Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 701.
-
Satılık Gençler
Eserbekler - - Satılık
BeitragDüşündüğünüz oyuncuya teklif yaparsanız konuşuruz bu aralar piyasayı bilmiyorum o yüzden fiyat konusunda bir şey yazmadım
-
Turnuva
BeitragDaha fazla gelmesi icin herkesin maça çıkması lazım 2 kez turnuvam doldu ikisinde de maça çıkmayanlar oldu o yüzden özellikle yaklaşık dedim
-
Turnuva
Beitrag400k altı dolmuyor 400k kurarsan da yaklaşık 400k( turnuvadan kazandığın ödül) gelirin olur
-
Satılık Gençler
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von Eserbekler: „beklerlerr takımının alt yapidan yetiştirip Futbolcup'a kazandırdığı oyuncular transfer pazarında Soylu, Aykut 310 OH 20 Yigiter, Hidayet 340 OD 21 Özkan, Ali OD 280 22 “ Güncel
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von Eserbekler: „1. Nesil Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontra sonu Kurtbek, Güven OD 340 19 29.07.2018 Soylu, Aykut OH 310 20 (PAZARDA) Yigiter, Hidayet OD 340 21 (PAZARDA) 2. Nesil[/b] Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontra sonu Akça, Yaman FO 150 18 25.09.2018 Nedim, Serhat OD 140 17 29.09.2018 Yorumlarınızı alalım Şimdiden satılıktır ilgilenen olursa tekliflere açığım :)“ Güncellendi. Yeni genç gelmiyor maalesef
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAleykum selam fena değil Abi sen nasılsın
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
Beitrag77800 olması için koltuk da yapman gerekir önce vip yapman zararına olur çünkü hem daha uzun sürüyor hem de daha az kapasite geliyor
-
Hazırlık Maçı Sorunu
BeitragYönetici konusunda eksik var ne zaman ilgilenirler Allah bilir
-
Ilk nesil de ikinci nesil de gecikti bende hatta 2. Nesilde 2 oyuncu var sadece kadroda Genc kalmadı
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAleykum selam fena değil sen nasılsın
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAleykum selam
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragBu dönem bitti çok şükür
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAleykum selam fena değil Abi sen nasılsın
-
Satılık Gençler
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von Eserbekler: „beklerlerr takımının alt yapidan yetiştirip Futbolcup'a kazandırdığı oyuncular transfer pazarında Soylu, Aykut 300 OH 20 Yigiter, Hidayet 330 OD 21 Özkan, Ali OD 270 22 Kurtulan, Necdet DD 325 20 “ Güncel
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von Eserbekler: „1. Nesil Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontra sonu Kurtbek, Güven OD 310 19 29.07.2018 Soylu, Aykut OH 300 20 (PAZARDA) Kurtulan, Necdet DD 325 20 (PAZARDA) Yigiter, Hidayet OD 330 21 (PAZARDA) 2. Nesil[/b] Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontra sonu Akça, Yaman FO 115 18 25.09.2018 Nedim, Serhat OD 100 17 29.09.2018 Yorumlarınızı alalım Şimdiden satılıktır ilgilenen olursa tekliflere açığım :)“ Güncel
-
Hangi ligdesin bilmiyorum ancak düşün ki stadı büyük oyuncular alt liglere düşüyorlar veya oyuna geri dönüyorlar bu takımlarla aynı ligde olduğunda adaleti bir şekilde sağlamak lazım mesela ben şimdi 1.ligdeyim ve birkaç lig düşeceğim sonra süper ligden oyuncular alıp gelene geçene 8-10 attığımı düşün ortada rekabet diye bir sey kalmaz diğer oyuncular zevk alamaz hele ki oyunu tam öğrenmemiş biri bunun nasıl olduğunu anlayamadan oyunu bırakır. Kredi kullanıp kopyalama durumlarını söylemiyorum bi…
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragFena değil abi idare ediyoruz