Suchergebnisse

Suchergebnisse 481-497 von insgesamt 497.

• Benutzer-Avatarbild

#4 Fut Time News

Olo96 - - Archiwum

Beitrag

STR-4---T_qshnsar.png

• Benutzer-Avatarbild

#4 Fut Time News

Olo96 - - Archiwum

Beitrag

STR-3---A_qshnsah.png

• Benutzer-Avatarbild

#4 Fut Time News

Olo96 - - Archiwum

Beitrag

STR-2---1_qshnssq.png

• Benutzer-Avatarbild

#4 Fut Time News

Olo96 - - Archiwum

Beitrag

STR-1--1-_qshnssa.png

• Benutzer-Avatarbild

#4 Fut Time News

Olo96 - - Archiwum

Beitrag

STR-0---O_qshnsss.png

• Benutzer-Avatarbild

#4 Fut Time News

Olo96 - - Archiwum

Beitrag

Witamy w czwartym wydaniu miesięcznika FUT TIME NEWS Podobnie jak poprzednio trójka redaktorów(Heterokrates,woooojtaaaas oraz Olo96) poświęciła swój czas aby przedstawić wam najciekawsze informacje i wydarzenia ze świata FutbolCup! Serdecznie zapraszamy do lektury oraz czekamy na wasze opinie w dziale Dyskusji! Pozdrawiamy!

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Olo96 - - Bar sportowy

Beitrag

Niestety nie dałem rady Myślałem że będę miał przerwę około 15 i zdążę uzupełnić typy Trudno, u mnie to normalne że czasu czasem braknie

• Benutzer-Avatarbild

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak zaciętej rywalizacji. Oby w finale było jeszcze więcej emocji Do zobaczenia w finale i powodzenia wszystkim !

• Benutzer-Avatarbild

Turniej grupy A zostanie utworzony 10.03 w okolicach godziny 14 wtedy też rozesle zaproszenia wraz z hasłem Informacje można zanotowac w oficjalnym poście turnieju

• Benutzer-Avatarbild

Gazetka Fut Time News - dyskusje

Olo96 - - FUTBOLCUP I ŚWIAT

Beitrag

Panowie i Panie rozpoczynamy prace nad drugim numerem gazetki Bylibyśmy bardzo wdzięczni za sugestie co chcielibyście zobaczyć w drugim wydaniu gazetki Serdecznie zapraszamy do współpracy stowarzyszenia które chciałaby opisać swoje wewnętrzne wydarzenia bądź też opisać krótko swoje stowarzyszenie i zachęcić do dołączenia do takowego

• Benutzer-Avatarbild

Turniej Symulacyjny BTF - G-8

Olo96 - - Turnieje symulacyjne

Beitrag

Newell’s Old Boys 2:3 BuenosAmarenoS BuenosAmarenoS 1:0 Newell's Old Boys BuenosAmarenoS 1:0 Ajax ZwD Ajax ZwD 1:1 BuenosAmarenoS Kolonia City 0:2 BuenosAmarenoS BuenosAmarenoS 2:0 Kolonia City FC RYBNIK FULL 1:1 BuenosAmarenoS BuenosAmarenoS 0:2 FC RYBNIK FULL BuenosAmarenoS 3:1 Real Madrid Real Madrid 0:2 BuenosAmarenoS RWKS Sparta 0:3 BuenosAmarenoS BuenosAmarenoS 5:0 RWKS Sparta

• Benutzer-Avatarbild

Pytanie/zadanie konkursowe: Witamy nowy rok 2019, jakie są twoje cele na najbliższe 365 dni na FutbolCup? - Zbudować odpowiednio silną drużynę aby w przyszłości była tak rozpoznawalna jak moja drużyna na "starym serwerze" KS Iskra Jawornik Polski - Zdobywać puchary uzupełniać gablotę może to nie cel ale na koniec.. - służyć pomocą mniej doświadczonym ! Pozdrawiam Olo96!

• Benutzer-Avatarbild

Okno transferowe ile trwa

Olo96 - - Pytania i pomoc

Beitrag

Zitat von ZbigBrekStoslawski: „Mam dzień drugi sezonu, i nadal nie wiem czy "do" liczy się łącznie z tym 2 dniem czy tylko pierwszego dnia mogę coś kupic“ w 2 dzień można jeszcze kupować do północy

• Benutzer-Avatarbild

Szansa jest zawsze Miejmy nadzieję ze nasi reprezentanci nic nie spier..dzielą i będziemy cieszyć się z możliwości obejrzenia własnej reprezentacji na mistrzostwach !

• Benutzer-Avatarbild

Zdecydowanie życzę aby to coś w końcu "zaskoczyło" w Manchesterze United i żeby pojawiły się wyniki ! Osobiście życzę sobie dobrej propozycji powrotu do amatorskiej piłki kopanej ;P Życzę też rozwoju FutbolCup ! :D

• Benutzer-Avatarbild

wybierając pomiędzy Modriciem a Ronaldo bo wg mnie to Ci dwaj piłkarze byli najlepsi w tym roku mówię i wybieram Modricia. Kreator gry, dzięki niemu reprezentacja Chorwacji osiągnęła sukces na Mistrzostwach Świata.

• Benutzer-Avatarbild

Nasze kluby

Olo96 - - Bar sportowy

Beitrag

szmulik - KS Iskra Jawornik Polski od dziś zmiana Olo96 - BuenoSamarenoS taka zamiana