Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 74.

• Benutzer-Avatarbild

Tabela LIVE

VexVexowski - - Pomysły i propozycje

Beitrag

Moja propozycja polega na wprowadzeniu Tabeli z wynikami na żywo z meczów ligowych i turniejowych, na wzór popularnej strony Flashscore.pl Gracze mogliby się dowiedzieć o wynikach z innych meczów w tym samym czasie, a także jaki to ma wpływ na tabelę turniejową lub ligową, system na bieżąco będzie aktualizował ewentualne zmiany w tabeli wywołane zdobytymi golami bądź bezbramkowymi remisami

• Benutzer-Avatarbild

Statystyki meczowe

Beitrag

Propozycja polega na dodaniu możliwości wglądu do statystyk meczowych tj. Strzały, Strzały Celne, Posiadanie piłki, Żółte Kartki, Czerwone Kartki, Spalone, Faule, Przebiegnięte kilometry itp. Proponuję również rozszerzenie tabeli strzelców w danej lidze o tabelę asystentów, tabelę czystych kont, żółtych kartek i czerwonych kartek

• Benutzer-Avatarbild

Junior nie może być stary chętnych na zakup zawodników na Rynku Transferowym nigdy nie brakuje, każdy ma własne powody, dla których chciałby rozstać się z zawodnikiem, czy jest On juniorem, czy profesjonalistą

• Benutzer-Avatarbild

No a jeśli chciałbym, żeby junior miał szansę gry w innych klubach, a nie magicznie był usuwany przez system?

• Benutzer-Avatarbild

Dzień Dobry, objaśniam, na czym polega moja propozycja, a więc, Wiemy jak działa Skaut, szuka zawodnika, i jeśli znajdzie, proponuje nam jednego z nich, lecz daje nam wybór, możemy wziąć takiego zawodnika, lub nie Trener Juniorów na ten moment ,,wpycha" na siłę do zespołu zawodnika bez możliwości zdecydowania, czy chcemy mieć takiego juniora w zespole. Podsumowanie: Proponuję, żeby w przypadku Trenera Juniorów był taki sam wybór jak w przypadku Skauta

• Benutzer-Avatarbild

Faule, Kartki

VexVexowski - - Managerski kącik dyskusyjny

Beitrag

Ja w ligach i turniejach gram taktyką ostrą, lecz obserwuję, że zbyt często pojawiają się czerwone, wydaje mi się, że w rzeczywistości nie pojawia się tak często tyle czerwonych kartek

• Benutzer-Avatarbild

Druga szansa piłkarzy

Beitrag

Dzień Dobry, wytłumaczę na czym polega ta ,,Druga szansa piłkarzy" chodzi o to, żeby zawodnicy, którym: - Zakończył się kontrakt (wytłumaczę poniżej inną kwestię, jeśli chodzi o odejście piłkarza na emeryturę), Który: - Odszedł z powodu maksymalnej liczby zawodników w klubie - Został zwolniony przez Trenera i Prezesa klubu Ci zawodnicy, żeby mieli możliwość dalszej gry w innych klubach, wcześniej będąc dostępnymi graczami na Rynku Transferowym jako zawodnicy bez klubu Jeśli chodzi o piłkarzy, kt…

• Benutzer-Avatarbild

Dzień Dobry, moja propozycja polega na tym, aby pogoda w każdym meczu (symulowany, turniejowy, towarzyski, ligowy) była zsynchronizowana z pogodą, jaka ma miejsce w rzeczywistości w miejscowości Gospodarza meczu.

• Benutzer-Avatarbild

Mecze turniejowe

Beitrag

Dzień Dobry, moje propozycje są powiązane z turniejami, są następujące: 1. Zawodnicy, którzy otrzymali czerwoną kartkę w meczu turniejowym, bądź otrzymał w drugim meczu żółtą kartkę, którą dostał w meczu poprzednim, ma zawieszenie na następny mecz turniejowy, chyba, że akurat wypada ostatni mecz w grupie i drużyna nie wychodzi z grupy 2. Możliwość aktywowania bonusu domowego do ustawienia wyjściowego na meczach turniejowych o godzinie 13.

