Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 738.
-
Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Gençlik ve Spor bayramında Ulu önderimizi anarak hemen akabinde Kadir gecesine kavuşmanın huzurunu doyasıya yaşamanız dileklerimle ; Bayramınız kutlu, Kadir geceniz mübarek olsun .“ Teşekkürler abi seninde kutlu ve mübarek olsun. yEyvII.gif“ "Bende bir Batman bulsam da eklesem iyiydi.“ Istediğin batman olsun abi. (Maksat gülelim :D) Ben güldümmm
-
Skorlar
BeitragŞu konunun acilen düzeltilmesinden yanayım. Insani oyundan soğutan bir durum olmuş resmen. Güçsüz takimlarin yenme olasılığı neredeyse hiç yok. Gerçekçi yanı sıfır. İlgilenirseniz seviniriz.
-
Peaky Blinders
BeitragFo 395 21 Ol 615 30 Ayrıca takimda liderlik sorunu yaşıyorum. 700 32 kaleciye karsilik liderliği olan bi kaleci takasi dusunuyorum. 1 2 yaş farki ve 10 15 güç farkina ucret alirim. Elinizde boyle bi kaleci varsa benimle iletişime geçer misinizz.
-
Peaky Blinders
BeitragFo 390 21 Ol 615 30
-
Transfer
BeitragBu oyuncularini ben neden kadroya alamiyorum. Normalde 14unde gelmeleri lazimdi. Duzeltin şunu
-
Zitat von Ahmet: „Oğuzhancım, özellikle genç oyuncuların günlük premium idmanlarında ; günlük idman gelişmeleri (+21) veya (+31.5) olarak gözüküyordu. Ayrıca gücü gelişenlerin yanında (+5) veya (+10) yazıları çıkıyordu. Bu gün bu ayrıntıların hepsi kayboldu bende çıkmıyor. Resime bakarsan görürsün. bu gün benim elemanlar hiç gelişmemiş gözüküyor. Mesela ; Aykut, Mehmet ikili mücadele antrenmanı yapıyor. Bugün kü idman puanı (+21) iikili mücadelenin yanında gözükmüyor. 24 futbolcumdan en az 5-6 s…
-
LOGO SORUNU
BeitragBenim logom da baya uzun sürdü onaylanmasi.
-
SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar
AkinUzgul - - Etkinlikler
Beitrag15.hafta Peaky Blinders 1-5 Esatpasali
-
Antreman sorunu
BeitragZitat von omergok: „Akın nasılsın abicim :)“ çok iyiyim abim sen nasılsınn
-
Antreman sorunu
Beitrag778 olmuş. Antrenman alıyolar arkadaşlar sadece eskisi gibi +6 , +9 yazmiyor sadece
-
Antreman sorunu
BeitragBenimki de +3 artmiş gözükmüyor. 775 yaziyor bi yetenegi oyuncumun buraya yaziyorum. Saat 3den sonra bidaha bakicam.
-
Güncelleme
BeitragGenc takim antrenorum 74 yasinda
-
SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar
AkinUzgul - - Etkinlikler
BeitragEn büyük Beşiktaş!
-
Genç oyuncu sorunu
BeitragZitat von Mutlu43: „Hadi bakalım şöyle 16 yaş 60 od gelsin :)“ 415 19 ol cikicak.