Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 119.
-
Hoş gördük sizler nasılsınız dostum.
-
Zitat von Raging Bull: „Sen bu işte gerçekten çok yetenekli birisin fakat buradaki takım ismi şartı çok katı. Sanırım seni çok uğraştırıyorlar -şurasını sil burasına şöyle bir şey ekle gibisinden- bu konuda sana hak veriyorum fakat unutmamak gerekirki bu bir menajerlik oyunu ve menajerlerin ilham aldığı takım isimleri gerçekte var olan isimler. Kimsenin işine karışacak pozisyonda değilim ama senin gibi yardımsever ve bu işi seven birisi için burada istediğin şart dışarıdan çok ağır gözüküyor, bu…
-
Logo İsteği Şartları! 1. Kulüp ismini lütfen belirtin! 2. İstediğiniz renkleri lütfen belirtin! 3. Kullanılmasını istediğiniz figür veya yıl vs. lütfen belirtiniz. Belirtmediyseniz, uğun olacağını düşündüğüm figürü ve oyuna katıldığınız tarihi kullanıyorum.Hazırladıktan sonra ekleme veya çıkartma yapmıyorum.Gerçek takım logosu üzerinde değişiklik yapmıyorum, bana bırakacaksınız tasarımı... 4. Gerçek kulüp isimleri ve türevlerini logo üzerine yazmıyorum. 5. Tasarım süresi vermiyorum, iş yoğunluğu…
-
Takım adı : Kırıkkale FK. Menajer adı : Derby 05
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamlar
-
Pomogę każdemu, kto potrzebuje logo.
Derby05 - - Bar sportowy
BeitragZitat von Adek: „To moje aktualne logo: 157.png Chciałbym żeby nowe logo zachowało tego ptaka ze starego loga, jego kolorystkę oraz napis FC Barcelona reszta dowolne licże na twoją inwencję twórczą :P“
-
Zitat von BahriYavuz: „3 sayfayı okuma fırsatım olmadı belki yazılmıştır bilemiyorum. Yazıldıysa da destek olarak alın bu postu. Oyuncuların gençlikten çıkma gücü 300-400 arası olarak çıkıyor ardından, her yıl antrenman vere vere 500-600 leri görüyor futbolcular. 40 yaşına gelmiş bir (örneğin) kanat futbolcusunun 20-25 yaşındakine göre çok daha iyi oynaması imkansız. Bu yüzden gençlikten çıkma güçleri arttırılıp 25-27 yaş aralığına kadar artan sonrasında azalmaya başlayan bir grafik olması gerek…
-
Zitat von Murtazakarabulut: „Zitat von Tacettin: „Aslında oyunda şampiyona 100 kredi 2.ye 50 kredi 3. Ye 25 kredi Gol kralı çıkaran takıma 50 kredi verse süper olur herkes hırs ve azimle oynar degil mi“ Ben bu öneriyi yapmıştım ligler de ilk üçe para ödülü gol kralından ilk üçe para ödülü ve liglerde her maç başına kazana ve berabere kalan takımlara para verilsin diye galibiyet primi ve beraberlik primi gibi takımlara hiç bir katkı yok kendi sahanda maç yaparsan gelir birde sponsor gelirleri var…
-
Pomogę każdemu, kto potrzebuje logo.
Derby05 - - Bar sportowy
BeitragPomogę każdemu, kto potrzebuje logo.
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
Derby05 - - Etkinlikler
BeitragOyun ve forum için hayırlısı olur inşallah ve forum eski şaşalı günlerine kavuşması dileğiyle.
-
Selamlar sayılar; Böyle bir konu hakkında söz hakkı verdiğiniz için arkadaşlar ve kendi adıma sizlere teşekkür ederim. Oyuna katılan yeni menajerler devamlı olmakta ve katılan menajerler lige atanmak için belli bir gün beklemek zorunda kalıyorlar. Bu beklemeyi ortadan kaldırmak için sistem tarafından önceden oluşturulacak lig ve takımlara yeni katılan menajerleri atamak daha iyi ve hızlı bir oyun sistemi olur diye düşünüyorum.
