Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 113.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

hüsnüzengin - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Magnesia45: „Allah bugünlerimizi aratmasın,iyiyim. sen nasılsın.“ allaha şükür iyiyim oyunda sıkıldım birazda forumda gezeyim dedim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von hüsnüzengin: „o çekilişi kazanmışım :D“ Hayırlı olsun :)“ eyv abi

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

hüsnüzengin - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Magnesia45: „iyi akşamlar hüsnü kardeş“ nasılsın kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

hüsnüzengin - - Klanlar

Beitrag

iyi akşamlar beyler

• Benutzer-Avatarbild

beyler açtınızmı antreman konusu başka ? merak ettim bu konuyu

• Benutzer-Avatarbild

bu fiyatları yaptım satış arttı . çok pahalı yapmışım fiyatları

• Benutzer-Avatarbild

o çekilişi kazanmışım

• Benutzer-Avatarbild

ben 2012 den beri kayıtlıyım oyuna o zamandan beri yaklaşık 2.5 sene hergün girdim hiç olmadım haftanın menajeri 1 aylık hesaplara bile geliyor biraz adil olsa bidaha olan 5 ay falan olmasa iyi olur

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

hüsnüzengin - - Klanlar

Beitrag

beyler bu mesaj yarışması kaç mesajda bitecek ? yada kaç günde bilen varmı

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Hüsnü aslında oyunda çok aktifsin aslında Oyu ndan foruma yeni arkadaşları yönlendirebilirsin chat yoluyla . Böylelikle kazanan hepimiz oluruz. Ne kadar çok kişi o kadar güzel muhabbet olabilir.“ genel olarak oyunda chatte takınlar pek forumu sevmiyor geçen öyle bi muhabbet geçti oyunda chat varken forumu napayım falan diyolar

• Benutzer-Avatarbild

GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

param yetmez bunlara

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Ciddi olduğunu farkettim. Simlerden belli:) Devamlı taktik arıyorsun sanırım. Ama ben senin çok başarılı olacağını düşünüyorum“ inş reis

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Neden sarmıyor. Aslında katılım ne kadar artarsa giren arkadaşlarda ortak paydalar bulup güzel muhabbetler güzel dostluklar kurulabilir düşüncesindeyim.“ oyun içinde chat daha çok sarıyor burda sıkılıyorum

• Benutzer-Avatarbild

TRANSFER PAZARI

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von hüsnüzengin: „S.A BEYLER İYİ AKŞAMLAR BU TRANSFER PAZARINDAKİ OYUNCULAR TÜM LİGLERE AÇILSA DAHA İYİ OLMAZMI NEDEN BÖYLE ÇOK FAZLA SAĞLAM OYUNCU ALAMIYORUZ TÜM LİGLERE AÇIK OLSUN OYUNCULAR“ Bir örnek ile açıklayayım:Ben Süper Lig de oynuyorum.Benim bir akrabam oyuna başladı yeni diyelim.Benim 10Level gözlemcim.180-200 gücünde oyuncular getirir.Bunları yeni başlayan akrabama verirsem Amatör 2.Lig de sende onunla aynı Lig de yeni başlamış olsan ve senin tanıdığın olma…

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Hüsnü eskilerdenmisin ? Yoksa yeni mi girdin oyuna?“ 2012 de kayıt oldum 2 sene çok aktif olmadan öylesine oynadım sonra bi bakayım dedim oyun kapanmıştı oyuna açıldıktan 1 ay sonra döndüm ciddi oynuyorum şimdi

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Aynen Hüsnü sürekli sim arıyor oyunda sürekli aktif ama foruma fazla uğramıyor buraya da bekleriz :)“ forum hiç sarmıyor bende arada giriyom 2 günde bir

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Hüsnü buarada oyunda seni çok aktif görüyorum devamli sim atıyorsun:) Nerelisin?“ akşehir konya ama izmirde yaşıyorum

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von hüsnüzengin: „BEYLER BU ANTREMANDA MOTİVASYON EĞİTİMİ VAR 65 KREDİ KARŞILIĞINDA BUNU UYGULAYAN VARMI NE KADAR ETKİ EDİYOR ÇOK ETKİSİ VAR MI ? KULLANAN BİRİ YARDIMCI OLSUN“ Motivasyon eğitimi diziliş gücünüzü sabah atrenmanında verirseniz 1 gün boyunca %5 oranında arttıracaktır.Bu özellik oyuna ilk geldiği zaman çoğu menajer gibi denemek için sadece 1 kere kullandım.O akşam maçta oyuncularım deli gibi oynadılar.Deli gibi derken tam deliyi kastediyorum.Çünkü 2 oyuncu…

• Benutzer-Avatarbild

TRANSFER PAZARI

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

S.A BEYLER İYİ AKŞAMLAR BU TRANSFER PAZARINDAKİ OYUNCULAR TÜM LİGLERE AÇILSA DAHA İYİ OLMAZMI NEDEN BÖYLE ÇOK FAZLA SAĞLAM OYUNCU ALAMIYORUZ TÜM LİGLERE AÇIK OLSUN OYUNCULAR

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

hüsnüzengin - - Sohbet

Beitrag

BEYLER BU ANTREMANDA MOTİVASYON EĞİTİMİ VAR 65 KREDİ KARŞILIĞINDA BUNU UYGULAYAN VARMI NE KADAR ETKİ EDİYOR ÇOK ETKİSİ VAR MI ? KULLANAN BİRİ YARDIMCI OLSUN