Suchergebnisse
Suchergebnisse 381-400 von insgesamt 453.
-
Legendy FutbolCup
Beitrag1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - Zybis 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - Założyciel FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan 15. Football Club Arsenal Londyn - miki8888 16. KS Dynów - dynoviak 17…
-
Legendy FutbolCup
Beitrag1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - Zybis 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - Założyciel FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan 15. Football Club Arsenal Londyn - miki8888 16. KS Dynów - dynoviak 17…
-
Legendy FutbolCup
Beitrag1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - Zybis 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - On swtorzył FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan 15. Football Club Arsenal Londyn - miki8888 16. KS Dynów - dynoviak 1…
-
Legendy FutbolCup
Beitrag1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - Zybis 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - On swtorzył FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan 15. Football Club Arsenal Londyn - miki8888 16. KS Dynów - dynoviak 1…
-
Legendy FutbolCup
-
Legendy FutbolCup
Beitrag1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - Zybis 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - On swtorzył FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan 15. Football Club Arsenal Londyn - miki8888 16. KS Dynów - dynoviak
-
Legendy FutbolCup
Beitrag1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - Zybis 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - On swtorzył FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 (mogę się mylić z nazwą drużyny. Jak coś to poprawcie )
-
Legendy FutbolCup
Beitrag1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - Zybis 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - On swtorzył FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga
-
Zitat von wodnik: „Może oko w oko, albo ring coś w tym stylu, dwóch managerów w ogniu pytań, tak jakby mała rywalizacja z przymrużeniem oka, ale jeszcze dokładnej koncepcji nie opracowałem hehe liczę na kreatywność redaktorów :D“ Mnie osobiście się taki pomysł podoba Coś spróbujemy pogadać i dziękujemy wielkie za koncepcję Jeśli coś wymyślimy, to wpadasz w poczet hall of fame II numer pojawi się troszkę później - woooojtaaaas słusznie zauważył pewną rozbieżność Kameleon: pomidor, coś a'la w sens…
-
Komu kibicujecie?
BeitragOsobiście już nie jestem fanem piłki nożnej, ale u mnie sprawa wyglądała tak - W 2005 roku dostałem szalik Chelsea Londyn od wujka z Włoch. Od tamtej pory pomyślałem sobie, że skoro mam szalik to zostanę ich kibicem I jakoś tak do 2013-14 roku oglądałem ich mecze A fajnie się składa, bo mój brat od dziecka jest fanem Manchesteru Unted, więc od czasu jak jest w miarę poczytalny, więc ok. 1996 im kibicuje do dziś Przestałem śledzić futbol jak mi się moje kochane The Blues rozpadło Bez Lamparda, Te…
-
Jaki To Junior
BeitragOZ 30 18 OZ 45 17 OZ 40 17
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragSam się dziwie, że woo2jtaa2s codziennie wchodzi i aktualizuje wszystkie tabele... Szacuneczek
-
W imieniu całej załogi dziękujemy Jeśli podobały się artykuły to zapraszamy do większej dyskusji, w jakiś sposób nas to motywuje tym bardziej, że robimy to dla gry i jej rozwoju Jeśli do końca miesiąca liczba wyświetleń przekroczy 1.000, w następnym numerze zastanowimy się nad konkursem (podsunę temat chłopakom) Zapraszamy!
-
Muzyka - czego słuchacie?
BeitragW tym temacie możecie pochwalić się piosenkami jakimi teraz słuchacie :) WAŻNE! ZGODNIE Z REGULAMINEM FORUM 1. ABSOLUTNY ZAKAZ WKLEJANIA OBCYCH LINKÓW ALBO TAKI BAN, ŻE JESZCZE WASZE WNUKI GO ODCZUJĄ! 2. DISCO-POLO TO TEŻ MUZYKA - PROSZĘ NIE ZGŁASZAĆ PODANYCH TYTUŁÓW JAKO NIEZGODNYCH Z TEMATEM! 3. W TYM TEMACIE MOŻNA RÓWNIEŻ PYTAĆ O MUZYKĘ, NP. - GRACZ A:ŚPIEWAŁA KOBIETA, W REFRENIE BYŁO "OOOO" - GRACZ B: JUSTIN BIEBER - BABY ? Jako gospodarz tematu poleję jako pierwszy Osobiście słucham wszystk…
-
Gra - jakich znasz bramkarzy
BeitragChristian Abbiati Roberto Abbondanzieri Igor Akinfeev Manuel Almunia Kepa Arrizabalaga Victor Baia Fabian Barthez Alisson Becker Asmir Begović Beto Artur Boruc Claudio Bravo Gianluigi Buffon Willy Caballero Jorge Campos Santiago Canizares Iker Casillas Petr Cech Julio Cesar Jose Luis Chilavert Jasper Cillessen Thibaut Curtouis Gregory Coupet Stanislaw Czerczesow Andrzej Czyżniewski David De Gea Dida Gianluigi Donnarumma Jerzy Dudek Ederson Łukasz Fabiański Sebastian Frey Brad Friedel Sergio Goyc…
-
Beitrag1. G. Buffon 2. Edwin van der Sar 3. F. Barthez 4. I. Casillas 5. Oliver Kahn 6. Peter Schmeichel 7. Dida 8. P. Cech 9. Rui Patricio 10. Artur Boruc 11. David de Gea 12. Manuel Neuer 13. J. Dudek 14. Kuszczak 15. Tim Wiese 16. Igor Akinfeev 17. Victor Valdes 18. Joe Hart 19. T. Curtouis 20. Marc Ter Stegen 21. Jan Oblak 22. F. Toldo 23. Hugo Lloris 24. Łukasz Fabiańsk 25. Tim Howard 26. Ederson 27. Julio Cesar 28. Ricardo 29. Kasper Schmeichel 30. Rene Higuita 31. Santiago Canizares 32. Jens Leh…
-
Beitrag1. G. Buffon 2. Edwin van der Sar 3. F. Barthez 4. I. Casillas 5. Oliver Kahn 6. Peter Schmeichel 7. Dida 8. P. Cech 9. Rui Patricio 10. Artur Boruc 11. David de Gea 12. Manuel Neuer 13. J. Dudek 14. Kuszczak 15. Tim Wiese 16. Igor Akinfeev 17. Victor Valdes 18. Joe Hart 19. T. Curtouis 20. Marc Ter Stegen 21. Jan Oblak 22. F. Toldo 23. Hugo Lloris 24. Łukasz Fabiański 25. Tim Howard 26. Ederson 27. Julio Cesar 28. Ricardo 29. Kasper Schmeichel 30. Rene Higuita 31. Santiago Canizares 32. Jens Le…
-
Beitrag1. G. Buffon 2. Edwin van der Sar 3. F. Barthez 4. I. Casillas 5. Oliver Kahn 6. Peter Schmeichel 7. Dida 8. P. Cech 9. Rui Patricio 10. Artur Boruc 11. David de Gea 12. Manuel Neuer 13. J. Dudek 14. Kuszczak 15. Tim Wiese 16. Igor Akinfeev 17. Victor Valdes 18. Joe Hart 19. T. Curtouis 20. Marc Ter Stegen 21. Jan Oblak 22. F. Toldo 23. Hugo Lloris 24. Łukasz Fabiański 25. Tim Howard 26. Ederson 27. Julio Cesar 28. Ricardo 29. Kasper Schmeichel 30. Rene Higuita 31. Santiago Canizares 32. Jens Le…