2018 Gorczyca, Mariusz OR 90 17 14.11.2018 Erol, Ferdi FO 80 17 13.11.2018 Yorumlarınızı alalım Şimdiden satılıktır ilgilenen olursa tekliflere açığım :)“ Uzun sure sonra 2 genç geldi ve güncellendi
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
BeitragBiraz tuhaf gelecek ancak ben genç sayısının tekrar 5e düşmesi gerektiğini düşünüyorum diğer serverlerde nasıl bilmiyorum ama burada transfer piyasasını kötü etkiledi zaten yeterli sayida aktif oyuncu da yok pazara konulan oyuncular öylece bekliyor. Bu oyunda en çok zaman transfere harcanıyordu ve en büyük eğlence oydu ve şu an maalesef öyle bir ortam yok.
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
Beitrag2. Moderetör de gelmiş hayırlı olsun başka gelen var mı
-
Hazırlık maçı
BeitragBende de öyle maalesef
-
Konu Düzeltme
BeitragBende öyle bir sorun yok
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
BeitragKalan tek yönetici arkadaşın konuyu okuyup cevaplamasıyla öğrenebiliriz ama ne zamandır görmüyoruz onu da
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
Beitragyöneticiler bir bir ayriliyor ama yenileri gelecek dediler kapanıyor diye bir şeyi ilk defa senden duydum
-
Turnuva geliri
Eserbekler - - Turnuvalar
BeitragIyi yapmışsın bazen gözden kaçanlar oluyor cevapsız kalmamış oluyor
-
Genç oyuncu sorunu
BeitragBana da sadece 2 tane geldi 1.5 ayda
-
DD lerde Ayak Farkı
BeitragHalkla ilişkiler 15te yükseliyor yani lig maçına yetişiyor
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von Eserbekler: „1. Nesil Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontra sonu Kurtbek, Güven OD 350 19 (PAZARDA) Soylu, Aykut OH 310 20 (PAZARDA) Yigiter, Hidayet OD 340 21 (PAZARDA) 2. Nesil[/b] Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontra sonu Akça, Yaman FO 165 18 25.09.2018 Nedim, Serhat OD 150 17 29.09.2018 Yorumlarınızı alalım Şimdiden satılıktır ilgilenen olursa tekliflere açığım :)“ Güncellendi
-
Satılık Gençler
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von Eserbekler: „beklerlerr takımının alt yapidan yetiştirip Futbolcup'a kazandırdığı oyuncular transfer pazarında Soylu, Aykut 310 OH 20 Yigiter, Hidayet 340 OD 21 Özkan, Ali OD 280 22 Kurtbek, Güven OD 350 19 “ Listeye Modric eklendi
-
Turnuva geliri
Eserbekler - - Turnuvalar
BeitragCevap geç oldu ama yine de teşekkürler ben deneyerek ogrendim
-
Satıp Bırakıyorum
Eserbekler - - Satılık
BeitragBu gidişle herkes bu yola başvuracak çoğu kişide heves bırakmadılar
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragDoluyum maalesef