Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 159.
-
Elit Menajerler Klanı
BerkayGuler_ - - Klanlar
BeitragHoşbulduk hayırlı akşamlar
-
Elit Menajerler Klanı
BerkayGuler_ - - Klanlar
BeitragMenajer adı: BerkayGuler_ Kulüp Adı: Rookie Fc Klana katılmaktan şeref duyarım
-
büfe yarisi yine yok
BeitragZitat von ercanmzl: „Bende cep tlf. giriyorum bufenin yarısı hiç çıkmıyor.“Oyundan çıkıp girince düzeliyor
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BerkayGuler_ - - Sohbet
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Şevket: „Zitat von BerkayGuler_: „Bende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?“ Temmuz başı ise 370 gücünde olur level kaç“Asistan 10 level hocam“ Level 10 sa 370 geçer“İnşallah geçerl
-
BerkayGuler_ - - Sohbet
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von BerkayGuler_: „Bende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?“ Temmuz başı ise 370 gücünde olur level kaç“Asistan 10 level hocam
-
BerkayGuler_ - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von BerkayGuler_: „Bende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?“ Seninkide çok iyi gerçekten, ben böyle bir oyuncu bana gelseydi direk verirdim kredili antreman bana soracak olursan ver, gerçekten çok iyi oyuncu, sürekli preli ant verseymişsin transfer pazarının açık ara en gözde oyuncularından biri olurmuş“Keşke daha önce fark etseydim
-
BerkayGuler_ - - Sohbet
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Bende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?“Gözbebeğim o İyi paraya alıcısını bulur inşallah
-
BerkayGuler_ - - Sohbet
BeitragBende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?
-
255 Forvet 26 yaşında
BerkayGuler_ - - Satılık
BeitragKonu Kilit
-
Stad Farkı
Beitragİlk önce ayakta olanları bastın mı acaba? Yoksa direkt koltuk mu bastın?
-
255 Forvet 26 yaşında
BerkayGuler_ - - Satılık
Beitrag255 Forvet 26 yaşında 25 m istiyorum pazarlık payı yapabiliriz
-
Ev bonusu
BeitragEskiden yetiyordu 95 üstü ya da ben öyle hatırlıyorum galiba
-
Ev bonusu
BeitragHalkla iliskilerin %95 in üstünde olması gerekir. Bunu arttırmak için bağış vb etkinlikler yapabilirsin. İyi oyunlar
-
ÇARŞI33 - 56.000.000 € TURNUVA
BeitragMenajer Adım: BerkayGuler_ Takım Adı: Rookie Fc