Suchergebnisse
Suchergebnisse 641-660 von insgesamt 738.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHatirlamiyorum ama eskilerdenim bende
-
FİKİRTEPEE SK SATILIK TÜM KADRO
BeitragOl, Od teklif verdim abi.
-
Sözleşme
BeitragBen 6 yillik imzaliyorum 31 olduğunda bidaha 6 yillik imzaliyorum.
-
Zitat von isoavci: „Guzel gençleşmiş. Keşke param olsa da bende alsam hayırlı satışlar kardesim“ Tesekkurler
-
Özsaraç, Rýza OR 400 21 (15.000.000) Bakacak, Metin OR 385 20 (15.000.000) Çandarlı, Faruk DD 445 25 (20.000.000) Samatyalı, Fatih OD 430 23 (20.000.000) Takım Adım: Peaky Blinders Oyuncular Pazarda! İstediğim Fiyatları Verenlere Direk Veriyorum İYİ OYUNLAR
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan yaratıyor fakat salondaki bazı arkadaşlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von MustiSRSY: „Elit menacerler turnuvasına nasil katiliyoruz“ Marques 1 mayis'a kadar bu konu altinda ve forumda en aktif 7 kişiyi kendisi ekleyecekmiş turnuvaya
-
ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU
AkinUzgul - - Etkinlikler
BeitragTakım adı : Fetih1453 FC Menajer adı : Akın Üzgül Kredili turnuva mı , yoksa kredisiz mi ? : Kredili turnuvaya katılmak için yeterli kredim yok o yüzden kredisiz olana katılmak istiyorum.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan yaratıyor
-
Antreman Sahası Seviyesi
BeitragBen genç yetistirirken bir yetenegini en son yapmiyorum. 850 900 arasi birakiyorum diger yetenegini gelistiriyorum. Sonra tek tek 990 yapiyorum
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Marques: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von melekmete: „iyi akşamlar klan dostları kim nerden katılıyor...“ Istanbul/Beykoz abii :)“ Akın imzadaki gif'inde sıra 0 yazıyor , çok uğraştın mı :thumbsup:“ Ligim bitti yeni lige daha atanmadim ondan öyle yaziyodur
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von melekmete: „iyi akşamlar klan dostları kim nerden katılıyor...“ Istanbul/Beykoz abii
-
Menajer adı : Akın Üzgül 12 Nisan 2019 Cuma 20:30 Bursaspor - Trabzonspor 1-2 13 Nisan 2019 Cumartesi 16:00 Konyaspor - Sivaspor 1-1 13 Nisan 2019 Cumartesi 16:00 Rizespor - Göztepe 2-2 13 Nisan 2019 Cumartesi 19:00 Beşiktaş - Başakşehir 1-2 14 Nisan 2019 Pazar 13:30 Kayserispor - Ankaragücü 2-1 14 Nisan 2019 Pazar 16:00 Yeni Malatya - Alanyaspor 2-1 14 Nisan 2019 Pazar 16:00 Antalyaspor - Kasımpaşa 0-1 14 Nisan 2019 Pazar 19:00 Fenerbahçe - Galatasaray 1-1 15 Nisan 2019 Pazartesi 20:30 BB Erzu…
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone kötü
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragTamam. Öğrenmiş olduk
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragYeni kurulacak olan turnuvaya katilmak istiyorum