Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 159.

• Benutzer-Avatarbild

Yöneticiler cevap bile vermiyor artık ahh futbolcup bu hallere düşecek oyun muydu?

• Benutzer-Avatarbild

Çok haklısını hocam aynı sıkıntı bende de var bıraktım oyunu ama arada bir girip bakıyorum foruma yapıcam birşey yok. Oyun düzelmiyor. İyi günler. -Rookie FC

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

BerkayGuler_ - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Button57: „suan kusura bakma demek bisey gelmiyor elimden, para yatardim sizlere. hergün konusuruyorum hata nerde, nerden kaynakmis bulamadilar, ugrasiyorlar.“Abi bizi amatöre atasanız tekrar bile başlamaya razıyım

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Ben oyunu bırakıyorum artık severek oynadığım oyunu üzülerek bırakıyorum

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Button57: „Zitat von LotusCas: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Button57: „sen haric digerleri atanmis galiba... takip deyim senin takimi arada bir girip bakiyorum“Bir gelişme yok mu abi çok sıkıldım artık“ aynı ligden birlikte çıktık bende atanamıyorum“ sizin menejer adiniz ? berkay sözüm var karsilicam sizin sararlari“Uğraşıysun bizim için çok sağol adem abi

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Bir ay oldu artık çok sıkıldık ligden çıkmaz olaydık

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Amatörden başlarım yeter ki siz lige atayın beni artık

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Button57: „sen haric digerleri atanmis galiba... takip deyim senin takimi arada bir girip bakiyorum“Bir gelişme yok mu abi çok sıkıldım artık

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu kovma

BerkayGuler_ - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Yavuzkls: „Arkadaşlar kadromda istemediğim 3.4 tane oyuncu var. Onları nasıl kovabilirim?“Kadro kısmına girdikten sonra kontrat a basıp en sağda çarpı işaretine bas ve tazminat ödeyerek kovabilirsin“ Eyvallah çok sagolasin :)“Rica ederim hocam iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu kovma

BerkayGuler_ - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Arkadaşlar kadromda istemediğim 3.4 tane oyuncu var. Onları nasıl kovabilirim?“Kadro kısmına girdikten sonra kontrat a basıp en sağda çarpı işaretine bas ve tazminat ödeyerek kovabilirsin

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von MustiSRSY: „İkisine 3m nasıl“Tek fiyat 3 şuan pazardaki değerleri

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Button57: „sen haric digerleri atanmis galiba... takip deyim senin takimi arada bir girip bakiyorum“Tamamdır adem abi sağolasın

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Button57: „Telefondan belirli hatalar mevcut diye acikladik. Bügün bi kac yeni ligler acilmis, katilmiyanlar varmi ?“Bende henüz hiçbir lige atanmadınız yazıyor ligsiz gözüküyorum

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von usta61: „Zitat von Button57: „Yarin düzenleme bekliyoruz. Takipde Kalin lütfen“ Benim takımda da sakatlık sorunu var bi günde 3 tane aynı sakatlığı olan kimi düzeliyor kimi düzelmiyor. Büfe kısmında hala yarısı yok. Hatalar yüzünden hep ligde sorun yaşıyorum hemde daha önce kupa kaybettim bu yüzden. Onları geçtim de artık şu sakatlık sorunu hiç olmasa :(“Hatalar can sıkıyor. Oynama isteğim kalmadı. Hala ligim yok

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

BerkayGuler_ - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von xOxyGeNx: „Benimde kadro dolana kadar yaptigim gucsuz transferler geldi 300 luk kaleci kadro dolu diye gelmedi o kadar sorumsuz ilgisiz bir forum ve oyun ki yetkili birisi cikip kesin bir aciklama yapmadi bile“Hocam açıkladık işte pek birşey bekleme yani durum böyle

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von tayfa1646: „normalde ligim 3 lig lige atanması için bekliyor yazısı var ama pazarda oyuncu yok amatörde gibi takım bu sıkıntıyı yasıyanlar varmı“Seninle durumumuz aynı hocam

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Beni amatöre düşürdüler galiba pazarda sadece amatördeki oyuncular gözüküyor

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Bende hala durum aynı

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Beitrag

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Oyunda simdiden pes edicekseniz oyunu oynamaniza gerek yok bu oyun sabir oyunudur yillarini vermen lazim bu kadar cabuk pes etmek elinize birsey hecirmez bu kadar bedaga kredi veriliuor ya verilmeseydi? Adamlar oyun icin ne kadar ugrasiyorlar emek veriyorlar ama insanlar su oyuna az biraz emegi cok goruyor“Kullandığımız herşeyin bedava olduğunu nerden biliyorsun?

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Beitrag

Yapıcak birşey yok zaten bende bırakıcam