Suchergebnisse
Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 453.
-
#3 Fut Time News
Heterokrates - - Archiwum
Beitragj78cuc.png
-
#3 Fut Time News
Beitrag2h4lxrl.png
-
#3 Fut Time News
Beitrag2r2cfoo.png
-
#3 Fut Time News
Beitrag5y4w40.png
-
#3 Fut Time News
BeitragTrzeci numer FTN dał nam nieźle po czterech literach. Mimo tego, że mamy cały miesiąc do publikacji wydania, wszystko zaczyna się formować minimum tydzień przed ostatnim weekendem. Dwie zerwane nocki oraz całe niedzielne popołudnie by w ostateczności wszystko zlepić w całość i tak nie oddają tego, co chcielibyśmy wam wszystkim pokazać - z góry przepraszamy za opóźnioną publikację ale to i tak cud, że zdążyliśmy mimo tylu przeszkód. W imieniu naszej trójki - woooojtaaaas, Olo96 i Heterokrates zap…
-
Futbolcup - Mistrz jest tylko jeden! Piłka nożna to nie tylko zawodnicy biegający po boisku. To również cała kadra szkoleniowa oraz menadżer zespołu. Weź sprawy w swoje ręce i udowodnij wszystkim kto rządzi na arenie polskiego Futbolcup! Jedyny taki darmowy menadżer piłkarski na przeglądarkę internetową! Poprowadź swój własny team, inwestuj w infrastrukturę, kupuj i sprzedawaj zawodników, zdobywaj puchary oraz udowodnij wszystkim, że mistrz jest tylko jeden! Futbolcup urzeka nieskomplikowany int…
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragWyjaśnienie. Dnia 1 marca miałem rozegrać mecz towarzyski w ramach pierwszej kolejki 2 ligi z zespołem Dwa odbicia serca (suna . pl). Mecz ten się nie odbył. Jak wyglądała sytuacja? Zawsze wysyłam zaproszenie dom/wyjazd zgodnie z terminarzem - nie czekam aż ktoś mi wyślę ponieważ dziennie mam po kilkadziesiąt zaproszeń do odrzucenia. Tak było również i w tym przypadku, jednak menadżer ten nie zaakceptował tego meczu (lub zaakceptował i anulował). Dnia 27 lutego wysłał do mnie wiadomość: Nazwa te…
-
Na szczególną prośbę użytkownika GL7, w naszej pseudo-gazetce (jakby nie patrzeć tak jest, robimy to amatorsko dla gry ) i zostały skasowane artykuły odnośnie stowarzyszenia G-8 oraz ich projektów Jego wiadomość dotyczyła tylko Typerka G-8 - ma do tego prawo, on wraz z użytkownikiem mewą są organizatorami tego przedsięwzięcia i sam osobiście uszanowałem to zdanie Ze względu na to, że nie chciałbym podpaść ogółowi, usunięty został również artykuł o turnieju G-8. Tak czy siak, osobiście zapraszam …
-
#2 Fut Time News
Beitrag2iizl85.png
-
#2 Fut Time News
Beitrag23rsvis.png
-
#2 Fut Time News
Beitrag3169pci.png