Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 119.
-
Menajer adı : mahzunikaya- Göztepe 2-3 Medipol Başakşehir Beşiktaş 3- 2 Yeni Malatyaspor Trabzonspor 3- 0 Galatasaray Alanyaspor 2- 0 Giresunspor İttifak Holding Konyaspor 1- 2 Altay Fatih Karagümrük 1- 1 Adana Demirspor Kayserispor 1- 1 Kasımpaşa Gaziantep 3-1 Fraport TAV Antalyaspor Fenerbahçe 3- 0 Sivasspor Çaykur Rizespor 0-0 Atakaş Hatayspor
-
Merhaba arkadaşlar nerede kalmıştık, logo yapımına devam ediyoruz. Oyunu bırakmadım sadece kulüp ismini değiştirdim oyundan da bana ulaşa bilirsiniz.
-
Futbolcup Web Sitesi Kapandı mı?
Derby05 - - Oyun Hatalari
BeitragOyunun web sitesine ulaşamıyorum oyun kapandı mı?
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragselamlar klan
-
Satılık Futbolcu
BeitragOyuncu Mevkisi : DD Oyuncunun Yaş: 25 Oyuncunun Gücü : 405 1-1_6.png2-2_2.png
-
Arkadaşlar oyunu bırakmadım sadece takımın adını değiştirdim. Logo yaptırmak isteyen bana ulaşa bilir.
-
Zitat von BerkayGuler_: „Merhaba Kolay gelsin. Ben arkadaşım için logo isteyecektim. Yardımcı olursan sevinirim. Takım Adı : CHARİSMA FC Renkler : Sarı-Kırmızı Kuruluş : 2013 Şimdiden teşekkür ederim“Logo hazırlanmaktadır.
-
Logonuz hazır
-
Logo hazırlanıyor
-
Konu güncel
-
Lige Atanamayan Kulüpler?
BeitragZitat von oziboz: „Hayırlı günler... Bu duruma gerçekten bir çözüm bulunmalı artık. -Lig maçı hasılatının gelmemesi, -oyuncuların sürekli yaş atlaması, -asistanları kursa gönderememe, -oyuncuları kampa gönderememe, gibi sayılabilecek daha birçok zararı bir kenara bıraktık sadece bir lige atanmak istiyoruz. Bu can sıkıcı duruma artık bir çare... Kulüp: FC OZİ Menajer: oziboz Atama beklenen süre: 11 ocaktan itibaren “ gXsdtj.jpg
-
Lige Atanamayan Kulüpler?
BeitragHayırlı günler arkadaşlar; Bildiğiniz üzre bu oyunu benimle birlikte emek verip uzun seneler oynayan arkadaşlarımız vardır. Hatta benden eski ve oyuna emek vermiş birçok arkadaşımız var, bu arkadaşlarımızın bir çoğu hala bir lige atana bilmiş değil. Bu sorunun çözüle bilmesi için buradan oyunun yöneticilerine sesleniyorum Lütfen artık bu sorunu çözün. Oyuna emek vermiş arkadaşlarımızı bu yüzden kaybetmeyelim. Henüz lige atanamayan kulüplerimiz! EZİNE SPOR 1946 FC OZİ gXsdtj.jpg
-
Zitat von susurlukspor2: „glhoZa.png eline sağlık mahzunikaya hocam.“ Asıl güzel olan sizin gönlünüz ve gören gözleriniz, arkadaşlar ben amatörüm.
-
Konu güncel
-
susurlukspor2 Zitat von susurlukspor2: „takımlara yaptığın logoları burda da paylaş. görsünler. iyi logolar tasarlıyorsun ve daha dikkat çeker“ EZZsU1.png
-
Maraş_FC fsOOF5.png
-
Zitat von susurlukspor2: „takımlara yaptığın logoları burda da paylaş. görsünler. iyi logolar tasarlıyorsun ve daha dikkat çeker“ Hocam amacım birileri görsün diye şov yapmak değil, amacım oyunda ki arkadaşların var olan kulüplerini gerçek anlamda bir logosu olmasıdır.
-
Şuan için konu güncel arkadaşlar
-
Öncelikle selamalr saygılar arkadaşlar; Değerli vakitlerinizi aldıgım için şimdiden özür dilerim. Uzun senlerdir oyunu oynayan ve gelişmesinde emeği olan kardaşlara teşekkür ederim. Oyunda radikal kararlar alarak yenilik yapmak şart. Bende bu yüzden alt yapı sisteminin tamamen değişmesi ve yerine paf takımı gelmesi yönünde fikir beyan etmek istemiştim. Eğer bu yönde yenilik gelirse oyun daha eğlenceli ve oyuncuların daha faiş fiyata satılması önlenir. Tabiki takım gelirlerinğin de artırılması şa…
-
SÜPER LİG 12. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
Derby05 - - Etkinlikler
BeitragMenajer Adı: mahzunikaya Galatasaray 0-0 Başakşehir Denizlispor 1-4 Çaykur Rizespor Ankaragücü 0-5 Trabzonspor Konyaspor 0-2 Beşiktaş Kayserispor 1-2 Sivasspor Kasımpaşa 1-1 Gençlerbirliği Alanyaspor 1-0 Göztepe Yeni Malatyaspor 1-2 Fenerbahçe Antalyaspor 0-1 Gaziantepspor