Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 249.
-
ANİ DÜŞÜŞLER
BeitragArkadaslar son zamanlarda sıkça görmekteyim bu olayı bazi takimlar tucleri az olmasina rağmen liglerinde 1. Siralarda oluyorlar fakat ligin yarısına vs helince aniden kadro gucleri dusuyor ve ligdede alt siralara dusmeye basliyorlar oyunculari satiuorlar galiba bu bir taktikmi taktik ise amaci ve nasil yapilir
-
SomaLinyitSpor dan satılık oyuncular
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragHocam od ile 200luk kalecide indirim uaparsaniz az biraz alirim o mevkilere ihtiyacim warda
-
Oyun içi program
BeitragVe bu tur konular zaten forumda mevcuttur
-
Oyun içi program
BeitragHocam ogrendigim kadar oyun ogretici bufe fiyati genc hesaplama antreman efitimi vs seyleri gosteren bi uygulama sitede metni turkdeye devirince google ceviri den Güç hesap Genç oyuncu hesap makinesi Mükemmel eğitim (eğitim programı) Turnuva hesaplayıcısı Oyun için uzantılar Yönetici resim oluşturucu Stadyum / fanlar / gastronomi için mükemmel fiyatlar ... ve daha fazlası! Bu sonuca ulasiliyor
-
Zitat von MustiSRSY: „Merhaba arkadaşlar büfe ve taraflar ürün fiyatlarının ortalama ne kadar olması gerekiyor bilgisi olan resim ekleyebilirmi yoruma rica etsem“ Resim ekluyemiyorum fajat forumda zaten eklenmis bir konu war Taraftar Ürünleri Satış Fiyatları (Forumdaki bir linki paylasmak yasakmi yasaksa kaldirabilirim)
-
Oyun içi program
BeitragHocam ozelden veya oyundan atarmiwinis bir bakiyjm
-
Lige atanamamak
BeitragZitat von kallinssazz: „Selam arkadaşlar. Kalinsaz adlı takımım 20 gündür lige atanmadı. El insaf gardas bu ne ? Gercek süperlig sezonunun açılmasını mı bekliyorsunuz ? Ha bu arada ligi bizden sonra bitipte atanan ligler var. Artık şu ayarlamaları yaparsanız iyi olur. Gına geldi“ Hocam ust ligleri bilmem ama geden sezon 3. Lige ciktim lig bitiminden ertesi gun sonra lige atandim o lig bitti ayni ligdeyim 3. Lig 2 gun sknra atandim bugun atanmam gerceklesti ligin bawlamasini bekliyoruz ins kisa s…
-
Yardım
BeitragZitat von Enerer: „Proofstriker oyunda ismin nedir oyunda konuşalım“ Hocam imzamda herseyum gozukuyor takim ismi uzun yazamiyorum pek yanlis oluyor ordan tiklayip gidebilirsiniz menajer adimda _bayram_akkurt_
-
Yardım
BeitragSpor Toto 3. Ligde bulunuyorum Malum oyuna geri donusum uzerine 2 sezon gecti ilk sezonumda takimimin yarisi gibi bir miktar oyuncu kulubu birakmisti onun ardindan 2. Sezonumda kritik mevkilerde en iyi oyuncularim gitti bazilarinin kontratinin bitecegini bilmiyordum ondan dolayi o mevkikere transfer yapmadım suan ise dl pozisyonum bos koyacak oyuncum yok kalecim ise 340 gucundeydi fakat takimdan ayrildigi icin yerine 100 kusur gucunde bir oyuncum wardi o gecti sizden istegim kullanmadigin 100 ve…
-
Büyük takımlardan destek
BeitragAdminlerden rica edilse haftanin menajeri forum yazilsa 1 gunlugune ve oraya tikladiktan sonra foruma girilse ya da en guncel makalede adminlerin forumla ilgili makalesi secilse haberleri olur ben foruma topluluk sekmesinden genellikle giriyorum insanlsr gorehilir elbet ordaki forum yazisini goz onunde fakst insanlar ugrasmakmi istemiuor artik ne diyim forum ligi tarzi dehisik seyler oyuna belse oyun daha heyecanlanir