Suchergebnisse

Suchergebnisse 441-457 von insgesamt 457.

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

Kret - - Liga towarzyska

Beitrag

Zitat von Mikel: „Czy tylko ja mam problem z wyszukaniem drużyny "Mikołajki" z VB ligi?“ Jak sprawdziłem to też mi nie wyszukuje ale już wcześniej wysłałem zaproszenia, niestety nie zostały zaakceptowane.

• Benutzer-Avatarbild

Gra - jakich znasz bramkarzy

Kret - - Fun i rozrywka

Beitrag

1. G. Buffon 2. Edwin van der Sar 3. F. Barthez 4. I. Casillas 5. Oliver Kahn 6. Peter Schmeichel

• Benutzer-Avatarbild

Piwo

Kret - - Fun i rozrywka

Beitrag

Kurczę, kiedyś ktoś mi mówił o tych kropkach ale bez googla teraz nie przypomnę sobie:P

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

N 30 18 PP 40 17 BR 30 16

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 4

Kret - - Archiwum

Beitrag

Reprezentacja ma szanse na awans

• Benutzer-Avatarbild

Gra - jakich znasz bramkarzy

Kret - - Fun i rozrywka

Beitrag

1. G. Buffon 2. Edwin van der Sar

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 3

Kret - - Archiwum

Beitrag

Moje życzenie na najbliższe miesiące to szybka rehabilitacja i powrót na boisko po zerwaniu więzadła krzyżowego

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

N 30 18 PP 40 17 BR 30 16

• Benutzer-Avatarbild

Mój głos idzie na: Luka Modrić

• Benutzer-Avatarbild

SPARTAN CUP / Informacje & Rozgrywki

Kret - - Turnieje symulacyjne

Beitrag

[ 2 Kolejka ] Team Takich Dwóch Jak Nas Trzech To Nie Ma Ani Jednego [ vs ] Team Zjawisk Atmosferycznych KS Kretovia 0:3 9kompania KS Kretovia 2:1 Twister KS Kretovia 2:2 Huragan Humniska _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [ 3 Kolejka ] Team Takich Dwóch Jak Nas Trzech To Nie Ma Ani Jednego [ vs ] Grupa G-8 KS Kretovia 0:3 Newell's Old Boys KS Kretovia 0:3 Real Madrid KS Kretovia 0:3 FC RYBNIK FULL _ _ _ _ _…

• Benutzer-Avatarbild

SPARTAN CUP / Informacje & Rozgrywki

Kret - - Turnieje symulacyjne

Beitrag

[ 1 Kolejka ]Team Manager FC [ vs ] Team Takich Dwóch Jak Nas Trzech To Nie Ma Ani Jednego FC MEGA WRZESZCZ 0:0 KS Kretovia ⚡ Minutka R❖ultra❖n Trail ➤ 4:2 KS Kretovia Zryw Dąbrówka 2:2 KS Kretovia

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

N 30 18 PP 35 17 BR 30 16

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

Kret - - Liga towarzyska

Beitrag

Dzięki za pierwszy sezon, liczyłem, że mi trochę lepiej pójdzie ale nie ma co narzekać. Pierwsze koty za płoty Duże podziękowania dla woooojtaaaasa za prowadzenie tego projektu!

• Benutzer-Avatarbild

Licznik spotkań ligowych

Kret - - Komunikaty o błędach

Beitrag

Zauważyłem błąd w liczniku spotkań ligowych. Wczoraj zakończyłem swój trzeci sezon (1 sezon w B klasie i 2 sezony w A klasie), więc rozegrałem następującą liczbę meczów: 3 x 14 = 42. Licznik w zakładce z proporczykami pokazuje jednak, iż rozegrałem 44 spotkania. Nie sprawdzałem czy u innych też błędnie liczy czy to tylko u mnie występuje. zapodaj.net/3d0823a63bc7d.jpg.html Licznik meczów towarzyskich działa w porządku, licznik meczów turniejowych też działa prawidłowo pod warunkiem, że nie liczy…

• Benutzer-Avatarbild

Złe tłumaczenie w grze.

Beitrag

Można poprawić tłumaczenie odnośnie urazów zawodników w czasie spotkań (opis mówi o braku uszczerbku na zdrowiu tymczasem zawodnik został kontuzjowany): zapodaj.net/edfbb67066766.jpg.html zapodaj.net/f74e48f410a61.jpg.html

• Benutzer-Avatarbild

Złe tłumaczenie w grze.

Beitrag

Proponuję zaktualizowanie tłumaczenia w zakładce "Biuro bukmacherskie". W polu "Zakłady" zamiast "1.000€ do Drużyna" lub "1.000€ do Gospodarze" może coś w stylu 1000€ na drużynę gości lub gospodarzy. Można by jeszcze zweryfikować jak jest przetłumaczone obstawienie remisu. zapodaj.net/9b9affdd66523.jpg.html

• Benutzer-Avatarbild

Nasze kluby

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

Cześć, witam i pozdrawiam wszystkich po długiej przerwie Poprzednio jako FC Kret United, później jak i teraz KS Kretovia