Zitat von Sebastianovski: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Sebastianovski: „Oyuna yeni başladım, en alt ligdeyim. Takımıma katabileceğim düşük seviyede oyuncunuz mevcutmu?“ Hocam ben En üst ligdeyim, sözüm olsun. Oyunda birbirimizi görebileceğimiz bir zaman da gereken yardımı yaparım.“ Teşekkürler, en yakın zamanda üst liglerde görüşmek üzere :)“ Görüşürüz hocamm
Zitat von Sebastianovski: „Oyuna yeni başladım, en alt ligdeyim. Takımıma katabileceğim düşük seviyede oyuncunuz mevcutmu?“ Hocam ben En üst ligdeyim, sözüm olsun. Oyunda birbirimizi görebileceğimiz bir zaman da gereken yardımı yaparım.
İsmini vermek istemiyorum ama kiralık verdiğim istediğin kadar oynatabilirsin dediğim oyuncuyu oyundan beni engelleyip pazara koymak nedir? Ayıp denen birşey var. Oyunu birakmışim zaten istesen bedavaya veririm. Engelleyip pazara koymak nedir ya jsjajsja çıldırıyorum!
Zitat von Ahmet: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Hayırlı günler ve hayırlı haftalar arkadaşlar.“ Hayirli gunler abii“ Akıncım, en vefalı kardeşim sensin. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.“ Eyvallah abi tesekkür ederim.
Zitat von Ahmet: „Arkadaşlar, bu günden itibaren Radioactive17 olan kulüp adımızı memleketimizin adıyla değiştirmiş bulunmaktayız. ÇANAKKALE-17 olarak ligin tozunu attıracağız. Selamlar.“ Hayirli olsun abi
Zitat von melekmete: „3 sezondur üst üste kupa sampiyonu oldum 2.lig den 1içe çıktım fakat kupa müzesine baktigim zaman amatör lig şampiyonluğu 13.06.2018 yazıyor anlayamadım“ O kupayi ilk o tarihte almişsin abi. Öyle diyor. Onun ustune 1er 1er ekleniyor aldogin kupalar.