-
Chatmoderatoren
Derby05 - - Allgemeines
Beitrag -
Askıda Oyuncu! ( Fazla Oyuncu )
BeitragGerekli ilgisilik yüzünden konu kilit
-
BeitragZitat von OguzhanOzen: „Hocam ucuza (cokta ucuza degil biraz indirim yaptigin oyuncular) verebilecegin +100 oyuncularina talibim konusmak istersen dm atabilirsin . sagolun iyi forumlar“ Şuanda askıda olan oyuncular bu arkadaşım işine yararsa al derim.
-
BeitragDeğerli arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı kahvelerde askıda çay muhabbeti vardır. İşte bu muhabbetten yola çıkarak elinde fazladan oyuncu barındıran kulüplerimiz bu yöntemle ihtiyacı olana yardım etmeye çalışalım. Bu fikri il başlatan Kadir 34 arkadaşımıza teşekkür eder fikrinden ötürü çok teşekkür ederim. İnşallah bu yardımlaşmayı su istimal eden arkadaşlar olmaz ve güzel güzel oyun muhabbeti güderiz. İşte şuan elimde askıda olan oyuncular
-
SÜPER LİG 17. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ
Derby05 - - Turnuvalar
BeitragMenejer adı : Derby 05 22.12.2018 13:30 MKE Ankaragücü 0- 3 Gözteşe A.Ş. 22.12.2018 16:00 Aytemiz Alanyaspor 1- 2 Medipol Başakşehir FK 22.12.2018 19:00 Kasımpaşa A.Ş 0-0 Beşiktaş A.Ş 23.12.2018 13:30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor 1-1 Kayserispor 23.12.2018 16:00 Trabzonspor A.Ş 4-0 Çaykur Rizespor A.Ş 23.12.2018 16:00 Bursaspor 1-2 Evkur Yeni Malatyaspor 23.12.2018 19:00 Galatasaray A.Ş 1-3 Demir Grup Sivasspor 24.12.2018 20:00 Antalyaspor A.Ş 0-3 Fenerbahçe A.Ş 24.12.2018 20:00 Akhisarspor 0…
-
TURNUVA KURANLARIN DİKKATİNE!
Derby05 - - Turnuvalar
BeitragZitat von Marques: „Bir kaç gündür yüksek ödüllü turnuvalara multi girişimi yaşanmaktadır.Bu durum hem turnuvayı kuran arkadaşları üzdüğü gibi bir yandan gerçekten o paraya ihtiyacı olup turnuvaya giremeyenleri de üzmüştür.Biz Futbolcup TR Ailesi olarak,yüksek ödüllü turnuva kuran kişilerin şifreli turnuva kurmasını ve şifreyide forum üzerinden vermesini öneriyoruz.Bu şekilde turnuvalara sızan takımların sayısının en aza indilreleceği hatta sıfıra düşeceğini umuyoruz. Eğer mecburiyet halinde ayn…
-
SÜPER LİG 12. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ
Derby05 - - Turnuvalar
BeitragEVKUR YENİ MALATYASPOR 0-2TRABZONSPOR A.Ş. ATİKER KONYASPOR 3-0 MKE ANKARAGÜCÜ KAYSERİSPOR 0- 3 GALATASARAY A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0- 1 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FKBÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 0-0 GÖZTEPE A.Ş. BEŞİKTAŞ A.Ş.1-0 DEMİR GRUP SİVASSPOR FENERBAHÇE A.Ş.2-0 AYTEMİZ ALANYASPOR BURSASPOR 0- 3 KASIMPAŞA A.Ş. ANTALYASPOR A.Ş. 1-1 AKHİSARSPOR
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHayırlı akşamlar beyler