Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 74.
-
Wyłączenie automatycznego wyrzucania zawodnika z klubu po przekroczeniu dozwolonej liczby zawodników
BeitragJa uważam, że nierealnym jest, żeby zawodnik znikał z systemu tylko dlatego, że jest za dużo zawodników w klubie, no czy w prawdziwym życiu tak jest? No nie jest
-
Wyjaśniam swoją propozycję Chodzi o to, aby w opcjach takich jak Kadra itp. zawodników można było sortować od pozycji na boisku, czyli najpierw Bramkarze, potem obrońcy, następnie pomocnicy, a na końcu napastnicy, aktualnie jeśli chcemy posortować zawodników od pozycji, to sortuje w kolejności alfabetycznej, czyli najpierw sortuje nam Defensywnych Pomocników itd.
-
Błędne tłumaczenie
BeitragMając ustawiony język Polski, wyświetla mi komunikat o 35 zawodnikach w języku Niemieckim, załączam screen w załączniku
-
Wyłączenie automatycznego wyrzucania zawodnika z klubu po przekroczeniu dozwolonej liczby zawodników
BeitragWitam, przedstawiam pomysł, który powinien być wdrożony w życie jak najszybciej, mianowicie, żeby po przekroczeniu dozwolonej liczby zawodników komputer automatycznie nie wyrzucał jednego z zawodników, ale żeby dano szansę graczowi na sprzedaż, w chwili obecnej zawodnicy automatycznie są usuwani przez system, jak dla mnie zawodnicy giną w systemie przez głupotę, nawet wtedy kiedy zawodnik już jest w trakcie negocjacji z innym klubem to może jeszcze zginąć przez system, i wtedy Rynek Transferowy …
-
Zawodnik zawieszony za kartki
BeitragZawodnik, który jest zawieszony za kartki, nie może grać nawet w Meczach Towarzyskich, czy też Turniejowych. Czy będzie to naprawione przy najbliższej aktualizacji?
-
Rynek Transferowy
BeitragSkładam ofertę za zawodnika, jest wszystko okej Dostaję informację o tym, że moja oferta została przebita No to ja wracam, żeby sprawdzić ile przebito i w miarę możliwości podnoszę wyżej I tu jest problem, wyskakuje informacja, iż gracz tymczasowo negocjuje... A za pare minut znów pojawi się pole z ofertą ,,Mój klub tego nie skomentował"
-
Transfery
BeitragChodzi mi o to, że kiedy kupuję zawodnika, w trakcie trwania okienka transferowego, to wyskakuje mi, że przyjdzie w następnym okienku transferowym, a kiedy ja sprzedaję zawodników, to jedni odchodzą powiedzmy 13 Stycznia, drudzy 14 Stycznia, jak to możliwe? Że ode mnie zawodnicy odchodzą w trakcie sezonu?
-
Złe tłumaczenie w grze.
Beitragku wielkiemu zaskoczeniu napotkali na przeciwnika
-
Złe tłumaczenie w grze.
Beitrag16117 fanów przybył
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragPowalająca akcja indywidualna Kaczmarczyk: po płaskim podaniu Harasimowicz stoi sam przeciwko całej obronie i daje dzięki faulowi Hajto udaje mu się w całym tym zamieszaniu zdobyć rzut karny. To dopiero nowina dla Hajto, który pluje sobie teraz w brodę.
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragNa szczęście każdy drużyna może dziś zabrać do domu przynajmniej jeden punkt.
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragPolska Grupa Energetyczna SA zakończono pomyślnie budowę kolejnej części 13.
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragGawlik strzela, jednakże piłką ląduje w murze... Danowski i Bukowski grają odwieczne- przejmij ją - tu chyba miało być odwiecznie
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragAdamek traci tuż za linią środkową piłkę na rzecz Kos. Ten natychmiast rusza do przodu, podaje piłkę do Kaczmarczyk, zostawia Knap za sobą i pędzi w kierunku pola karnego. Kos, Kochanowski i Figiel mogą jedynie ze zdumieniem przyglądać się rozwojowi sytuacji, gdyż ma się wrażenie, że piłka klei się dosłownie do nóg Kos. Bez większego wysiłki omija on również wybiegającego mu naprzeciw Korczak i nonszalancko umieszcza piłkę w bramce! Tą bramkę Kos zdobył zdecydowanie sam, lecz nie umniejsza to by…