Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-74 von insgesamt 74.
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragBramkarz daje się wywabić z bramki w nadziei na przejęcie piłki, lecz Kos umieszcza piłkę w elegancki w sposób w bramce.
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragBugaj bierze przed wykonaniem rzutu wolnego duży rozbieg i ... nie do wiary! Przelatuje on nad piłką, którą przejmuje Janocha! To gość mógł skiksować i nie trafić w piłkę?
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragBabinski, wychodzi na przeciw, bezpośrednio do Harasimowicz Dwaj koledzy z jednej drużyny, tam powinno być dopisane chyba ,,podaje bezpośrednio"
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragWitaj menadżerze, z przyjemnością informuję, że firma Grupa Tauron /nwłaśnie zakończyła budowę/rozbudowę budynku Boiska treningowe.
-
Złe tłumaczenie w grze.
Beitragimgur.com/a/6WTnZjK Deszcze w liczbie mnogiej, gdzie mowa jest o jednym deszczu. Oraz Brak Polskich Znaków W Niektórych Komentarzach
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragTylko, że Imię jest widzialne na Rynku Transferowym
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragNiektórzy Polscy Piłkarze powinni mieć na imię Ferdynand, bo nie ma takiego imienia jak Ferdynad, oprócz tego natknąłem się na taki komentarz podczas meczu: ,,strzela z linii końcowej długie podanie"
-
Błąd w komentarzu?
Beitragimgur.com/a/4v9fh6t Moi piłkarze strzelili bramkę na 2:1 w 54 minucie meczu, i nie wiem czy powinno przyznać bramkę Docevskiemu, jeżeli on wykonywał rzut rożny, a dobijał trzy razy Korzeniowski
-
Błędy w komentarzach
Beitragimgur.com/a/6WTnZjK imgur.com/a/LD1uSmF Fajnie, że słońce świeci, ale mamy Listopad, gdzie przed 17 jest ciemno. Dlaczego gra się nie pokrywa z czasem realnym?
-
Błędy w komentarzach
BeitragOdświeżam, czy zostało to naprawione?
-
Błędy w komentarzach
BeitragW 1 komentarzu zamiast Deszcze powinno być Deszcz, a w drugim komentarzu zamiast ze to że. Dowód w postaci linku: imgur.com/a/6WTnZjK
-
Błędy w komentarzach
Beitragimgur.com/a/6WTnZjK w 1 komentarzu zamiast Deszcze powinno być Deszcz, a w drugim komentarzu zamiast ze to że.
-
Bramki w sezonie
BeitragW zakładce zdobyte trofea mamy tam między innymi dwa osiągnięcia do zdobycia strzel 25, 50 bramek w sezonie. Mimo że ja strzeliłem 18 to pokazuje, że strzeliłem 0. _____ Liczba bramek została zaktualizowana. Post zamykam. Pozdrawiam Team FutbolCup