Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 159.
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Yavuzkls: „Zitat von BerkayGuler_: „Uzun bir süre maç yapmayacağız da ne demek saçmalık 1 sezon boş gidecek kötü yani :(“ Aynen saçmalık ama bekledi adamlar. Eğer el atmazlarsa 30.35 gün oynamayacaksin“1 ay beklemem ben zaten
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragUzun bir süre maç yapmayacağız da ne demek saçmalık 1 sezon boş gidecek kötü yani
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Umut1996: „Zitat von BerkayGuler_: „Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti“ bu hata ile ilgilenicez.“Tamamdır hocam teşekkür ederiz:)
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Akif: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Akif: „Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz :D“Ben maç oynayamıyorum :D“ Hadi ya kotuymus. Bide ilk 4 26 maç yapmış puan almış gorunuyor diğerleri 0“Aynen acilen çözüm lazım
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Akif: „Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz :D“Ben maç oynayamıyorum
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragSpor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
BeitragAyıp ama başvuruyorsun takip etmiyorsun ya. Neyse hocam boşver değmez bunlara. İyi oyunlar sana.
-
BeitragZitat von omergok: „Yani inanılmaz birşey ya . Ya kardeşim bayram turnuvası kurduk dostlara destek için zorlana insan topladım turnuva için 1 kişi yüzünden iptal oldu yani verdiğimiz emek var yazık günah cidden .“Para çöpe gitmedi dimi
-
Genç Defans 300 DI 20 yaş
BerkayGuler_ - - Satılık
BeitragKonu kilit
-
Mobil Uygulama
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Dediğin gibi bununla ilgili düşünceler var ancak öncelik hataları düzeltmek onlar yapıldıktan sonra buna da adim atacaktirlar“ arkadas herseyi aciklamic ayrica almanya da bu uygulama var orda günceleme olacak onunla beraber gelirmi bilmiyorum suan ama biraz zaman alicaktir eger gelirse :)“Nisan ayında 1-2 aya uygulama çıkacak dediniz Bizde bekliyoruz halaz. Bilgisayarım olmadığı için çok zorlanıyorum
-
Genç Defans 300 DI 20 yaş
BerkayGuler_ - - Satılık
Beitrag300 DI 20 yaşında 45m fiyatıdır alıcısına şimdiden hayırlı olsun Rookie FC
-
Stadyum
BeitragZitat von BahriYavuz: „Stadyum inşaat halinde. Stadyum inşaatı bitiş süresi 417 Gün(ler) Bu da benimki Oyuna göre 417 hafta. 1 yılı biraz aşkın süre oyuna göre ise 8 yıl sdkgksdgks“Süreler sence de fazla değil mi?
-
BeitragTeşekkür ederim hocam
-
BeitragTamamdır hocam hayırlı geceler
-
BeitragKazanmışım Şanslı günüm
-
BeitragBenim ismimi yazmamışsın kayıta
-
BeitragTakım Adı : Rookie FC Menajer Adı : BerkayGuler_ Turnuvaya katılmak isterim
-
Elit Menajerler Klanı
BerkayGuler_ - - Klanlar
BeitragHayırlı akşamlar arkadaşlar Herkese iyi oyunlar
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BerkayGuler_ - - Sohbet
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence :D“ Bak bak bakkk.Sen de mi Brütüs. :D“ O zaman en hızlı ben davranmışım :)Pazarlığı biz bi…
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BerkayGuler_ - - Sohbet
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence