Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 52.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
deluxhe - - Oyun Hatalari
BeitragTFF 3. Ligdeydim lakin lig bitiminde bug oluştu. Biz henüz ligde iken lige yeni oyuncular eklendi fikstürde bizim maçımız yoktu. Admin arkadaşlar sağolsunlar bizi ligden attılar, lig ataması için beklemeye başladık. Şuanda 1.5 - 2 ay gibi bir süre lig ataması beklemiş bulunmaktayım. Ama gelin görünki bizim lige sonradan katılan arkadaşların ligi bitti ve yeni liglerine atandılar ve biz hala atanmadık. İlk başta insan yok ondan atanamadık dedim ama şuan anlaşılan ban yemiş gibi bir şey olduk. 2 h…
-
TFF 3. Ligdeydim lakin lig bitiminde bug oluştu. Biz henüz ligde iken lige yeni oyuncular eklendi fikstürde bizim maçımız yoktu. Admin arkadaşlar sağolsunlar bizi ligden attılar, lig ataması için beklemeye başladık. Şuanda 1.5 - 2 ay gibi bir süre lig ataması beklemiş bulunmaktayım. Ama gelin görünki bizim lige sonradan katılan arkadaşların ligi bitti ve yeni liglerine atandılar ve biz hala atanmadık. İlk başta insan yok ondan atanamadık dedim ama şuan anlaşılan ban yemiş gibi bir şey olduk. 2 h…
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragYok böyle iş benim üstüme lig eklendi yetmedi 1 ay ligsiz kaldım şimdide ligde bizden sonra eklenen oyuncular yeni lige atandı biz hala atanamadık yazıklar olsun verdiğimiz emeğe yazıklar olsun.
-
Hazırlık Maçı Sorunu
BeitragBenimde takılı kaldı Fc Sakary ile maçı olan benim Wild Runners
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragAcaba ne zaman lig atanırız veya mağduriyetimiz giderilecek mi?
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Button57: „suan kusura bakma demek bisey gelmiyor elimden, para yatardim sizlere. hergün konusuruyorum hata nerde, nerden kaynakmis bulamadilar, ugrasiyorlar.“ Para yatırdım derken üstat kredi mi yatırdın tam anlamadım?
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Button57: „biraz miktar para yatirildi“ Usta bende o ligdeydim hala atanamadım bekliyorum atanırım diye ama hala atanma olmadı.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragBendede 2 gündür 07.07.2018 ve 08.07.2018 tarihli hazırlık maçları oynanmadı menejer adı : deLuxhe Kulüp adı : Wild Runners
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragÇok teşekkürler hata düzeldi.
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Zitat von deluxhe: „Çözüm bulabilecekler mi bilmiyorum ama yapamamaları durumunda ligden 6 kişi mi çıkacak yoksa sadece 3 kişi mi eğer 3 kişi olursa muhtemelen ben çıkamam bu durumda daha fazla bu oyunu oynayacağımı zannetmiyorum umarım çözerler.Bu gidişle zaten 35 gün zarar ettik üstüne aynı ligi tekrarlayacak olmak bana koyar açıkçası.“Ne yazıl ki şu hatalar yüzünden oyunu bırakıoyr olmasak :)“ Bir kaç gün içinde açıklama yapılmazsa bende bırakıcam büyük ihtimalle böyl…
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragÇözüm bulabilecekler mi bilmiyorum ama yapamamaları durumunda ligden 6 kişi mi çıkacak yoksa sadece 3 kişi mi eğer 3 kişi olursa muhtemelen ben çıkamam bu durumda daha fazla bu oyunu oynayacağımı zannetmiyorum umarım çözerler.Bu gidişle zaten 35 gün zarar ettik üstüne aynı ligi tekrarlayacak olmak bana koyar açıkçası.
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Umut1996: „sabir lazim ol diyince 2 dakikalik is degil :)“ Yeni aldığımız oyuncular ayaklarına top değmeden 1 yaş yaşlanacaklar:)) maç olmadığı için stad gelirleri de olmuyor kim bu zararımızı karşılayacak:))“3-4 gün daha bekleriö zaten 1 ayımı boş geçiremem. Çok haklısın kimsenin zararını karşılamazlar“ sorun sadece oda değil asistanlarıda kursa yollayamıyoruz 9 seviyede kaldılar oyuncular daha yavaş gelişiyor mecburen.
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Umut1996: „Zitat von deluxhe: „Zitat von Umut1996: „Zitat von BerkayGuler_: „Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti“ bu hata ile ilgilenicez.“ Usta konu hakkında bir gelişme var mı?“ daha gelisme yok“ ne zaman olur fikriniz var mı?