Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 113.
-
Zitat von Şevket: „Zitat von hüsnüzengin: „Zitat von Şevket: „Zitat von hüsnüzengin: „bana 7/24 sim atabilirsiniz :D“ Gönderdim hüsnü :)“ abi sende fcup var nasıl aldın onu bu turnuvalar her sene 1 kere mi oluyo noel fcup falan“ 2012 de kazandım fcup turnuvasını :)“ nasıl oluyo o abi turnuvada en iyi takımlar mı oluyo
-
Hazırlık maci
BeitragTAKIM ADI AKŞEHİR FC
-
1.FC Kayseri hazırlık maçları
BeitragSON GÜNLERİMDE BOŞLUKLAR OLUYO BANA ATARMISIN TAKIM ADI AKŞEHİR FC
-
BEŞİKDÜZÜSPOR 'DAN HAZIRLIK MAÇI
BeitragZitat von usta61: „Süperlig ekibi olan takımım hazırlık maçı atacağım. Stadyum kapasitesi 44.800 üstüne atmıyorum. Hedef kitlem gelir gücü olmayan takımların gelişimine katkı sunmaktır. Hazırlık maçı isteyen menejer adını yazması yeterli iyi oyunlar...“ 12 BİNLİK STADIM VAR ÇOĞU HAZIRLIK MAÇIM DOLU AMA SON GÜNLERİMDE BOŞLUKLAR VAR BANA ATARMISIN TAKIM ADI AKŞEHİR FC
-
Hazırlık maçı araniyor
Beitragbana atabilirsiniz hazırlık maçı takım adı AKŞEHİR FC
-
Ev bonusu
Beitrag%99 olması gerek diye biliyorum
-
Puan durumu
BeitragZitat von Yavuzkls: „Yeni sezon başlamasına rağmen eski sezon takımlari hala bizim puan durumunda gözüküyor ne zaman ayarlamayı düşünüyorsunuz :)“ bence daha lige atanamamışındır
-
Hazırlık maçı isteyen arkadaşlar
Beitragbanada yollayabilirsiniz hazırlık maçı stadım küçük takım adı AKŞEHİR FC
-
HERKESE PARA
Beitragkaçırdık galiba
-
Genç takım
Beitragbaya güzel fikirler var oyunun gelişmesi için önemli yeni fikirler
-
Zitat von usta61: „Alman serveri ile Türk serveri karşılaştırmam çünkü almanyada premium kullanan ve açıldığından beri sürekli oynayan klüpler var. Orda Avrupa ligi ve şampiyonlar ligi olsun lig vs daha çekişmeli. Liglerde orda 4 takım aynı anda son 4 haftaya giren averaj farkı olan takımları gördüm. Bizim lig o seviyeye gelmesi birkaç yılı bulur.“ oyuncu çoğalması gerek bizde bide onların çoğu premium kullanıyodur büyük ihtimal
-
oyun parası
Beitragsatılması abartı olabilir fakat bi sınır koyarsanız ve oyun parasını yüskek bir kredi ile satarsanız normal olur aylık 10 m falan alma sınırı koyulsa iyi olur zorla para biriktiriyoz pazar uçuk