Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 249.
-
Büyük Eksiklik?
BeitragBana göre oyunda ki en büyük eksikliklerden birisi olan oyuncu sakatlandiginda benim haberimin olmaması bir çoğu maçta oluyor bu oyuncum hazırlık maçında sakatlanmis lig macina ise sakat halde cikmis ve dizilis gucunu alt ust etmis boyle durumlarda sıklıkla ķarsilasiyorum ana sayfada gelen bildirimler yerinin yanina oyuncu mesajlari acilsa oyuncu sakatlandiginda sonraki macta oynamak istemiyorum vs dese veya gelen bildirimlere sakatlandi dese haberim olur oyuna bazen pek giremiyorum onceki gunde…
-
GOP BJK - SATILIK FUTBOLCULAR
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragDl 295 ve fo345 e ne olur lig baslicak yakinda oyuncu almam lazim
-
Satıp Bırakıyorum
BeitragReyiz 325 fo ve 360 dl icin kac istiyorsun
-
Genç oyuncu sorunu
BeitragHocam eskidende oluyordu o bekleyin bazilarina aylardir gelmiyor zaman herseyin caresi oyunda tek bug yasamayan benim 1 kere yasadim oda faydaliydi 36 oyuncum olmustu
-
Genç oyuncu sorunu
BeitragTam anlamadim hocam genclerle sozlesme imzaladiniz ve gencler kayboldumu yoksa oyunculari aldiniz yerine gencmi g3lmedi
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragFo cok fazla asiriya kacmissin 70m etmez be
-
Satılık Gençler
BeitragOyuncular icin aklinizda fiyatida yazarsaniz guzel olur
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragBende avatar koymustum 1-2 hafta once pazar gunuydu pazartesi onaylanir demistim fakat unutmusum bakmadim simdi gordum ne avatar onay bekliyir nede aktif olmus
-
Elit Menajerler Klanı
PrOoFfStRiKeR - - Klanlar
BeitragZitat von Eserbekler: „77800 olması için koltuk da yapman gerekir önce vip yapman zararına olur çünkü hem daha uzun sürüyor hem de daha az kapasite geliyor“ Hocam gelisme amacli once koltuk yaptirmak daha mantikli geliyor yinede tesekkurler Zitat von Akif: „Öyle bir şey yok üstad vip yapsan da ustune koltuk yapabiliyorsun“ Saolun hocam teker teker koltuk basiyim o zaman
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragArkadaslar stadyumu koltuk yapmadan vip yapsak nolur sknradan koltuk yapmamiz gerekirmi bir zarari olurmu
-
AC kupası 5 (400.000)
BeitragBen girdim hocam
-
DÜNYA KUPASI ÖDÜLLERİ
BeitragZitat von Tersinli: „takım veya menajer adın olarak kayıt edersin o halde yetkililere bunu bildirmen gerekir“ Benimkide farkli yetkililer istifa etti kime bildirecegiz
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHerkese gunaydin oncelikle aklimda bir fikir vardi onu dile getireyim elit menejerler birligi klani icin bi dc sunucusu acilsa sohbeti ordan uapsak aslinda oyun icin acilmasini istiyordum fakat malum istifalar oluyor yoksa oyun icin acilsa daha iyi olurdu oradan canli transfer yapilabilir sohbet uapilabilir oyundaki egitici seyler hazir olarak paulasikabilir
-
670 DD 28 yaş, 690 OD 28 Satılıktır.
BeitragKeske benim butceme uygun oyuncular olsaydi dd lazim ama bulamiyorum iyi satislar
-
AC kupası 4 (400.000)
BeitragKatildim bakalim herkese bol kazanclar bayram turnucasinda eksigimizi kapatalim bari
-
Forumda yeni hi konu acilsa orada oyuna helmesi gerekn yenilikler paylasilsa oyuncular tarafindan yapikahilir ise onay veeilip yazilsa sonradan getirilse guzel olur mesela oyunun en eksik yani bi milli takim olmasi her ligin lig derken tff 3. Lig istanbul 1 gibi mesela buranin bi milli takimi olsa ligdeki oyunculardan milli takim cikarilsa diger liglerle kapistirilip tff 3. Ligin en iyi oyunculari secilse o kadrodaki oyuncularada sahip olan takimlara madalya para preimum tarzi odul verilse cok g…