Suchergebnisse
Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 748.
-
GALA FUTBOLCUP 2023 - Najsympatyczniejszy Użytkownik forum i gry - Nominacje
michallisk - - Archiwum
BeitragW tym temacie nominujecie każdego "wariata" , który zawrócił Wam w głowie w grze i na forum. Oczywiście pozytywnie zawrócił.
-
Jaki To Junior
BeitragNowy Rok nowy junior. Jest junior nr 134. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 7 stycznia roku pańskiego 2024 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrod…
-
Jaki To Junior
BeitragKoniec JTJ. Oczywiście w tym roku. Stary rok z wygraną 10 mln waluty w grze kończy kolega torresik96. Gratulacje !!! Proszę o kontakt w grze. A oto junior: DP 17 35 oVZOqG8.jpg
-
Liczymy do 1000
Beitrag1331 - Pod Płowcami wojska króla Władysława Łokietka pokonały oddziały Zakonu Krzyżackiego (idąc tropem Łokietka)
-
GALA FUTBOLCUP 2023 - KONKURS
michallisk - - Archiwum
BeitragMinęła 20. Po burzliwych obradach Jury wybrało 6 kategorię w Gali FutbolCup 2023. W przyszłym roku będziemy wybierać Najciekawszy Artykuł Dnia. Wśród osób które podały swoje propozycje Pani Kasia wylosowała dwie osoby. Kolega thorrgall i dilerganjor wygrywają po 2 000 000 waluty w grze. Prosimy te osoby o kontakt z michalliskiem w grze.
-
Zapisy X edycja - Liga Mistrzów/Liga Europy/UEFA Europa Conference League
michallisk - - Archiwum
Beitrag1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. michallisk / RWKS Sparta
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 133. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 22 grudnia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazani…
-
michallisk - - Archiwum
BeitragNajciekawszy artykuł dnia
-
Liczymy do 1000
Beitrag31 października 2000 roku Rada Bezpieczeństwa ONZ jednogłośnie przyjęła rezolucję nr 1325 Kobiety, pokój i bezpieczeństwo. Po raz pierwszy w historii Organizacji Narodów Zjednoczonych potrzeby kobiet w kontekście pokoju i bezpieczeństwa zostały formalnie omówione i uznane przez Radę Bezpieczeństwa. O ile wcześniejsze rezolucje zawierały ogólne apele o ochronę osób cywilnych, rezolucja nr 1325 wyróżniała się ze względu na uznanie „nieproporcjonalnego i wyjątkowego wpływu konfliktów zbrojnych na k…
-
michallisk - - Archiwum
BeitragMenadżerowie !!! Ruszamy z Galą 2023. Nominacje w tym roku będą w 6 kategoriach. 5 mamy wybranych: - Najsympatyczniejszy Użytkownik forum i gry. - Drużyna Roku 2023. - Objawienie (Niespodzianka) roku. - Profil klubu. - Projekt roku. 6 kategorię wybierzemy z Waszych propozycji, które zaproponujecie nam w tym temacie. Każdy z Was może podać dwie propozycje. Propozycje składamy do 23 grudnia do godziny 20:00. O 21:00 zostaną rozlosowane dwie nagrody po 2 mln wśród osób, które wezmą udział w zabawie…
-
Jaki To Junior
BeitragJunior 132. Poprawnie wytypował go kolega Kret i zgarnia 3 mln. Narodowość juniora też się zgadza z typem kolegi Kret. Więc w sumie wygrywa 5 mln. Proszę kolegę Kret o kontakt w grze. A oto junior:OZ 18 30 y2Ej7YW.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 132. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 21 listopada roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskaza…
-
Jaki To Junior
BeitragJunior 131 Okazał się szczęśliwy dla kolegi Lukas1922. Główna wygrana czyli 12.000.000 trafi na jego konto po przesłaniu PW w grze. A oto junior: DP 17 30 HKJZx7P.jpg
-
Skojarzenia
BeitragOchotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej
-
Liczymy do 1000
Beitrag1313 - Orneta otrzymała prawa miejskie.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 131. Zmiana zasad !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 30 października roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrod…
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego juniora i będzie wynosiła 12.000.000 A oto junior : DP 17 40 z Irlandii SHd9ZKj.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZwolniło się miejsce i jest junior nr 130. Zmiana zasad !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 23 października roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A tera…