Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-50 von insgesamt 50.
-
Konkurs - NoName
CaniLuj - - Bar sportowy
BeitragRównież poza regulaminem sobie obstawie 103
-
Świąteczna gorączka - dyskusje
CaniLuj - - Bar sportowy
BeitragJa zanim przystapilem do konkursu wolałem sprawę przedyskutować w grze z organizatorem żeby nie było niejasności i niestety zabrakło Mi 1 dnia do końca ligi żebym mógł wystartować. Ale trudno w depresję przecież nie wpadnę
-
Jaki To Junior
CaniLuj - - Bar sportowy
BeitragDP 40Q 17 LAT N 45Q 17 LAT OZ 50Q 18 LAT
-
Jaki To Junior
CaniLuj - - Bar sportowy
BeitragCiekawe o której wyniki mam nadzieję że się komuś udało(oby mi)
-
Gra - jakich znasz obrońców
Beitrag1. Paolo Maldini 2. Tony Adams 3. Tomasz Łapiński 4. Fabio Cannavaro 5. Javier Zanetti 6. Alessandro Nesta 7. Lothar Matthaeus 8. Sergio Ramos 9. Marco Materazzi 10. Jaap Stam 11. Carles Puyol 12. Laurent Koscielny 13. Virgil van Dijk 14. Giorgio Chiellini 15. Leonardo Bonucci 16. Jamie Carragher 17. Kolo Toure 18. Marcelo 19. Nemanja Vidic 20. Liliam Thuram 21. Rio Ferdinand 22. Mats Hummels 23. Fernando Hierro 24. Laurent Blanc 25. Roberto Carlos 26. Cafu 27. Frank de Boer 28. Gary Neville 29.…
-
Jaki To Junior
CaniLuj - - Bar sportowy
BeitragPP 35 Q 17 PP 45 Q 18 N 45 Q 17
-
1. Janusz / LKS Ursus Dachnów2 .2.Barmanik / Rings3. 3.dmix1996 / FC Bartodzieje. 4. Mahon / menele mahonka 5. Jarosław / Old Squad Żory 6. Donigi / WC Reda 7.Dagmarina / FC Cyganka 8. loleek / Fopa i Nietakt 9. Tańczący z wilkami / FC KOXY 10. rafal74 / Everton 11.heman / WKS Jeziorki 12.Robin Lipski / RTS 1910 WIDZEW ŁÓDŻ 13. CaniLuj / Palące Laczki
-
Automatyczne wylogowywanie
BeitragJak dla mnie (starego gracza) to aplikacja jest nieczytelna oraz niekompletna i mimo że fakt czekałem na nią z niecierpliwością na pewno nie zostanę zmuszony do korzystania z niej(a według mnie jest źle skonstruowana) Wolał bym męczyć się z tym problemem co teraz występuje bądź kupię sobie jakiegoś gruchota laptopa za 300zl
-
BeitragNie posiadam tabletu więc nie sprawdzę może inni użytkownicy będą mogli sprawdzić
-
BeitragNa początku powiem że gram w futbolcup.pl na telefonie przez przeglądarkę(nie aplikacje)(komputera też nie posiadam :)) Witam od wczoraj 22.11.2019 w godzinach wieczornych zastał mnie niespodziewany problem. Po zalogowaniu się do gry i używaniu różnych opcji interfejsu (tj. Tabela, rynek transferowy, szperacz itd.) nie ma reguły w co wejdę zostaje automatycznie wylogowany. Przenosi mnie spowrotem do strony logowania. Po chwili ponownego logowania i używania gry (1 sekunda - 1 minuta) problem się…