Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 159.

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

BerkayGuler_ - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Şuanlık öyle gözüküyor

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

BerkayGuler_ - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Yandı yani premium u daha önce yapman lazımdı

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

BerkayGuler_ - - Oyun Hatalari

Beitrag

2-3 gün daha bekliyeceğim olmazsa bırakıcam hatalardan bıktık

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Aynen 10 seviye olmadı hepsi

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Gelişme var mı hocam 15 gündür maç yapamıyoruz

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

BerkayGuler_ - - Klanlar

Beitrag

Herkese iyi oyunlar arkadaşlar iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Radyo istasyonu

BerkayGuler_ - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Ozdil44: „Zitat von BerkayGuler_: „Benim 2. Ligde olmam gerekiyordu basmayı bekliyordum Amatör e düştüm :D“ o nasil oldu ya“Bırakıcam oyunu ben artık çok sıkıldım 1 ay oldu artık

• Benutzer-Avatarbild

Radyo istasyonu

BerkayGuler_ - - Futbolcup TR

Beitrag

Benim 2. Ligde olmam gerekiyordu basmayı bekliyordum Amatör e düştüm

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von juninho123: „hocam sen hiç aç kalmadın heralde :)) 850 m nedir ya“Kimse almıyor zaten

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Zitat von BerkayGuler_: „Bizim liglerimizi tamamen silmişsiniz o yüzden amatörden başlıyacağız ve Transfer pazarında amatör de bulunan Futbolcular gözüküyor Hatalar bitmiyor :)“üst ligdekiler saten transfermarkt da amatördekileri görebilliyor.. üst ligden tüm alt ligi görebillirsiniz, sadece 2 üst lig görebillirsiniz.“Benim 2. Ligdeyim altımda sadece amatör 1 leri görüyorum hocam yani üatü göremiyorum

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Ben 3. Ligi 1. Bitirdim fakat yükselmemiştim. Şuan 2. Ligde olmam gerekiyor Rookie FC

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Bizim liglerimizi tamamen silmişsiniz o yüzden amatörden başlıyacağız ve Transfer pazarında amatör de bulunan Futbolcular gözüküyor Hatalar bitmiyor

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Şevket: „Hayırlı olsun arkadaşlar sevindim sizin için“Teşekkür ederim hocam

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Button57: „Yarin düzenleme bekliyoruz. Takipde Kalin lütfen“Teşekkür ederiz Adem abi

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Umut1996: „arkadaslar bizde almanlardan bilgi bekliyoruz.. oyun 3.ayda acildi hatalar olmazi gayet normal, sabrederseniz oyun daha iyi yerlere gelcek ama siz billirsiniz, biz hic kimseyi oynasin diye sorlamiyoruz, bizde sizi anliyoruz ama beklemekden baska cagremiz yok. hata bi düzelsin gerisine bakariz. “Zararımızı karşılarsınız artık

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von deluxhe: „Çözüm bulabilecekler mi bilmiyorum ama yapamamaları durumunda ligden 6 kişi mi çıkacak yoksa sadece 3 kişi mi eğer 3 kişi olursa muhtemelen ben çıkamam bu durumda daha fazla bu oyunu oynayacağımı zannetmiyorum umarım çözerler.Bu gidişle zaten 35 gün zarar ettik üstüne aynı ligi tekrarlayacak olmak bana koyar açıkçası.“Ne yazıl ki şu hatalar yüzünden oyunu bırakıoyr olmasak

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von deluxhe: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Umut1996: „sabir lazim ol diyince 2 dakikalik is degil :)“ Yeni aldığımız oyuncular ayaklarına top değmeden 1 yaş yaşlanacaklar:)) maç olmadığı için stad gelirleri de olmuyor kim bu zararımızı karşılayacak:))“3-4 gün daha bekleriö zaten 1 ayımı boş geçiremem. Çok haklısın kimsenin zararını karşılamazlar“ sorun sadece oda değil asistanlarıda kursa yollayamıyoruz 9 seviyede kaldılar oyuncular daha yavaş gelişiyor mecburen.…

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Umut1996: „sabir lazim ol diyince 2 dakikalik is degil :)“ Yeni aldığımız oyuncular ayaklarına top değmeden 1 yaş yaşlanacaklar:)) maç olmadığı için stad gelirleri de olmuyor kim bu zararımızı karşılayacak:))“3-4 gün daha bekleriö zaten 1 ayımı boş geçiremem. Çok haklısın kimsenin zararını karşılamazlar“ En yakın 12.13 gün sonra bitiyor lig. Yanı en az 13 gün daha kurulmaz bence yeni lig.“En azından sorunu çözsünler . A…

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Umut1996: „sabir lazim ol diyince 2 dakikalik is degil :)“ Yeni aldığımız oyuncular ayaklarına top değmeden 1 yaş yaşlanacaklar:)) maç olmadığı için stad gelirleri de olmuyor kim bu zararımızı karşılayacak:))“3-4 gün daha bekleriö zaten 1 ayımı boş geçiremem. Çok haklısın kimsenin zararını karşılamazlar

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig

BerkayGuler_ - - Turnuvalar

Beitrag

Kapandı turnuva olmayacak hocam işte