• Benutzer-Avatarbild

Dzień Dobry, mam kolejne propozycje w celu poprawy jakości FutbolCupa, może zacznę od tego drugiego zdania o ortografii, chodzi mi o dodanie Polskich znaków odnośnie nazwisk piłkarzy, a także członków personelu itp. Odnośnie przerwy w grze mam na myśli to, aby Dni Świąteczne były dniami wolnymi od meczów, jak i również rozważenie możliwości dni wolnych w część Ferii Zimowych i Letnich Urealnienie rozgrywki, tutaj mam pomysł, żeby zostały wprowadzone kondycje dla piłkarzy, a także modyfikacja kal…

• Benutzer-Avatarbild

Błąd ortograficzny w relacji meczowej

VexVexowski - - Gra

Beitrag

Chcę jeszcze dodać trzy zrzuty ekranu: Pierwszy zrzut ekranu z lewej strony: Dwa razy to samo nazwisko się pojawia Drugi zrzut ekranu (środkowy): Przed że nie ma przecinka Trzeci zrzut ekranu z prawej strony: Czy tam nie powinno być ,,Znów mamy spalonego"?

• Benutzer-Avatarbild

Błąd ortograficzny w relacji meczowej

VexVexowski - - Gra

Beitrag

Dzień Dobry, zgłaszam błąd ortograficzny w relacji meczowej, na dowód załączam zrzut ekranu, chodzi konkretnie o błąd w słowie ,,kontem" oka, kiedy powinno być ,,kątem" oka.

• Benutzer-Avatarbild

Ok dzięki tak się stało i już będę wiedział na przyszłość, dzięki

• Benutzer-Avatarbild

Dzień Dobry, sprzedałem zawodnika przed chwilą na rynku transferowym, a pieniądze z transferu nie wpłynęły na konto klubu, mimo, że w finansach widnieje kwota dochodu jaka powinna wpłynąć.

• Benutzer-Avatarbild

Dzień Dobry, mam parę propozycji jeśli chodzi o transfery itp. 1. Możliwość handlowania zawodnikami Juniorami (transfer lub wypożyczenie) 2. Każdy klub ma sekcje drugiego zespołu, juniorów i trampkarzy 3. Możliwość cyfrowego przesyłania kontroferty jeśli klub wymaga zapłaty więcej pieniędzy za gracza 4. Możliwość zastrzeżenia nr na koszulce, żeby komputer nie mógł losowo przydzielić np numeru 7 5. Możliwość wymiany zawodników między klubami

• Benutzer-Avatarbild

Dzień Dobry, moja propozycja zakłada zlikwidowanie moim zdaniem ,,błędu" dotyczącego zawodników, którzy otrzymali drugą, a w konsekwencji czerwoną kartkę, lub od razu dostali czerwoną kartkę w ostatniej kolejce przed przerwą ligową lub zakończeniem sezonu ligowego, ponieważ zawieszeni zawodnicy wtedy nie mogą grać w ogóle nawet poza sezonem ligowym.

• Benutzer-Avatarbild

Moja propozycja polega na tym, aby rozgrywki Sezonowe oraz Transfery odbywały się w jednym czasie, bo w tym aspekcie niestety na FutbolCupie jest bałagan.

• Benutzer-Avatarbild

Mam kilka propozycji: 1. Zawodnicy zawieszeni w rozgrywkach ligowych mają możliwość gry w meczach towarzyskich, turniejowych i symulowanych 2. Zawodnicy zawieszeni po czerwonej kartce mają pauzę jednodniową, a nie dwudniową jak teraz 3. Jeśli zawodnik w trakcie meczu zrobił coś okropnego, tak jak zrobił Luis Suarez gryząc Giorgio Chielliniego, to może zostać zawieszony na bardzo długo. 4. O długości zawieszenia w razie wyższej konieczności decyduje nowo powołana Komisja Dyscyplinarna

• Benutzer-Avatarbild

Klub: Granat Szczecin Nazwa Menadżera: BrzoziZS Nazwa zawodnika: Ricardo Jose (e z kreską u góry) Camacho Quesada

• Benutzer-Avatarbild

Napisane jest, że nowa wynegocjowana umowa zaczyna obowiązywać 31.05.2021 a jak wiemy jest ponad rok czasu później. Załączam screen