Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 748.
-
Liczymy do 1000
BeitragAnielska liczba 1441 oznacza nowe początki, wzrost duchowy i rozwój osobisty, przy czym znaczenie 1441 podkreśla znaczenie uwolnienia się od ograniczających nawyków i przekonań. Prowadzi Cię w Twojej życiowej podróży, zachęcając do równowagi i pozytywnej transformacji w życiu osobistym i zawodowym.
-
1.BuenosAmarenoS- Olo96 2.MJP Rybnik - Paul 3.✩Kolejowy Klub Sportowy✩ - Lukas1922 4.Real Madrid / Mewa 5.La Masia Barcelona/ lechista07 6.unia niećkowo/lokario 7.Fc Belzacka II / karmat77 8.FC Zmarnowane Talenty / xHugo95 9.Orzeł Palowice / Pep 10.PZPN Polska/ Protection 11.thorrgall / thorrgall 12.BKS Lechia Gdańsk / Maniekk 13.Villarreal Club de Futbol / Kielpik 14.Dream Team Gniezno/ Schaft 15.Kova United F.C. / StephenForest 16.AC Milan Poland / Bartosz 17.Leech Pozz / lukasz7812 18.LKS Uśc…
-
Mała prośba z naszej strony. Nie nominujmy już nominowanych. Najpierw sprawdźmy kto już jest nominowany. Ilość nominacji nie wpływa na jego wynik w Gali. Natomiast jeżeli chcecie brać udział w losowaniu nagród dla nominujących to wykażcie się choć odrobiną własnej inicjatywy a nie powielaniem osób/projektów/klubów już nominowanych.
-
W tym temacie nominujecie każdego "wariata" , który zawrócił Wam w głowie w grze i na forum. Oczywiście pozytywnie zawrócił.
-
Tutaj możemy nominować zespoły w kategorii Objawienie (Niespodzianka) roku. Proszę podać nazwę drużyny i nick menadżera.
-
GALA FUTBOLCUP 2024
BeitragWitajcie Menadżerowie ! Ruszamy z Galą FutbolCup 2024. Nominacje można składać w 5 kategoriach: Najsympatyczniejszy Użytkownik forum i gry. Drużyna Roku 2024. Objawienie (Niespodzianka) roku. Profil klubu. Projekt roku. Propozycje składamy do 4 stycznia. 5 stycznia zostaną stworzone ankiety, w których swoje głosy będą mogli oddawać wszyscy gracze. Jednocześnie swoje głosy odda specjalnie utworzone Jury. Ilość pkt będzie zależała od ilości osób nominowanych. Przykład: Do Drużyny roku zostanie nom…
-
Jaki To Junior
BeitragJunior 149. Niestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego i nie wiem ile będzie wynosiła bo to będzie 150 junior. Trwają negocjacje z Supportem. A oto junior: BR 18 35 Estonia. JqzzSmp.jpeg
-
Jaki To Junior
BeitragJest 149 junior. Powoli zbliżamy się do 150, będę musiał przygotować jakieś extra nagrody. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 15 listopada roku pańskiego 2024 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy…
-
Jaki To Junior
BeitragJunior 148. Dwóch menadżerów wytypowało poprawnie juniora. Są to Manowski i szczupak656. Pierwszy zrobił to szczupak656 i to On wygrywa 6 + 2 mln waluty w grze. Proszę o kontakt na PW w grze.Gratulacje. A oto junior: Lp 17 40 aDKxENc.jpeg
-
Jaki To Junior
BeitragJest 148 junior. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 29 października roku pańskiego 2024 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskaza…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1423 World Class Spirits zaczęło się jako hobby grupy przyjaciół, którzy od czasu do czasu wspólnie delektowali się whisky. Na duńskich targach whisky postanowili mimo wszystko spróbować też i rumu. Okazało się, to być dla nich niesamowitym doświadczeniem. Niedługo potem w listopadzie 2008 roku zabutelkowali swój pierwszy rum, kilkaset butelek mieszanki z Barbadosu i Trynidadu, które trafiło na rynek na początku 2009 roku. Numer próbki wynosił 14423, ale przez mały błąd w notatkach pozostawiono …
-
Jaki To Junior
BeitragPrzepraszam z opóźnienia. Niestety nikt nie trafił juniora. Kasa przechodzi na następnego i nagroda wzrasta do 6 mln. A oto junior: OŚ 16 60 vxPHdq0.jpeg
-
Jaki To Junior
BeitragZe względu na dzisiejszy wyjazd przedłużam konkurs JTJ do 21 września.
-
Jaki To Junior
Beitrag147 junior. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 5 września roku pańskiego 2024 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie junior…