Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 748.
-
za dużo zawodników
BeitragW kadrze możemy posiadać maksymalnie 25 zawodników. Jest to zarazem maksymalna ilość zawodników, którzy mogą brać udział w treningach.Poza kadrą mamy 10 miejsc dla zawodników w rezerwie, którzy nie mogą trenować 25+10=35.Posiadając pakiet premium limit zawodników (bez treningu) podwyższa się z 35 do 50. Oznacza to,że ilość miejsc dla zawodników poza kadrą wzrasta do 25. Tak więc posiadamy wówczas 25 (trenowanych w kadrze) +25 (bez treningu poza kadrą) co daje nam w sumie 50. UWAGA Transfery prze…
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 9.000.000 A oto junior:DP 17 30 bkQnHYa.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest ,jest, jest junior nr 129. Zmiana zasad !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 1 października roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniej…
-
Jaki To Junior
BeitragDobry Wieczór. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora nr 128. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior :DP 16 40 6N5kfEW.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 128. Zmiana zasad !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.2 września roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za p…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1306 - Początek prześladowania templariuszy przez króla Francji Filipa IV Pięknego. Pragnął on zagarnąć na rzecz skarbu ich bogactwa. Filip oskarżył templariuszy o kult diabła, potwornymi torturami wymuszał najbardziej nieprawdopodobne zeznania i dziesiątkami palił ludzi na stosach.
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragNiestety ze względu na dużą ilośc wykluczeń / wycofanych graczy w V ligach jest sporo wolnych losów za co przepraszam - nie udało się stworzyć jednej ligi (jest 19 zespołów), ale za to łatwiej będzie awansować wyżej Cytat z gazetki organizatora
-
Ja wiem ,że kolega Robin Lipski aktualnie prowadzi w typermanii i chciałby jakoś przekazać wszystkim jaki to on nie jest fajny. Ale z tego co pamiętam z poprzedniej edycji wyniki były podawane właśnie po 5 kolejnych seriach gier. Tak więc proszę o cierpliwość. Proszę pisać na support skargę ,że działają opieszale i nie ma wyników z poprzednich kolejek.
-
Zitat von Robin Lipski: „Chodzi mi o post "Zwycięzcy" i jeśli ktoś (XViv)ofiarował się wstawiać tu zwycięzców poszczególnych kolejek za które są cr. to powinien to robic, a jeśli olewa temat to powinien przekazać pałeczkę komuś innemu.“ Potrafisz czytać kolego Robin Lipski ze zrozumieniem? Typermanię prowadzi support. My wyniki otrzymujemy od nich. Na dzień dzisiejszy nie mamy wyników. Jak tylko się pokażą czyli jak pisałem a Ty przeczytałeś będą w przyszłym tygodniu. Wtedy ktoś z moderatorów op…
-
Kolego Robin Lipski "Typermania" prowadzona jest przez support i to oni tylko maja dostęp do wyników poszczególnych kolejek. My je tylko możemy opublikować na forum jak dostaniemy je z supportu. Z tego co mi wiadomo po udanej aktualizacji na niemieckim serwerze udali się na zasłużone urlopy. Wyniki mają być w przyszłym tygodniu. A tak na marginesie to nie wiesz ile masz punktów i które miejsce zajmujesz?
-
Jaki To Junior
BeitragPrzepraszam za opóźnienia. Mamy wygranego w tej edycji JTJ. Prawidłowo juniora wytypował kolega toresik76 i zgarnia 9.000.000 plus 2.000.000 . Gratulacje. Proszę kolegę toresika o kontakt w grze. A oto junior: BR 18 30 NiUx5vD.jpg P.s. Kolego kazek1994 jeżeli uważasz ,że oszukuję we własnym konkursie to nie bierz w nim udziału. To jest 127 junior i pierwszy raz ktoś mi zarzucił oszustwo. Dla mnie to jest śmieszne. Ale każdy ma prawo do własnego zdania. Pozdrawiam serdecznie i powodzenia w grze.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 127. Zmiana zasad !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.8 sierpnia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za p…
-
Liczymy do 1000
BeitragKrzesło A-1302 Chili Charakterystyka Krzesło A-1302 urzeka minimalną formą oraz wyszukanym kształtem. Kilka wariantów kolorystycznych sprawi, że krzesło nada się do nowoczesnych wnętrz oraz loftowych aranżacji. Jakby ktoś był zainteresowany to daje link: mojekrzesla.pl/krzeslo-a-1302-fameg.htmlCharakterystyka
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie trafił :( Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 9.000.000 A oto junior:LP 16 40 E27B5KD.jpg
-
Zapisy IX edycja - Liga Mistrzów/Liga Europy/UEFA Europa Conference League
michallisk - - Archiwum
BeitragLista Uczestników - proszę o zapis według wzoru - Nazwa managera z gry oraz nazwa klubu, aby ułatwić mi pracę. Jako organizator zastrzegam sobie prawo nieuwzględniania osób niezapisanych według wzoru. Proszę kopiować wraz z tą informacją, aby każdy był świadom. 1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. michallisk / RWKS Sparta
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 126. Zmiana zasad !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.12 lipca roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za pop…
-
Jaki To Junior
BeitragWitam wszystkich bardzo serdecznie Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior i jego narodowość : DP 18 35 Polska qXymQos.jpg