Suchergebnisse
Suchergebnisse 481-497 von insgesamt 497.
-
#4 Fut Time News
BeitragSTR-4---T_qshnsar.png
-
#4 Fut Time News
BeitragSTR-3---A_qshnsah.png
-
#4 Fut Time News
BeitragSTR-2---1_qshnssq.png
-
#4 Fut Time News
BeitragSTR-1--1-_qshnssa.png
-
#4 Fut Time News
BeitragSTR-0---O_qshnsss.png
-
#4 Fut Time News
BeitragWitamy w czwartym wydaniu miesięcznika FUT TIME NEWS Podobnie jak poprzednio trójka redaktorów(Heterokrates,woooojtaaaas oraz Olo96) poświęciła swój czas aby przedstawić wam najciekawsze informacje i wydarzenia ze świata FutbolCup! Serdecznie zapraszamy do lektury oraz czekamy na wasze opinie w dziale Dyskusji! Pozdrawiamy!
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Olo96 - - Bar sportowy
BeitragNiestety nie dałem rady Myślałem że będę miał przerwę około 15 i zdążę uzupełnić typy Trudno, u mnie to normalne że czasu czasem braknie
-
Gazetka Fut Time News - dyskusje
BeitragPanowie i Panie rozpoczynamy prace nad drugim numerem gazetki Bylibyśmy bardzo wdzięczni za sugestie co chcielibyście zobaczyć w drugim wydaniu gazetki Serdecznie zapraszamy do współpracy stowarzyszenia które chciałaby opisać swoje wewnętrzne wydarzenia bądź też opisać krótko swoje stowarzyszenie i zachęcić do dołączenia do takowego
-
Turniej Symulacyjny BTF - G-8
BeitragNewell’s Old Boys 2:3 BuenosAmarenoS BuenosAmarenoS 1:0 Newell's Old Boys BuenosAmarenoS 1:0 Ajax ZwD Ajax ZwD 1:1 BuenosAmarenoS Kolonia City 0:2 BuenosAmarenoS BuenosAmarenoS 2:0 Kolonia City FC RYBNIK FULL 1:1 BuenosAmarenoS BuenosAmarenoS 0:2 FC RYBNIK FULL BuenosAmarenoS 3:1 Real Madrid Real Madrid 0:2 BuenosAmarenoS RWKS Sparta 0:3 BuenosAmarenoS BuenosAmarenoS 5:0 RWKS Sparta
-
Pytanie/zadanie konkursowe: Witamy nowy rok 2019, jakie są twoje cele na najbliższe 365 dni na FutbolCup? - Zbudować odpowiednio silną drużynę aby w przyszłości była tak rozpoznawalna jak moja drużyna na "starym serwerze" KS Iskra Jawornik Polski - Zdobywać puchary uzupełniać gablotę może to nie cel ale na koniec.. - służyć pomocą mniej doświadczonym ! Pozdrawiam Olo96!
-
Okno transferowe ile trwa
Olo96 - - Pytania i pomoc
BeitragZitat von ZbigBrekStoslawski: „Mam dzień drugi sezonu, i nadal nie wiem czy "do" liczy się łącznie z tym 2 dniem czy tylko pierwszego dnia mogę coś kupic“ w 2 dzień można jeszcze kupować do północy
-
Nasze kluby
Olo96 - - Bar sportowy
Beitragszmulik - KS Iskra Jawornik Polski od dziś zmiana Olo96 - BuenoSamarenoS taka zamiana