Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-52 von insgesamt 52.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

deluxhe - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Zitat von BerkayGuler_: „Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti“ bu hata ile ilgilenicez.“ Usta konu hakkında bir gelişme var mı?

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Senin lig ne zaman bitti ? Ben 12 gündür bekliyorum hala gelişme yok“ lig dün bitti

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von deluxhe: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Kızıltan: „Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.“ Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret“ Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde.“ Benim ligde 39 gün lig ataması olmayan adamlar var umarım el atılır. Yoksa sayı daha da azalack oyunda“ Oyuncu yokluğundan atama olm…

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Kızıltan: „Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.“ Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret“ Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti“ Bende o ligdeyim ligde fikstürde maç yok ne zaman düzelir acaba adminler gördü mü hiç ses seda yok.

• Benutzer-Avatarbild

ilk defa bir kurada seçildim şanslı günümdeyim

• Benutzer-Avatarbild

Takım Logosu

deluxhe - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Bazi takimlarda goruyorum gercek takim armalarini kullaniyorlar takim isimlerini o takim yapiyorlar“ onlar izin almistir, izinsiz kulanamazlar artik.“ kim bakıyor logo tercihlerimize ona sorma şansım var mı?

• Benutzer-Avatarbild

Wild Runners/deLuxhe (ben) Kuzuluk FC/apsuva (ev arkadaşım) SAK4RYASPOR/Efe İnanc (kardeşim) aynı iplerden girmek durumundayız kayıt altına alınmasını istiyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

Takım Logosu

Beitrag

kulüp logosundan bahsediyorum ve hayır herhangi bir takımın logosu değil bir tane oyun simgesinin üstünde oynanmışı edit: şuan burda profil resimi olarak kullandığım arma

• Benutzer-Avatarbild

Takım Logosu

Beitrag

Yanlış belirtmişim logo reddediliyor sanırım 2 3 haftadır kabul edilsin diye tekrar tekrar atıyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Takım Logosu

Beitrag

Takım logosu bir türlü kabul edilmiyor sebebini nerden öğrenebilirim?

• Benutzer-Avatarbild

Nazilispor‘dan Yardimlasma Turnuvasi!

deluxhe - - Turnuvalar

Beitrag

takım adı: Wild Runners nickname: deLuxhe