Suchergebnisse

Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 249.

• Benutzer-Avatarbild

Hocam oh ve ddye talibim yarin gunduz gozuyle oyunculari alirim duz 4 diyelim fiyata anlasalim

• Benutzer-Avatarbild

Haftanın menajeri

PrOoFfStRiKeR - - Oyun Hatalari

Beitrag

Gecen sezon ligimde 7 mac gibi bi yenilmezlik serisi elde etmistim ligde birisi daha wardi sonra onla olan macimda yenildim fakat hic secikmedim

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamamak

PrOoFfStRiKeR - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Admin yok mu ? Bu konuda neden açıklama yapılmıyor ?“ aciklama yapilacak bi dururm yok ortada ayni ligde bulunan yeterli kisi olmadigi icin lige atanamiyorsun bu kadar yeni hi sistem getirilse ligi bittikten 6 gun sonra yeni lige atansa lig tam dolmadigi halde lige atasin mac oynanmasin ligdeki oyuncularin hepsi lige helince lig baslasin atamasi yapilsin insanlarin sıkıntısı da bu

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

PrOoFfStRiKeR - - Sohbet

Beitrag

Zitat von İmpossible00: „Sa iyi oyunlar öncelikle. bu alt yapıdan çıkan oyuncuların gücü nasıl 200 - 300 gücünde oluyor gençler ? benim asistanlarımın cogu 9 level kulüp merkez binası 2. seviye de en fazla gücü 60 olan oyuncu cıktı bana. size nasıl geliyor 200-300 gücünde genc oyuncu ?“ antrenaman isini iyi bilmiyorsun galiba bende bilmiyordum dur ankstiyim sana bu gencleri getirirler sen alirsin ama sozlesme imzalama oyuncu sende 3 ay felan kaliyor para almadan ve genc kaldiklari sure zarfinda …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von kallinssazz: „Arkadaşlar kalinsaz adlı takıma hazırlık maçı atmak istiyen atabilir. Full boştur. Stadyum: 56.550“ gonderdim reyiz

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von usta61: „Diziliş nasıl fotoğraf at bakalım belki de taktik sorunu var. Ama hata da olabilir.“ ozelden atiyim sana reyiz

• Benutzer-Avatarbild

Bu maçlara bi el atılmasi lazım artık bana çok zararı olmaya başladı ligde kendimizden gucsuze yeniliriz gercekci olmasi icin oyle durumlarin olmasi normal diyorlar Ee biz neden hic kendimizden guclu birini yenemiyoruz sacmalik ligde kadro gucu benim dizilis gucumden dusuk olan insanlar 1. Siralarda geziyor O kadar guclu takim var ve bu takim nasil 1. Oluyor? buna bir el atilmasi lazim herkes sikayetci oldugu halde neden bu durumdayiz halen ayni konuyu 3. Kez aciyorum taktik degistir diyorlar de…

• Benutzer-Avatarbild

Topluluk bolumune chat die bir sekme eklense ordan chate baksak

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut-Melissa2012: „Berkay bende devamli cep telefon ile giriyorum ama o kadar zor degil ya alisirsin oyunda suanda hatalar var yeni acildigi isin, öncelik onlari düzeltmek :)“ Bende tabletten giriyorum en cok zora sokan sey fiyat belirlemesi chromeden giriyorum duyemi oluyor bilmiyorum ama maas trasnfer bedeli vs seylerde butce verirken sifirlar fazla atılıyor bazen bende acele ile onayliyorum bazen cok para veriyorum ama oyuncuyla anlasmayip kurutluyorum fakat diger seylerde cok zorla…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von kallinssazz: „Bak gardaşım yukarıda Eserbeklerin yazdığına ithafen cevap attım. Yazısında fırça atarlar gibisinden konuşmuştu. Ben sizi anladim ama siz beni anlamadiniz üstte kim ne yazmış bakmamı öneririrm.“ metninde eserbeklere depil bana yazılmış gözüküyor PROOF, yazınca virgülün gerisindeki kişiye ait yazıyosun mesajı

• Benutzer-Avatarbild

BU ARADA forum kurallarını okuyup ondan sonra foruma giriş yapmanıda öneriyorum

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von kallinssazz: „PrOof , ben seni admin diye biliyordum kardesim kusura bakma ama adminde olsa kimse kimseye fırça atma gibi bir tavrı olamaz. Ayrıca atamazda.. burada kimse çocuk değil en fazla güzel bir üslupta uyarma hakkına sahiptirler..“ fırça attığımı kim söyledi DÜZENLERSEN SEVİNİRİM yazdım yoksa adminlerden tarafından uyarılıyorsun önceden söyleyip iyilik yapalım diyoruz

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von kallinssazz: „Bu soylediklerimden sadece ona mi takıldın ?“ tmm kardeşim söylediğimi unut sen admin uyardıktan sonra tekrar yazarım ben buraya

• Benutzer-Avatarbild

konuyu düzenlersen sevinirim admin degil moderatör alımı war

• Benutzer-Avatarbild

antrenman sahasını 4 yapmak ve büfeyi 5 yapmanın ne gibi faydası olacaktır

• Benutzer-Avatarbild

Chelsea' den Satılık Oyuncular

PrOoFfStRiKeR - - Satılık

Beitrag

Zitat von JoseMustafa: „Sen kac verirsin ona göre bakalim“ reyiz piyasa karısık adam 27 yasında 2.5m veririm

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

200 ve 210 gucunde olanlara kac istersin

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Reyiz bana ucuza forvet verebilcenmi 100luk war bide 180lik 180 olani takimdan gitcek sezon sonu forvet ariyorumda 3-4 veririm saglam forvet olursa

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası 2.Lig

PrOoFfStRiKeR - - Turnuvalar

Beitrag

O mesaji oylesine armietim 2. Ligde 2 adam war 3 .ligde bulunuyorlar 2. Turnuvasina nasik giris yapmislar

• Benutzer-Avatarbild

acil hazirlik maci

PrOoFfStRiKeR - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Tamamdır görmemişim linki:)“ hocam takiminiza baktimda o gunleriniz dolu