Suchergebnisse

Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 227.

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Yaş Atlama Tarihleri

OZWOLF97 - - Oyun

Beitrag

Yeni oyuncu yaş atlama tarihleri güncellemesini merakla bekliyoruz

• Benutzer-Avatarbild

Anadolu Selçukluspor Alt Yapı

OZWOLF97 - - Genç Oyuncu

Beitrag

Diliçikik, Aykan OL 240 (+10) 17 21.01.2020 Bölükbasi, Ragýp DI 180 (+10) 17 01.02.2020 Baykus, Ali DI 330 (+5) 18 22.12.2019 Engin, Gökalp OD 90 16 06.03.2020 Orgen, Lemi FO 185 (+5)18 05.02.2020 Devrim, Tarýk DD 320 18 26.12.2019

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı Arıyorum

OZWOLF97 - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Hazırlık maçı buldum teşekkür ederim destek olanlara

• Benutzer-Avatarbild

Kadroya geç eklenen oyuncu

OZWOLF97 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Bende anlayamadım gerçekten bu nedenle buraya konu açtım yaptığınız bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu sorunu

OZWOLF97 - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von alemdarpasa: „bana 16 yas 50 dd geldi iyimi kötümü en iyi kac gelıor genc oyunu bırakmıstım yıllardır gırmıordumda :d“ yaşı iyi güç olarak da en fazla 70 güç geliyor olması lazım kötü oyuncu değil bence hocam

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı Arıyorum

Beitrag

Zitat von alemdarpasa: „bende eskı takımıma gerı dondum 26 k seyırcım warda ekonomım cok kotu hazırlık macı lazım“ hocam ben bir takımla anlaştım ama size önerim buraya konu açın ya da oyun sohbet kısmından yazın birçok takım hazırlık maçı arıyor illaki yardımcı olan olur. Kusura bakmayın ben yardımcı olamadım. Hakkınızı helal edin

• Benutzer-Avatarbild

Kadroya geç eklenen oyuncu

OZWOLF97 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Selamunaleykum arkadaşlar Geçenlerde bir oyuncu transfer etmiştim oyuncuyu transfer ettiğim takımda oyuncu bana gelmiş gözüküyordu ama bana 1 ya da 1,5 hafta sonra geldi oyuncu. Nedenini anlayamadım

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

OZWOLF97 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von oziboz: „Zitat von OZWOLF97: „Zitat von oziboz: „gençlerin gençlikten çıkmasını bekliyorum süre dolmadan bende prim alayım “ Hayırlısı olsun kardeşim antrenmanları kaçırma aman :)“ yok kaçırmam prem. antreman veriyorum. asistan 9 du gençler düşük geldi biraz. şimdi asistan 10 oldu yeni gençleri beklicez Mutlu43 hocam senin bu bekleyişinin sonuda hayırlı biter inşl. istediğin gibi gelir.“ Hayırlısı olsun inşallah herkese istediği gibi genç oyuncular gelir

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Zitat von oziboz: „gençlerin gençlikten çıkmasını bekliyorum süre dolmadan bende prim alayım “ Hayırlısı olsun kardeşim antrenmanları kaçırma aman

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı Arıyorum

Beitrag

Yardımcı olabilecek bir takım yok mu

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Zitat von oziboz: „Zitat von OZWOLF97: „bana da bugün od 70 16 geldi :)“ Ulu orta yerde söylemeyin bunları. Olan var olmayan var. Nazar değmesin... Maaşallah “ bu genç oyuncu konusunda en güzel şey biraz sabır ve beklemek. İnşallah sana da böyle güçlü genç oyuncular gelir kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı Arıyorum

Beitrag

Sürekli hazırlık maçı yapabileceğim bir takım arıyorum. Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde centilmence maçların oynanmasını temenni ediyorum.Stadı yüksek kapasiteli ya da düşük kapasiteli ikisi de olabilir.

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

bana da bugün od 70 16 geldi

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 13. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

OZWOLF97 - - Etkinlikler

Beitrag

29.11.2019 20:30 Gençlerbirliği 0-2 Yeni Malatyaspor 30.11.2019 15:00 Sivasspor 2-1 Kasımpaşa 15:00 Çaykur Rizespor 0-1 Konyaspor 17:30 Alanyaspor 1-0 Ankaragücü 20:00 Göztepe 0-2 Fenerbahçe 01.12.2019 14:00 Gaziantepspor 1-2 Denizlispor 16:30 Başakşehir 2-0 Antalyaspor 19:00 Trabzonspor 1-1 Galatasaray 02.12.2019 20:00 Beşiktaş 2-0 Kayserispor Takım adı : Anadolu Selçukluspor 1955 Menajer adı : Manager Tarık

• Benutzer-Avatarbild

Yetişen Alır ( Satılıklar )

OZWOLF97 - - Satılık

Beitrag

Selamunaleyküm arkadaşlar. Satabileceğim tüm oyuncuları 02.12.2019 tarihinde transfer pazarına çıkaracağım. Oyuncu güç ve yaşları şu şekildedir : Ikizer, Ayhan DI 525 31 Lincar, Cicero OD 505 29 Dolutas, Kenan OR 540 30 Ugurlu, Yaman OL 515 30 Sancakli, Egemen OH 490 31 Jardot, Alou DD 475 28 Kavur, Harun DI 515 29 Akin, Kaya FO 520 31 Tekliflerinizi bekliyorum. Oyunculara gelen en yüksek tekliflere satılacaktır.Daha detaylı bilgi almak için oyundan mesaj atabilirsiniz. TAKIM ADI : Anadolu Selçu…

• Benutzer-Avatarbild

Bilgi Almak İstiyorum

OZWOLF97 - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Selamunaleyküm arkadaşlar. Bir sorum olacak. Forum Aktif Üyeler Turnuvasına seçildiğim belirtildi. Ancak biraz öncesince başka turnuvaya girmiştim. Bu turnuvalara seçilen kişilerin ne zaman duyurulacağı ve şifrelerin ne zaman dağıtılacağı ile ilgili bir bilgilendirme yapıldı mı.

• Benutzer-Avatarbild

OD 555 30 Satılık

OZWOLF97 - - Satılık

Beitrag

Oyuncu transfer pazarındadır. Tekliflerinizi bekliyorum. Takım adı : Anadolu Selçukluspor 1955 Menajer adı : Manager Tarık Lig : Spor Toto Süper Lig 3

• Benutzer-Avatarbild

ACİL SATILIK

OZWOLF97 - - Satılık

Beitrag

DI 475 25 OR 535 30 OR 500 27 Acil satılıktır. Oyuncular transfer pazarındadır. Tekliflerinizi bekliyorum. Takım adı : Anadolu Selçukluspor 1955 Menajer adı : Manager Tarık

• Benutzer-Avatarbild

07.11.2019 tarihi itibariyle Mandirali, Menderes OR 380 19 olarak gençlikten çıkmıştır. Takım adı : Anadolu Selçukluspor 1955 Menajer adı : Manager Tarık

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi

OZWOLF97 - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.