Suchergebnisse
Suchergebnisse 621-640 von insgesamt 738.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Merhaba dostlarım uzun bir aradan sonra ilk defa foruma girdim ve inanılmaz derecede mutlu oldum kurmuş olduğum klanın böyle canlı olması beni çok mutlu etti. Oguzhan kardeşime ve sayın adminimiz Marques 'e çok teşekkür ederim devamının gelmesi dileği ile kendinize dikkat edin hayırlı akşamlar :)“ Vay Ömer abi hoşgeldin daha bırakmayizz
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım
-
Antreman Sahası Seviyesi
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von AkinUzgul: „Ben genç yetistirirken bir yetenegini en son yapmiyorum. 850 900 arasi birakiyorum diger yetenegini gelistiriyorum. Sonra tek tek 990 yapiyorum“ Niye“ Daha verimli“ En iyisi 980 cıvarlarında bırakıp diğerlerine geçmektir arkadaşlar.En son oyuncu gençlikten çıkmadan onlarıda tamamlayın.Unutmayın ki bazı oyuncular 980 cıvarlarında da güç atlarlar.Siz erken bırakır birde tamamlamazsanız.Oyuncu normalinden daha…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von AkinUzgul: „Gunaydin bugun derste ilk defa kan alicaz birbirimizden heyecanliyim :D“ vay kardeşim benim artık mahallede bizdende alırsın :D“ Al dersen alirim kanki
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von aaasss: „Zitat von AkinUzgul: „Gunaydin bugun derste ilk defa kan alicaz birbirimizden heyecanliyim :D“ Hemşirmi olacaksin hocamm“ Ameliyathane teknikeri insallah
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von AkinUzgul: „Gunaydin bugun derste ilk defa kan alicaz birbirimizden heyecanliyim :D“ Yani kısaca vaziyet alın okul karışacak diyorsun :)“
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragGunaydin bugun derste ilk defa kan alicaz birbirimizden heyecanliyim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von aaasss: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von aaasss: „28.lig tahminleri için ödüller yatmiş hesaba. Saolasin hocamm iyiki varsiniz“ Bende bisey yookk :D“ Hata adminde mi sende mi :)“ Nasil?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von aaasss: „28.lig tahminleri için ödüller yatmiş hesaba. Saolasin hocamm iyiki varsiniz“ Bende bisey yookk
-
Özsaraç, Rýza OR 395 21 (15.000.000) Duman, Berhan OL 375 21 (15.000.00) Bakacak, Metin OR 380 20 (15.000.000) Nas, Sarp DD 365 20 (15.000.000) Oyuncular için sınır fiyat 15.000.000 Euro SATILIKLAR! İYİ OYUNLARR :D
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAleykum selam
-
Antreman Sahası Seviyesi
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von AkinUzgul: „Ben genç yetistirirken bir yetenegini en son yapmiyorum. 850 900 arasi birakiyorum diger yetenegini gelistiriyorum. Sonra tek tek 990 yapiyorum“ Niye“ Daha verimli
-
FİKİRTEPEE SK SATILIK TÜM KADRO
BeitragZitat von MustiSRSY: „Ol için bütçen nedir“ Ol aldim az evvel abi.
-
G Ü N C E L !
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von aaasss: „Zitat von AkinUzgul: „Hatirlamiyorum ama eskilerdenim bende :D“ Oyun profilinde yaziyordur hocamm :)“ Bu benim kaçinci hesabim kim bilir
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragIlkokula giderken başlamıştım ilk olarak suan universite okuyorum. Çok ban yemiştim eskiden o zaman bilmiyodum kurallari abimle oyuncu veriyoduk birbirimize ertesi gün yiyoduk banı Çok hesap açıp çok ban yedim eskiden yani