Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-52 von insgesamt 52.
-
Lig ile Sıkıntı
deluxhe - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Umut1996: „Zitat von BerkayGuler_: „Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti“ bu hata ile ilgilenicez.“ Usta konu hakkında bir gelişme var mı?
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Yavuzkls: „Senin lig ne zaman bitti ? Ben 12 gündür bekliyorum hala gelişme yok“ lig dün bitti
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Yavuzkls: „Zitat von deluxhe: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Kızıltan: „Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.“ Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret“ Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde.“ Benim ligde 39 gün lig ataması olmayan adamlar var umarım el atılır. Yoksa sayı daha da azalack oyunda“ Oyuncu yokluğundan atama olm…
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Yavuzkls: „Zitat von Kızıltan: „Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.“ Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret“ Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde.
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti“ Bende o ligdeyim ligde fikstürde maç yok ne zaman düzelir acaba adminler gördü mü hiç ses seda yok.
-
Nazilispor‘dan Yardimlasma Turnuvasi!
deluxhe - - Turnuvalar
Beitragilk defa bir kurada seçildim şanslı günümdeyim
-
Takım Logosu
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Bazi takimlarda goruyorum gercek takim armalarini kullaniyorlar takim isimlerini o takim yapiyorlar“ onlar izin almistir, izinsiz kulanamazlar artik.“ kim bakıyor logo tercihlerimize ona sorma şansım var mı?
-
Takım Logosu
Beitragkulüp logosundan bahsediyorum ve hayır herhangi bir takımın logosu değil bir tane oyun simgesinin üstünde oynanmışı edit: şuan burda profil resimi olarak kullandığım arma
-
Takım Logosu
BeitragYanlış belirtmişim logo reddediliyor sanırım 2 3 haftadır kabul edilsin diye tekrar tekrar atıyorum.
-
Takım Logosu
BeitragTakım logosu bir türlü kabul edilmiyor sebebini nerden öğrenebilirim?
-
Nazilispor‘dan Yardimlasma Turnuvasi!
deluxhe - - Turnuvalar
Beitragtakım adı: Wild Runners nickname: deLuxhe