Suchergebnisse
Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 453.
-
60 sekund z... - PYTANIA!
Heterokrates - - Archiwum
Beitrag60 sekund z... Witam! W temacie z nominacjami do listopadowego wywiadu padła tylko jedna propozycja i z przyjemnością oświadczamy, że 11 wydanie FTN będzie wzbogacone o 60 sekund z... woooojtaaaas, menadżer zespołu Kolonia City! Organizator Ligi Towarzyskiej, moderator forum oraz redaktor naszego miesięcznika. Jego wkład w rozwój gry i angażowanie się w jego sprawy jest ogromny. Ankieta jest zbędna, ponieważ nikt inny nie został nominowany, więc w tym temacie prosimy o zamieszczanie pytań do Woj…
-
Bitwa klanów - Dyskusje
BeitragWielkie propsy dla G-8 Obstawiałem na was tak jak pisałem, gdzie moja nagroda? My, jako ZUPF ani myśleliśmy o ustawianiu spotkań, od początku gramy dla pokazu, pieniędzy, pięknych Pań i prestiżu a nie dla odstawiania takich przekrętów... Dzięki za udaną zabawę i proponuję aby taki turniej odbywał sie nie często, a np. dwa razy do roku żeby było czuć prestiż i nie kolidowało to za bardzo z naszymi wewnętrznymi projektami bo takowe też na pewno każdy z nas ma Niech się teraz BTF wykaże - w końcu v…
-
Wywiad wydanie listopadowe
BeitragTeż jestem za Wojtkiem, chłopok wiosłuje dla fc, prowadzi projekty i należy mu się - choćbym miał sklejać 15 stron, to warto będzie Jak wygra, proszę o wypisywanie pytań dla gracza w temacie z ankietą który powstanie Pozdrowionka!
-
Bitwa klanów - Dyskusje
Beitrag3 KOLEJKA OKIEM BUHAJA [G-8] Twister 0:0 FC RYBNIK FULL [G-8] - Pewne punkty dla grupy ośmiu Dotychczas MartinoMartinez prowadzi w tabeli z 6'cioma punktami i stosunkiem bramkowym 5:2, co przyprawia myśli, że powinien dodać do swojej nazwy FC RYBNIK "MOCNY" FULL (badum-tsss). Pojedynek powinien być wyrównany, 5 ELO vs. 10 ELO, oboje niejednokrotnie rozgrywali ze sobą spotkania. Dziś na moje oko dojdzie do tego, że Trąba powietrzna delikatnym muśnięciem przejdzie przez Rybnik Typ: Twister 1:0 FC …
-
Bitwa klanów - Dyskusje
Beitrag1 KOLEJKA OKIEM BUHAJA [ZUPF] Pomorzanin Cychry 0:0 FC Buhaje [ZUPF] - Bratobójczy pojedynek dwóch menadżerów z jednego stowarzyszenia. Jedno jest pewne - stowarzyszenie Z Uśmiechem Przez Futbol zdobędzie pewne punkty (oby nie pierwsze i ostatnie) Skromnie mówiąc po obu stronach mamy doświadczenie i solidne 11'stki. Trudno jednoznacznie napisać, kto jest faworytem - nie tak dawno rozegraliśmy ze sobą dwa mecze towarzyskie i bilans w wygranych 1-1. Jak wiadomo nie jest to miarodajny wynik, jednak…
-
#10 Fut Time News - KONKURS!
BeitragGratulacje dla zwycięzców w poprzednim konkursie! Tym razem zasady są niemal identyczne: swoje rozwiązania wysyłamy do menadżera woooojtaaaas do dnia 15 listopada! Liczy się szybkość i poprawność 73251_konkurs.png POWODZENIA!
-
#10 Fut Time News
Beitrag40265_21 - konkurs.png
-
#10 Fut Time News
Beitrag42916_20 - ELO.png
-
#10 Fut Time News
Beitrag78016_19 - ranking.png