Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 159.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

BerkayGuler_ - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von BerkayGuler_: „Uzun bir süre maç yapmayacağız da ne demek saçmalık 1 sezon boş gidecek kötü yani :(“ Aynen saçmalık ama bekledi adamlar. Eğer el atmazlarsa 30.35 gün oynamayacaksin“1 ay beklemem ben zaten

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Uzun bir süre maç yapmayacağız da ne demek saçmalık 1 sezon boş gidecek kötü yani

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Zitat von BerkayGuler_: „Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti“ bu hata ile ilgilenicez.“Tamamdır hocam teşekkür ederiz:)

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Akif: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Akif: „Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz :D“Ben maç oynayamıyorum :D“ Hadi ya kotuymus. Bide ilk 4 26 maç yapmış puan almış gorunuyor diğerleri 0“Aynen acilen çözüm lazım

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Akif: „Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz :D“Ben maç oynayamıyorum

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig

BerkayGuler_ - - Turnuvalar

Beitrag

Ayıp ama başvuruyorsun takip etmiyorsun ya. Neyse hocam boşver değmez bunlara. İyi oyunlar sana.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von omergok: „Yani inanılmaz birşey ya . Ya kardeşim bayram turnuvası kurduk dostlara destek için zorlana insan topladım turnuva için 1 kişi yüzünden iptal oldu yani verdiğimiz emek var yazık günah cidden .“Para çöpe gitmedi dimi

• Benutzer-Avatarbild

Genç Defans 300 DI 20 yaş

BerkayGuler_ - - Satılık

Beitrag

Konu kilit

• Benutzer-Avatarbild

Mobil Uygulama

BerkayGuler_ - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Dediğin gibi bununla ilgili düşünceler var ancak öncelik hataları düzeltmek onlar yapıldıktan sonra buna da adim atacaktirlar“ arkadas herseyi aciklamic ayrica almanya da bu uygulama var orda günceleme olacak onunla beraber gelirmi bilmiyorum suan ama biraz zaman alicaktir eger gelirse :)“Nisan ayında 1-2 aya uygulama çıkacak dediniz Bizde bekliyoruz halaz. Bilgisayarım olmadığı için çok zorlanıyorum

• Benutzer-Avatarbild

Genç Defans 300 DI 20 yaş

BerkayGuler_ - - Satılık

Beitrag

300 DI 20 yaşında 45m fiyatıdır alıcısına şimdiden hayırlı olsun Rookie FC

• Benutzer-Avatarbild

Stadyum

BerkayGuler_ - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von BahriYavuz: „Stadyum inşaat halinde. Stadyum inşaatı bitiş süresi 417 Gün(ler) Bu da benimki Oyuna göre 417 hafta. 1 yılı biraz aşkın süre oyuna göre ise 8 yıl sdkgksdgks“Süreler sence de fazla değil mi?

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Teşekkür ederim hocam

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Tamamdır hocam hayırlı geceler

• Benutzer-Avatarbild

Kazanmışım Şanslı günüm

• Benutzer-Avatarbild

Benim ismimi yazmamışsın kayıta

• Benutzer-Avatarbild

Takım Adı : Rookie FC Menajer Adı : BerkayGuler_ Turnuvaya katılmak isterim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

BerkayGuler_ - - Klanlar

Beitrag

Hayırlı akşamlar arkadaşlar Herkese iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence :D“ Bak bak bakkk.Sen de mi Brütüs. :D“ O zaman en hızlı ben davranmışım :)Pazarlığı biz bi…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence