Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 249.
-
ana menu sorunu
BeitragBugun olmadi sorun gideirldi herhal
-
ana menu sorunu
BeitragAyni sorun bendede oluyor mobil kullandigim icin sadece bende oluyor saniyordum bu arkadaslarda mobildenmi bilemem bende cogu zaman oluyor pek dert değil ama goruntu bakimindan kotu duruyor resim foruma yuklenmiyor yukliyemiyorum mobilden bu arkadasa o oldu galiba
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von Dilovası: „Zitat von MustiSRSY: „birde canlı sohbetin yerinde online olan kişileri gösterse ne güzel olurdu :)“ mantıklı :)“ Yorumum gorunmuyormu ligim ile ilgili bi hatayi dile getirdim bir bakarsaniz cok iyi olur
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragBendede 22 gunu vosteeiyor onu gectim lig maci oynandi suan skorlar girilmemis fiksture girinde normalde bugun oynana maci gosteriyordu bugun dunki maci gosteriyor nedense
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von Kızıltan: „Önce şunu belirteyim.Ben herzaman centilen oynarım ve doping yapmam. Şimdi 5 gün önce 1 oyuncum kırmızı kart görmüştü.hadi onu sineye çektik.Dün akşam aynı oyuncum yine kırmızı kart görmüş.Buda yetmezmiş gibi bu akşam 1 oyuncum daha kırmızı kart gördü.Ligde benden daha düşük güçtaki takımlar ile centilmen olarak oynarken bu nasıl olabilir?şampiyonluğa oynuyorum.yarın akşam önemli bir maçım var ve en iyi 2 oyuncumdan yoksun çıkacağım maça.Bu konuda ne yapılacaksa bir an önce …
-
Odul verilecekse herkese gerilsin katilan 1. 2 3. Den sadece 1 . Olana degil cunku ligi kaznana adam hepsini kazanir 1. Olana 3 m 2. Ye 2m 3. 1 m gibi az bir fiyat yararli olur
-
Yardım
PrOoFfStRiKeR - - Sohbet
BeitragMac bugdaydi bende izliyemedim saat 8de maci oynstmis 6 yerine ligde ilk haftalar iyi gidiyordum sonra hazirlik 2 oyuncum sakatlandi yedegide olmayinca ligden koptum sonrasinda acik ara farkla yendigim adamlara uenilmeye basladim o zaman 1 sene daha bekliyelim ne olmus dedim sampiyonlar kupasini aldim bu sene o yeter basarimiz oldu sonumuz fener gibi olmasin
-
Yardım
PrOoFfStRiKeR - - Sohbet
BeitragHocam rakip rakiptir isin sakasi bi yana bu iyiliginiz karsiliksiz kalmaz kanat oyuncusuna ihtiyaciniz varsa verenilirim yenu gencler cikti
-
Yardım
PrOoFfStRiKeR - - Sohbet
BeitragArkadaşlar cumartesi günü (11.08.2018)tarihinde genç kalecim gençlikten çıkacaktı bende her zaman ki gibi gece baktine kadar bekliyordum bütün antremanlari alsın diye kalecinin son gücü 360 KL 22 yaşındaydı gece uyku bastırınca uyumuşum şuan takımın kalecisi 150 gücünde ve takımı baya kötü etkiledi ve paramda yok bütçem az kaleci almaya çalışsam 150 gücünün altındakileri tek alabiliyorum sizden ricam elinizde kullanmadığınız bir kaleci varsa takımı idare edebilecek bana verenilirseniz çok makbul…
-
Büyük Eksiklik?
BeitragEyw ustam bir krize çözüm bulunuyor desenize hadi hayırlısı oyun eski haline donme yolunda udak adimlarla ilerliuor
-
Oyun Hataları
BeitragHata disinda oyunda cok buyuk bir eksiklik var konu acmistim daha onceden buyuk eksiklik adi altinda o konuya bakarsaniz gerceklesebilecegi hakkindada 1 bilgi verirseniz guzel olur hayirli olsun bu arada
-
Lig ataması
BeitragBen atandimda uzun sure beklemedim bugun lig basliyor
-
Lig ataması
BeitragSabret reyiz ben ligime atandim heni bekletmiyor muebbet yemis gibi Allah kurtarsin hepinizi neyse beni 4 gunde atadi lige veya 5 gunde tam hatirlam7yorum